Lili8522 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Dlaczego u psiaczka taka cisza? :( Kto by dał rade zrobić jakiś banerek? Trzeba go rozgłaszac Quote
Cleo2008 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 porozsylac please! :placz::placz::placz::placz::placz::placz:nie mozna go tak zostawic, ja tez rozesle... Quote
jusstyna85 Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 On ma anielską cierpliwość do ludzi,na każdego reaguje merdającym ogonkiem...ma wielką wiarę w ludzi,mimo tego wszystkiego... Quote
moni12 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ja tez porozsyłałm trochę i jeszcze będę rozsyłac . Quote
Selenga Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='Lili8522']Dlaczego u psiaczka taka cisza? :( Kto by dał rade zrobić jakiś banerek? Trzeba go rozgłaszac[/QUOTE] ktoś pytał o banerek? [URL="http://www.dogomania.pl/threads/207449-NIEWIDOMY-pies-Ci%C4%85gn%C4%85cy-KROWI-%C5%81A%C5%83CUCH-za-sob%C4%85-pilnie-potrzebna-pomoc-%28"][IMG]http://dogo.egonet.pl/banery/lancuch.jpg[/IMG][/URL] Quote
Lili8522 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Oooo jest i banerek, super, super, super! Od czegoś trzeba zacząć Quote
Lili8522 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Mogę mu zrobić ogłoszenia tylko potrzebuję kontakt do osoby która jest za niego odpowiedzalna na Priv najllepiej. I jakieś imię dla niego trzeba wymyśleć... Quote
paulinken Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Jestem na zaproszenie. Szukacie DT? Hoteliki i DT prowadzą: hotel_lilki, yumanji, mariamc, daśka, mestudio, hotelamok, zuziaM, BeaBono, Ania + Milva & Ulver, Lionees (Renata), jamor, Paja, furciaczek, LILUtosi, Czarodziejka, UMilki, psiakiGabi, Donka5, DIF, kasiaprzystał, Kasia77, sylwiaso, Tattoi. Niestety nie wiem, u kogo byłoby miejsce. Jeśli będziecie zbierać deklaracje, to ja mogę dać 10 zł miesiecznie. Quote
danavas Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 jestem na zaproszenie Lili...zakopałam się z psimi sprawami i muszę ogarnąc sytuacje ale zapisuje psiaka...pomogę jak będę umieć ale później...wybaczcie... Quote
Lili8522 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Dziękuję za przybycie cioteczki:loveu::loveu::loveu::loveu: czekam na Justynę albo na kogoś od psiaka, może jakieś nowe informacje? I do części Cioteczek które mają hoteliki i dt też poszły zaproszenia Quote
kaja555 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 mnie też do głowy przyszła tylko kikou - ma serce do takich staruszków Quote
Ceylon Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 czy zbieracie pieniadze na tego psiaka? na hoteli? czy jest ktos kto zajal by sie angielska wersja tekstu zeby dotrzec do UK/USA? mowie powaznie; ostatnio czytalam o adopcji niewidomego psa z bulgarii do usa. Quote
Martika&Aischa Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 jestem na zaproszenie Lili8522 ....matko jaki biedulek :( aż serce boli :( Quote
beataczl Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='Selenga']ktoś pytał o banerek? [URL="http://www.dogomania.pl/threads/207449-NIEWIDOMY-pies-Ci%C4%85gn%C4%85cy-KROWI-%C5%81A%C5%83CUCH-za-sob%C4%85-pilnie-potrzebna-pomoc-%28"][IMG]http://dogo.egonet.pl/banery/lancuch.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Cioteczki na watku, jak macie miejsca wezcie banerek biedaka w podpis,plisss Quote
jusstyna85 Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 [quote name='Selenga']ktoś pytał o banerek? [URL="http://www.dogomania.pl/threads/207449-NIEWIDOMY-pies-Ci%C4%85gn%C4%85cy-KROWI-%C5%81A%C5%83CUCH-za-sob%C4%85-pilnie-potrzebna-pomoc-%28"][IMG]http://dogo.egonet.pl/banery/lancuch.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Dziękuje,jest śliczny [quote name='Lili8522']Mogę mu zrobić ogłoszenia tylko potrzebuję kontakt do osoby która jest za niego odpowiedzalna na Priv najllepiej. I jakieś imię dla niego trzeba wymyśleć...[/QUOTE] Podaję namiary na Justyne-wolontariat,czyli zastępce kierownika w schronisku 510 268 586 [quote name='paulinken']Jestem na zaproszenie. Szukacie DT? Hoteliki i DT prowadzą: hotel_lilki, yumanji, mariamc, daśka, mestudio, hotelamok, zuziaM, BeaBono, Ania + Milva & Ulver, Lionees (Renata), jamor, Paja, furciaczek, LILUtosi, Czarodziejka, UMilki, psiakiGabi, Donka5, DIF, kasiaprzystał, Kasia77, sylwiaso, Tattoi. Niestety nie wiem, u kogo byłoby miejsce. Jeśli będziecie zbierać deklaracje, to ja mogę dać 10 zł miesiecznie.[/QUOTE] Ciężko teraz uzbierać deklaracje.Ja miałam już nie robić żadnego wątku,ale ten pies tak jakoś przypadł mi do serca i nie ma szans.Marzy mi sie darmowy tymczas...:( [quote name='Lili8522']Dziękuję za przybycie cioteczki:loveu::loveu::loveu::loveu: czekam na Justynę albo na kogoś od psiaka, może jakieś nowe informacje? I do części Cioteczek które mają hoteliki i dt też poszły zaproszenia[/QUOTE] On ma jakieś zmiany,wygląda to jak uczulenie na pchły,ale też pewności nie ma.Jest leczony. Quote
Lili8522 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ja się jeszcze nie nauczyłam banerków dodawać dlatego żadnego nie mam. Na darmowy tymczas chyba nie ma co liczyć chyba że ktoś miejsce by miał i zlitował by się nad Bidulkiem. Ale tyle cioteczek jest, że na hotelik chyba jest jakiś mały procent szans, przecież go tak nie zostawimy :( To ja mam zrobić ogłoszenia czy ktoś porobi bo nie wiem? I dalej pytam o imię, ja zgłaszam BOBI, BOBI :D:D:D Quote
Lili8522 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 I jakiś skarbin też by sie przydał, tak na wyrost ale jakby ktoś chciał wpłacić pieniążki żeby juz był. Deklaruje się ktoś? Quote
unixena Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Witam cioteczki .Jestem na zaproszenie Lili8522.Na razie zapisuje watek .Musze troche podumac .Za niedlugo bede w Polsce na pare dni to moze uda mi sie cos podeslac jednorazowo .Poki co bede rozsylac zaproszenia na watek i podnosic .Biedny psinek ..no kurka jacy ci ludzie sa wredni:-( ..dac slepemu psu na kark krowi lancuch :-(:-(,no to sie pomalu w pale nie miesci:shake:.W kazdym razie musimy jakos pomoc biedakowi .:roll: Quote
Olga7 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='unixena']Witam cioteczki .Jestem na zaproszenie Lili8522.Na razie zapisuje watek .Musze troche podumac .Za niedlugo bede w Polsce na pare dni to moze uda mi sie cos podeslac jednorazowo .Poki co bede rozsylac zaproszenia na watek i podnosic .Biedny psinek ..no kurka jacy ci ludzie sa wredni:-( ..dac slepemu psu na kark krowi lancuch :-(:-(,no to sie pomalu w pale nie miesci:shake:.W kazdym razie musimy jakos pomoc biedakowi .:roll:[/QUOTE] Niestety, takich biedakow jak ten pies jest b.dużo w naszym kraju .Niekoniecznie ślepych ,ale zaglodzonych,w tragicznych warunkach i maltretowanych cale swe życie. I na tych ciężkich ,krowich lancuchach ,często wrastających w szyję....:-( Zagladam na prosbę Lili . Quote
Recommended Posts