Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nano napisał(a):
:D:D:D:D:D to rozumiem, że allegro mogę już zakończyć ?? :P

Nano, a dałoby się podmienić to allegro np. na Jamnisia ?

Państwo nie mają internetu, więc fotek raczej nie wyślą, ale może odwiedzę Tinkę (ale to na pewno za jakiś czas), wtedy zrobię zdjęcia :) Wczoraj niestety zapomniałam aparatu :(

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nika28 napisał(a):
Nano, a dałoby się podmienić to allegro np. na Jamnisia ?
myślę, że tak :) to podaj tekst do ogłoszenia i fotki :)

Posted

Świetny pomysł....uwielbiam jamniki....
Proszę o linka tego allegra dla jamnisia...
Zrobię mu trochę reklamy...:lol:
I czekamy na fotki Tinki w nowym domku...:lol:

Posted

Tina przekupiła Pana ;)

Pan zarzekał się, że nie wpuści jaj do łóżka - no i nie udało się ;) Tinka spała z Panem ;)
Wiedziałam że to się nie uda, ona swoimi słodkimi oczkami potrafi każdego przekupić :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Tinka już się przyzwyczaiła do nowych Państwa, dzień spędza z Panem, a w nocy zakrada się do łóżka Pańci i śpi z nią ;)
Państwo byli u swojego weta no i... okazało się że Tina wcale nie ma alergii na pokarm, tylko grzybicę :roll: Dlatego tak bardzo się drapała :( Moja wetka po prostu źle zdiagnozowała chorobę :( Zmieniłam weta, bo to już nie pierwszy raz :(
Wracając do Tiny, dostała już odpowiednie leki, i jest poprawa :) Trochę mniej ją swędzi, mniej się drapie.
Wcześnie rano i późno wieczorem Państwo spuszczają ją ze smyczy, bo biega jak szalona, i Państwo bali się, że mogłaby na kogoś wpaść, bo tak się cieszy że biega na oślep i nie patrzy. Fajnie trafiła, bo tam jest mnóstwo miejsca do biegania :) Czekam na następne wieści, jak już ten grzyb będzie wyleczony. Mam nadzieję że w miarę szybko, bo już się dosyć bidulka wycierpiała :(

Posted

tylko żeby im nie zwiała... bo mówiłas - wydaje mi sie, że o niej - że ma taką tendencje... chyba, że puszczają ja na ogrodzonym terenie, to co innego :D będą jakies foteczki Tineczki ? :) z grzybicą na pewno sobie poradzi :*

Posted

Też się na początku o to bałam, ale ona głównie chciała zwiewać za innymi psami i ludźmi, dlatego puszczają ją bardzo wcześnie rano albo późno wieczorem :)
Ja na razie nie dam rady do nich podjechać, więc fotek póki co nie będzie :( Państwo nie mają internetu.