Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nika28 napisał(a):
Nano, jak to allegro się skończy, to poproszę Cie o wyróżnione, zapłacę oczywiście :)
Takie śliczne robisz te allegra :loveu:

spoko ;) ale też śliczne xD bez przesady ;p

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za zaglądanie :)

Tinka była dzisiaj na długim spacerku, kąpała się w stawie, bardzo chciała pobiegać, ale niestety nie mogłam jej spuścić, bo by zwiała :(
Ale i tak była bardzo zadowolona i po powrocie do domu poszła spać, taka była zmęczona :)

Posted

kasia8579 napisał(a):
O mój Boże! Jaka ona jest śliczna.

Na żywo jeszcze ładniejsza... Ale jak dotąd nikt się nie zakochał :(

Witamy na wątku :)

Posted

Ogłoszenia odnowiłam, w tym tablica.pl na wszystkie województwa... i mam już dwa zapytania :crazyeye: :loveu:

Na razie nic konkretnego, ale może... :)

Posted

Mam jeszcze jedno zapytanie :)

Odpisałam już na wszystkie, na razie odpowiedziała tylko jedna Pani, jest z Bytomia.
Wysłałam ankietę przez adopcyjną, ale niestety nie uzyskałam jakiś bardzo szczegółowych odpowiedzi, na jakie liczyłam :(

Pani mieszka w kamienicy, w domu jest kot, pies i maleńkie, nowonarodzone dziecko. I tu trochę się obawiam. Tina na pewno nie zrobi krzywdy, ale może się bać malucha, krzyków...

Zobaczymy co odpiszą pozostali chętni.

Posted

nika28 napisał(a):
Mam jeszcze jedno zapytanie :)

Odpisałam już na wszystkie, na razie odpowiedziała tylko jedna Pani, jest z Bytomia.
Wysłałam ankietę przez adopcyjną, ale niestety nie uzyskałam jakiś bardzo szczegółowych odpowiedzi, na jakie liczyłam :(

Pani mieszka w kamienicy, w domu jest kot, pies i maleńkie, nowonarodzone dziecko. I tu trochę się obawiam. Tina na pewno nie zrobi krzywdy, ale może się bać malucha, krzyków...

Zobaczymy co odpiszą pozostali chętni.

Zaproponuj im jakiegoś innego :cool3::cool3::cool3:
Może ten bezdomny kudłatek ? Tylko ciekawe, jak on do psów i kotów :/

nika28 napisał(a):
Prawdopodobnie będę potrzebowała wizyty przed-adopcyjnej w Gdańsku :smile: Znacie kogoś ? Ja nikogo nie kojarzę... :oops:

Zaraz napiszę na miau ;)

Posted

Kinia, ta Pani z Bytomia wydaje się mało odpowiedzialna :( Powiedziała że pies będzie mógł sobie sam biegać po okolicy... :(
To na pewno nie dom dla Tiny.

Z Gdańska też nici, rodzice pani nie zgodzili się na psa. Szkoda :(

Posted

I znowu cisza... :(

A miałam taką nadzieję, że uda mi się ją szybko wyadoptować... Dlaczego ona ma takie problemy ze znalezieniem domu... :(