NikaEla Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='sunia2000']Zdjęcia Topinia z dzisiejszej sesji czy to jest aby na pewno ten sam psiak co w pierwszym poście ;) śliczny :) Quote
xmartix Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 właśnie miałam wstawiać zdjęcia miałam dzwonić gdzieś dla niego ale coś mi nie wychodzi, może dziś zadzwonię Quote
marmosia Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 :crazyeye: Czy to aby na pewno ten sam pies? Topi wygląda na zdjęciach jak młody król lew ;) Quote
brzośka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='marmosia']:crazyeye: Czy to aby na pewno ten sam pies? Topi wygląda na zdjęciach jak młody król lew ;) dokładnie to samo skojarzenie miał mój TŻ :cool3: Quote
marmosia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 On jest taki cudny :) Psiak, choć TŻ też niczego sobie:evil_lol: Quote
brzośka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 marmosia napisał(a):On jest taki cudny :) Psiak, choć TŻ też niczego sobie:evil_lol: Topiś jest faktycznie przecudny! :loveu: a gdzieś Ty cioteczko mojego TŻ-ta wypatrzyła?? Quote
brzośka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 na wątku Wroclaw-psy w potrzebie piszą, że 19 czerwca w Parku Południowym będzie impreza promująca adopcję psiaków, co Wy na to żeby wziąć Topisia? Może ktoś się w nim zakocha tak jak my :loveu: Trzeba dać chłopakowi szansę na super starość :) Quote
brzośka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 już się dowiedziałam, że to dla Topika za wcześnie... trudno, może następnym razem :) Quote
necianeta89 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Dziewczęta, przepraszam, że się wetnę w pól zdania, ale może mi pomożecie? Dostałam taką widomość: OTO OSTRZEŻENIE, KTÓRE PRZEKAZUJEMY DALEJ: "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to C. Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Pomożecie ją rozesłać do kogo trzeba? Z góry dziękuje! Quote
demi Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 DOBRE WIADOMOŚCI:loveu: Nasza Kasia- KIKOU jak zwykle nie zawiodła! Weźmie Topika do siebie, a my w ramach wdzięczności będziemy jej co miesiąc wysyłać karmę dla podopiecznych. Jak to ona powiedziała 22 czy 23 to już nie różnica- dla mnie wielka:) Jedyny warunek to to, żeby Topik nie skakał do innych psów. Także o to się nie martwię:D Chce poprosić koleżankę, aby zawiozła mnie z Topisiem pod jelenią po wekendzie:D Topik nie może dłuzej zostać w schronisku, z jego zdrówkiem wszystko już względnie ok, a życie w izolatce, to nie życie. Topi jest "bezobsługowy" tzn nie pozwala dawać sobie tabl, gryzie ze strachu. Kasia to jedyny dom, który pozwoli mu dożyć do końca swoich dni, a jak wiadomo nie zostało ich dużo... Kasiu dziękujemy:B-fly::B-fly::B-fly: Quote
brzośka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 no niby dobre, chyba nigdzie nie będzie miał lepiej niż u Kiku (z Saszką, Lisiem i innymi), ale jednak miałam nadzieję na domek dla niego :( wiem wiem, marzenie ściętej głowy... tyle młodszych i zdrowszych psiaków czeka na domki czasem bezustannie... ech... tylko żebyście mnie źle nie zrozumiały, cieszę się tak w ogóle ;) :) Quote
olivetshka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 To dobre wiadomości, brzośka. Widziałaś w jakich warunkach Topik mieszkał u tej swojej pseudowłaścicielki? Ja mam jeszcze zdjęcia w komórce, jak poszłam list z TOZu zanieść. Nie będzie mu źle, a czasu rzeczywiście coraz mniej. Lepszy hotelik u kikou, niż paskudna kotłownia ze styropianem zamiast legowiska... Szczęśliwości samych, Topiniu-staruszku! Quote
brzośka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 no wiem, wiem... widziałam "dom" Topisia, brrrr, jeszcze mnie wzdryga na samą myśl wiem, że będzie miał super! :) ale pewnie już go nie zobaczę :placz: Quote
brzośka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 to ja będę dyszkę co miesiąc przesyłać do Kikou więcej na razie nie mogę... Quote
necianeta89 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 .....................ZAPRASZAM DO MOJEJ PODOPIECZNEJ................... http://www.dogomania.pl/threads/209088-Sali-niechciana-i-wyrzucona-szuka-DT-lub-DS!-na-wczoraj! Quote
demi Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 brzośka napisał(a):to ja będę dyszkę co miesiąc przesyłać do Kikou więcej na razie nie mogę... Bardzo dzięki:) Na pewno Kikou to pomoże!:) Mam nadzieje, że uda nam się w poniedziałek pojechać:D Quote
marmosia Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Ciotki, ciotki, to ja może kupię karmę, tylko żeby Kasia powiedziała jaką. Mało nas tu zagląda, więc z deklaracjami będzie krucho, a tak mi będzie łatwiej :) Słodkich snów, słodziaku. Quote
bros Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 a ja zaglądam zaproszona przez marmosię. Bidulek starutki, ciekawe czy kiedys był kochany, glskany.................... Quote
olivetshka Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 bros napisał(a):a ja zaglądam zaproszona przez marmosię. Bidulek starutki, ciekawe czy kiedys był kochany, glskany.................... Karolciu - może kiedy był szczeniakiem. Bo kolejne 16 lat jeo życia to była egzystencja piwniczno-komórkowo-podwórkowa :( Psiak podobno nigdy nie był szczepiony, czy chociazby czesany... Widziałam go na żywo - bieda straszna. Starszy, schorowany, opuszczony, smutny pies... :( Quote
Recommended Posts