Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue][B]Vectra[/B], teraz będziesz miała na pieńku z niektórymi z tego wątku.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
co na stos mnie wyniosą ? bo mam takie zdanie ,a nie inne ? :diabloti: :diabloti:
mam inne zdanie i mam prawo mieć inne zdanie , nie obrażam nikogo
jeśli sie komuś podobają takie wielo rasie hodowle , jego wola ......

ja mam dużo więcej INNYCH poglądów niż dogomania .....
a niech mnie biją :cool3: :cool3: :evil_lol:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue][B]Vectra[/B], mnie nie gryź ! Ja zresztą na tamtym wątku napisałam swoje zdanie o pani S. za i przeciw. A wielkich hodowli też nie lubię ! I nie wierzę, że pies z takiej hodowli może być psem przyjacielem w domu (jeśli rozumiesz , o co mi biega). On może być piękny, wychowany i ułożony, ale czegoś będzie mu brak.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue][B]Vectra[/B], mnie nie gryź ! Ja zresztą na tamtym wątku napisałam swoje zdanie o pani S. za i przeciw. A wielkich hodowli też nie lubię ! I nie wierzę, że pies z takiej hodowli może być psem przyjacielem w domu (jeśli rozumiesz , o co mi biega). On może być piękny, wychowany i ułożony, ale czegoś będzie mu brak.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
ja absolutnie Cię nie gryzę , odpowiadam tylko , grzecznie

rozumiem o co ci biega i mam podobny pogląd na ten temat stąd też moje porównanie .....
żeby nie było , hodowla prosiąt jest równie pracochłonna, tam też się dąży do poprawy rasy ......
tylko psiak to nie świnia i ma inne potrzeby .........
znam prosiakownie i powiem że jestem pod ogromnym wrażeniem jak tam jest czysto i przyjemnie :crazyeye: :crazyeye:
prosiakownia (to moja nazwa) jest oddalona od mojego miejsca zamieszkania może niecały kilometr , nic nie czuc nic nie słychać .. tam się nie zabija , tam się hoduje i sprzedaje żywe świniaczki

Posted

no-vectra-teraz wszyscy z zapartym tchem czekaja-ze ja cie wezme na swoje barbarzynskie rece,wyniose i spale-ale....ni!
przykro mi-ale ja szanuje zdanie innych i takze nie popieram hodowli fermowych!hahahaha
co nie zmienia faktu ,ze malgosie supronowicz lubiebaaaaaaaardzo....
laluno-wiesz co mi przyszlo do glowy-ze poza cytowaniem i przytaczaniem slow innych,odsylaniem do lektur,opowiadaniem-jaka to ty nie jestes swieta-nie robisz nic wiecej-co przysporzyloby ci tutaj-chocby nowych znajomych-juz nie mowie o zwolennikach....
sek w tym-ze mnie-tak-poznalam kilka nowych-bardzo ciekawych egzemplarzy!!!!!!!!!!!!!!!!-barbarzyncow-ktorzy jak widac i rozumieja o czym pisze i nie przeszkadza im,ze nie uzywam kropek,ani wielkich liter-nie probuja nawet-oceniac sposobu-w jaki wykonuje moj zawod i co chyba najwazniejsze-nie rzucaja sie w gescie rozpaczy na kazda napotkana o mnie wzmianke -czy to w internecie,czy to w innej literaturze-......
szczerze mowiac-ja nie mam czasu-na szukanie twoich publikacji-i mysle ze slusznie-bo czego moglabym sie z nich dowiedziec nowego-poza tym-ze jad ,ktory wciaz leje sie z twoich ust-jest malo skladny i na pewno niedotyczy tematu.......pozdrawiam nowych znajomych......

Posted

[quote name='Vectra']ja absolutnie Cię nie gryzę , odpowiadam tylko , grzecznie

rozumiem o co ci biega i mam podobny pogląd na ten temat stąd też moje porównanie .....
żeby nie było , hodowla prosiąt jest równie pracochłonna, tam też się dąży do poprawy rasy ......
tylko psiak to nie świnia i ma inne potrzeby .........
znam prosiakownie i powiem że jestem pod ogromnym wrażeniem jak tam jest czysto i przyjemnie :crazyeye: :crazyeye:
prosiakownia (to moja nazwa) jest oddalona od mojego miejsca zamieszkania może niecały kilometr , nic nie czuc nic nie słychać .. tam się nie zabija , tam się hoduje i sprzedaje żywe świniaczki[/quote]

kliiii kliiii..chrum chrum:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='lutomskak']no-vectra-teraz wszyscy z zapartym tchem czekaja-ze ja cie wezme na swoje barbarzynskie rece,wyniose i spale-ale....ni!
przykro mi-ale ja szanuje zdanie innych i takze nie popieram hodowli fermowych!hahahaha
co nie zmienia faktu ,ze malgosie supronowicz lubiebaaaaaaaardzo....
laluno-wiesz co mi przyszlo do glowy-ze poza cytowaniem i przytaczaniem slow innych,odsylaniem do lektur,opowiadaniem-jaka to ty nie jestes swieta-nie robisz nic wiecej-co przysporzyloby ci tutaj-chocby nowych znajomych-juz nie mowie o zwolennikach....
sek w tym-ze mnie-tak-poznalam kilka nowych-bardzo ciekawych egzemplarzy!!!!!!!!!!!!!!!!-barbarzyncow-ktorzy jak widac i rozumieja o czym pisze i nie przeszkadza im,ze nie uzywam kropek,ani wielkich liter-nie probuja nawet-oceniac sposobu-w jaki wykonuje moj zawod i co chyba najwazniejsze-nie rzucaja sie w gescie rozpaczy na kazda napotkana o mnie wzmianke -czy to w internecie,czy to w innej literaturze-......
szczerze mowiac-ja nie mam czasu-na szukanie twoich publikacji-i mysle ze slusznie-bo czego moglabym sie z nich dowiedziec nowego-poza tym-ze jad ,ktory wciaz leje sie z twoich ust-jest malo skladny i na pewno niedotyczy tematu.......pozdrawiam nowych znajomych......[/quote]

zawiodlam sie na Tobie...:-( myslalam ze bedzie zadyma....

a na powaznie: i oto chodzi :mozesz nie popierac tego co ktos robi ale mozesz na gruncie prywatnym tego kogos kochac , lubic i co ino...ale wielu tu obecnych nie zrozumie tego nigdy....

Posted

a to że lubisz Panią S to już Twoja prywatna sprawa , przecież nie zawsze trzeba znielubić kogoś bo robi coś co nam się nie podoba .. Ja nie znam tej Pani więc jej nie oceniam jako człowieka , jak mi podpadnie oko w oko no to wtedy sobie z nią pogadam ( tylko gdybam ;) )

rany ,a teraz powiedzą że jesteśmy towarzystwo wzajemnej adoracji bo mnie nie zlałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a ja już wzięłam piwo i paluszki :p

Posted

[quote name='Vectra']a ja już wzięłam piwo i paluszki :p[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Oj to Ty masz dobrze ! Ja muszę iśc do apteki kupić termofor ![/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']a to że lubisz Panią S to już Twoja prywatna sprawa , przecież nie zawsze trzeba znielubić kogoś bo robi coś co nam się nie podoba .. Ja nie znam tej Pani więc jej nie oceniam jako człowieka , jak mi podpadnie oko w oko no to wtedy sobie z nią pogadam ( tylko gdybam ;) )

rany ,a teraz powiedzą że jesteśmy towarzystwo wzajemnej adoracji bo mnie nie zlałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a ja już wzięłam piwo i paluszki :p[/quote]

nie, no jak ci bardzo zalezy to ja cie zleje:mad:

Posted

[quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Oj to Ty masz dobrze ! Ja muszę iśc do apteki kupić termofor ![/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
o to kup mi coś na ból głowy ;)

rany jak tu się grzecznie i miło zrobiło :shake: aż mdli normalnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Tu macie jeden z wątków o pani S. Temat kontrowersyjny, jedni są za, drudzy przeciw.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8251&highlight=Supronowicz[/URL]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]P. Jurek, to hodowoczyni i sędzina z "dynastii" kynologicznej (pewne rzeczy się dziedziczy). A pismo Asko już dawno upadło. Było wydawane przez środowisko stojące w opozycji do ZK i jego zarządu. Z niego wyłonił się Klub Psa rasowego czy jak to się zwie.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sirion, czy ten link ma też jakiś związek z głównym tematem? [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Pani S. Jest wetem. Obcina dla kasy, okalecza? [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Czy tnie tylko ze wskazań zdrowotnych? [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Lutomskak, ty wiesz coś o tym... ? [/FONT][/COLOR]

Posted

Nie było mnie kilka dni no i proszę mam 40 stron zaległości. Machnęłam ręką na czytanie, zwłaszcza, że dyskusja dawno odbiegła od meritum, no i ile można przeżuwać ten sam temat nie wnosząc NIC nowego.
Zapewne za jakiś czas zostanie pobity rekord Guinnessa w długości forumowego wątku. I to będzie jedyna korzyść tej dyskusji...
niestety...

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Niceravik, o ile można zorientować sie ze strony pani S., to wiele psów z jej hodowli (sznaucerków) jest kopiowane. Nie mam pojęcia czy robi to sama.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Niceravik, o ile można zorientować sie ze strony pani S., to wiele psów z jej hodowli (sznaucerków) jest kopiowane. Nie mam pojęcia czy robi to sama.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

wszytkie jej sznaucery sa kopiowane i baaardzo zadko wychodza od niej 'naturalne' szczenieta
ale co z tego ?

Posted

[quote name='Elitesse']wszytkie jej sznaucery sa kopiowane i baaardzo zadko wychodza od niej 'naturalne' szczenieta
ale co z tego ?[/quote]
i bardzo dobrze że od tej Pani wychodzą już skopiowane bo jeśli ma pod ręką dobrego fachowca to po co ktoś ma trafić na rzeźnika który spartoli robote ?

Posted

[quote name='Elitesse']wszytkie jej sznaucery sa kopiowane i baaardzo zadko wychodza od niej 'naturalne' szczenieta
ale co z tego ?[/quote]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Kompletnie nic ! Chodziło o info dla Niceravik, bo pisze tak[/COLOR][/SIZE][/FONT]

"Pani S. Jest wetem. Obcina dla kasy, okalecza?
[COLOR=black][FONT=Verdana]Czy tnie tylko ze wskazań zdrowotnych? "[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Kompletnie nic ! Chodziło o info dla Niceravik, bo pisze tak[/COLOR][/SIZE][/FONT]

"Pani S. Jest wetem. Obcina dla kasy, okalecza?
[COLOR=black][FONT=Verdana]Czy tnie tylko ze wskazań zdrowotnych? "[/FONT][/COLOR][/quote]

nie robi tego dla kasy bo ludzie "obcy" nie maja dostepu do jej uslug :eviltong:

Posted

[quote name='Elitesse']nie robi tego dla kasy bo ludzie "obcy" nie maja dostepu do jej uslug :eviltong:[/quote]

A Ty się nie domyślasz dlaczego nie tnie obcym?:crazyeye:

Posted

[quote name='MARS']
PS. Pytanie do Szamanki bądź innego moda
Czy ban oznacza zbanowanie tylko nicka czy też blokadę komputera z określonym IP?[/QUOTE]

[COLOR="DarkGreen"][B]Na dgm nie ma możliwości zbanowania IP. Możemy banować tylko nicki.[/B][/COLOR]

Posted

ofkors ze niceravik juz odpowiedziala-bo wie -co pani supronowicz robi w zaciszu domowego ogniska-ona wie wszystko!to jest madra dziewczyna-ja dzisiaj-pije sobie drina....wczoraj walilam tylko wirtualnie.......-a moze zrobimy grilla po warszawskiej u mnie-ale-tylko dla znajomych krolika.....-nie dla .....-kto sie pisze?pogadamy sobie o kopiowaniu-ravik-przyjdziesz?ja sem z warszawy-a ty?dealer,vectra,mars,tuatha dea,meggy,mkr,orsini,wsiech zapraszam-jesli kogos pominelam-sorry-i tak zapraszam

Posted

napisał [B]Mars[/B]:
'Czy ban oznacza zbanowanie tylko nicka czy też blokadę komputera z określonym IP?'

Panie Mars,już w szóstej klasie podstawówki na informatyce uczą,że IP jest dynamiczne.
Jeśli jest pan takim wetem jak informatykiem to ostrzegaj pan klientów.:evil_lol: