Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basia1968 napisał(a):
Domek już sprawdzony - wszyscy czekali na Foksię.
Jak najbardziej domek idealny dla Frugo.
Heśli Soema się zgodzi to może maluch już we wtorek będzie w domeczku.

Bardzo mi się ludzie podobali ,czekali na mnie cala rodzina .4 osoby bo jeszcze brat. Mieszkają w ogromnym domu w dwie rodziny, i okazuje sie że na drugim piętrze jest cocel spanielka która buszowała u nich i na początku myślałam,ze to ich.
Pies ma spać w domu ,przedtem mieli wilczyce i mieszkała na zewnątrz ale w zimie jak były mrozy zabierali ja do środka.Przeciwko kastracji nie maja nic ,wszystko rozumieją.
Tych młodych ludzi ,wydaje mi ssie wrażliwych można by ściągnąć na dogo bo niestety, nie maja pojęcia co się u nas w kraju dzieje ale oglądają uwagę i byli zbulwersowani bo ostatnio pokazywali szmalcowników. Uświadomiłam im ,ze będą mieć teraz swój udział w ratowaniu bezdomniaków bo własnie podarowali jednemu z nich dom.

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fruguś szczęściarzu no to Ci się fajny domek trafił :) no to będziemy chłopaka powoli do wyjazdu szykować :) super wieści :) oby takich jak najwięcej było :)

Posted

Frugo juz w Krakowie - zbudzilismy Asię o 6 rano:eviltong::eviltong: a MOnia musiała wstać po 5-tej:evil_lol::evil_lol:
Soema odebrała maluszka w Sandomierzu i pomknęła do Krakowa.
Nie obyło się bez "sesji rzygankowej" - oczywiście jak zwykle znając moje szczęście została "wymalowana" przez malucha :evil_lol:
Ale żeby było sprawiedliwie to Karina też:evil_lol::evil_lol:
Wszystkim bardzo dziekuję za pomoc. :loveu::loveu:

Posted

Molla była oburzona, jak mały zaczął rzygać i wskoczyła na tylne siedzenie z wymownym wyrazem pyska.
Jak dojechaliśmy to się tłukły przez dobrą godzinę w oczekiwaniu na nową rodzinę :) bardzo fajną zresztą ;)

• 2 weeks later...
Posted

rozliczenie końcowe:
1) załacona faktura za pobyt maluszków od 16.05. - 8.06.2011r. - 498 zł
2) do uregulowania:
- od 9.06. - 30.06.2011r. - 440 zł pobyt + 68 zł szczepienia + 90 zł szczepienia = 598 zł
- od 1.07. - 2.07.2011r. - pobyt frugo i falco - 2 x 20 zł = 40 zł
- od 3.07. - 25.07.2011r. - pobyt frugo - 23 x 10 zł = 230 zł

łącznie do uregulowania pozstaje:
598 zł + 40 zł + 230 zł = 868 zł

• 2 weeks later...