Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

as_ko napisał(a):
Napisałam wczoraj rano do Wapiszon...niestety dalej czekam na odpowiedź :( a czas ucieka.

Popytajcie, moze ktoś ma nr telefonu, żeby zadzwonić - zawsze to szybciej.

Posted

Nie jestem w stanie zadzwonić, w związku z końcem miesiąca mam pustki na karcie w tel.

Jeśli wapiszon się nie odezwie, czy możemy liczyć na Ciebie Marto?

Posted

[quote name='as_ko']Nie jestem w stanie zadzwonić, w związku z końcem miesiąca mam pustki na karcie w tel.

Jeśli wapiszon się nie odezwie, czy możemy liczyć na Ciebie Marto?
Nie wiem czemu nie doszła wiadomość ode mnie - wczoraj wysłałam PW :(
Oczywiście, zrobię wizytę p-a ale dopiero w środę, bo .... jutro jadę na wizytę p-a do Złotowa .
Jeżeli zależy Wam bardzo na czasie to skontaktujcie się ze scorpio133 - jest z Piły. Byłam u Niej na wizycie p-a i po -a - przygarnęła psiaka od bajk21
http://www.dogomania.pl/threads/138496-Znaleziony-na-ulicy-teraz-Ogi-ma-juz-SW%C3%93J-DOM-w-Pile-!!!/page39
Scorpio133 była też ze mną na wizycie p-a.

Posted

wapiszon napisał(a):
Umówiłam się na jutro między 17- 18. A dzisiaj byłam na wizycie p-a pod Złotowem - super domek:)

Wizyta będzie w czwartek, okazało się,że środa nie pasuje Panu, bo ma szkolenie.

Posted

Mogę pisać:)
Domek w porządku. Młode małżeństwo bez dzieci( jak pojawią się dzieci to nie będzie problemu - sami wychowali się ze zwierzakami ). Dom, duża działka. Mieszkają z teściem. Mają sunię Daisy( zwariowaną na punkcie piłeczki ) i fretkę . Zwierzaki zadbane, wyglądające na szczęśliwe. Zdają sobie sprawę,że z przygarniętym psiakiem mogą być kłopoty. Rozmawiałam z Panem( Pani wyjechała), zrobił na mnie dobre wrażenie.
Pan się trochę obawia,że nie dostaną suni, bo podobno jest jeszcze inny domek. Jeśli chcecie , aby sunia do nich trafiła to proszę , skontaktujcie się z nimi.

Posted

as_ko napisał(a):
Funiu zakroplona od kleszczy chyba też, nie?

Oby się tylko szybko skumplowała z mieszkająca tam sunią.

Oczywiście dostałą frontline ,ale należałoby zakupic obroze( preventic .Kiltix) pod koniec czerwca bo frontline działa miesiąc .

Posted

wapiszon napisał(a):
Mogę pisać:)
Domek w porządku. Młode małżeństwo bez dzieci( jak pojawią się dzieci to nie będzie problemu - sami wychowali się ze zwierzakami ). Dom, duża działka. Mieszkają z teściem. Mają sunię Daisy( zwariowaną na punkcie piłeczki ) i fretkę . Zwierzaki zadbane, wyglądające na szczęśliwe. Zdają sobie sprawę,że z przygarniętym psiakiem mogą być kłopoty. Rozmawiałam z Panem( Pani wyjechała), zrobił na mnie dobre wrażenie.
Pan się trochę obawia,że nie dostaną suni, bo podobno jest jeszcze inny domek. Jeśli chcecie , aby sunia do nich trafiła to proszę , skontaktujcie się z nimi.

Wapiszon, bardzo Ci dziękuję za poświęcenie czasu, aby nam pomóc w podjęciu decyzji.Jak będziesz potrzebowała p-a w Lublinie, to pisz.;)