Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ani jednego! Ja nawet nigdy wcześniej jej nie widziałam - po prostu katastrofa! W środę poproszę opiekuna, żeby mi pomógł z nią , żeby ją wywabił na zewnątrz - coś pstryknę!

Posted

[quote name='Basia1244']Ani jednego! Ja nawet nigdy wcześniej jej nie widziałam - po prostu katastrofa! W środę poproszę opiekuna, żeby mi pomógł z nią , żeby ją wywabił na zewnątrz - coś pstryknę![/QUOTE]

O której będziesz w środę? Może by mi się udalo podjechać...

Posted

Jeszcze nie wiem, bo czekam na telefon od tej pani, co ma wziąć te wiesz, która - nie napisze , żeby nie zapeszyć, suczkę. Ale jak tylko zadzwoni, to dam znać. A tobie która godzina pasuje? Bo mi właściwie każda - lepiej tak po 12, bo wówczas jest już mniej pracy na boksach, opiekun może pomóc spokojnie i poświęcić nam czas.

Posted

[quote name='Basia1244']Ani jednego! Ja nawet nigdy wcześniej jej nie widziałam - po prostu katastrofa! W środę poproszę opiekuna, żeby mi pomógł z nią , żeby ją wywabił na zewnątrz - coś pstryknę![/QUOTE]
Basiu a nie pytałaś czy ona nie została skądś przeniesiona?Codziennie zaglądałam do Howarda, patrzyłam też do bud czy jest Emka i nie widziałam tej trzeciej. Dziś pierwszy raz ją zobaczyłam, ja podeszłam do krat to szczekała na mnie. Może była czasowo na innym boksie?

Posted

[quote name='Zosia123']W środę kończę konsultacje o 12, potem moglabym podjechać.[/QUOTE]
To możemy się umówić na 13 - ok? I postaram się też z ta panią tak umówić.

Posted

[quote name='Basia1244']To możemy się umówić na 13 - ok? I postaram się też z ta panią tak umówić.[/QUOTE]
OK. Gdyby się coś zmienilo, to zadzwonię.

Posted

Na razie wątek roboczy Miki - do rozbudowania
[url]http://www.dogomania.pl/threads/209836-Przytula%C5%9Bna-Mika-szuka-cz%C5%82owieka-do-przytulania!!!?p=17102845#post17102845[/url]

Posted

[quote name='Basia1244']No ponoć nie! Ja też ją dziś pierwszy raz widziałam - nigdy jej wcześniej nie było widać - i w papierach non stop widnieje na jedynce od samego początku.[/QUOTE]

Rozmawiałam z Pawłem, ta trzecia sunia rzeczywiście cały czas tkwi w 1. On widują ją tylko z rana jak daje jedzenie, później sunia resztę dnia spędza w najdalszym kącie budy:( Dziś zwracałam szczególną uwagę na budy i nieraz ciężko było ją w tej budzie zobaczyć-czarne biedactwo wciśnięte w kąt:(

Posted

No to rozpoczynamy walkę, mam nadzieję, że nie beznadziejną...
Tu jest na razie wątek roboczy:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/209874-Niewidzialna-sunia...?p=17107253#post17107253[/url]

Posted

[quote name='sunia2000']Rozmawiałam z Pawłem, ta trzecia sunia rzeczywiście cały czas tkwi w 1. On widują ją tylko z rana jak daje jedzenie, później sunia resztę dnia spędza w najdalszym kącie budy:( Dziś zwracałam szczególną uwagę na budy i nieraz ciężko było ją w tej budzie zobaczyć-czarne biedactwo wciśnięte w kąt:([/QUOTE]
o masakra masakra - powiem ci, że tak marzyło mi się, że napiszesz, że ja się pomyliłam, że strzeliłam błąd, że ona z innego boksu - a tu jednak tak jak mówili w biurze - masakra!

Posted

Bernardynki już w schronie nie ma,została dzis adoptowana,dobrze wtrafila,ludzie jak najbardziej ok.Zajmie mniejsce po nieżyjcej już owczarce.Wczoraj poszła tez Faza z boksu 7.A i Hasi nie ma też już i kilku innych dziewczyn.Na boksach trochę zmian,niektóre pozmienialy boksy i jest kilka nowych dziewczynek z kwarantanny.
Pozdrawiam
Paweł

Posted

[quote name='Basia1244']I znowu muszę zrobić taką solidną nasiadówkę w biurze i wszystko pospisywać na nowo :) może jutro podjadę jednak znowu - ucieszą się, że znowu się do papierologii zabieram :) a potem solidnie zdjęcia porobić - każdej z osobna i z numerkami :)[/QUOTE]

Poszła gadzina jakoś po 13,ludzie fajni,będą kochać gada :)
Jeśli mogę pomóc daj znać,odtworze je z pamięci a jak nie to wiesz gdzie mnie szukać :)
Uciekam poleczyć koty xmartix :)