Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aria99 o której godzinie byłaś? bo jak czytasz powyżej, to ja do 13 też byłam, a pies był adoptowany zdecydowanie później - co zaznaczył najlepiej poinformowany w temacie - czyli Paweł.

Posted

Darla już po operacji, wszystko wycięte, łącznie z macicą. Sunia obudziła się, wszystko dobrze rokuje:)
Kreta miała (na szczęście jedynie) wielkiego guza na jajniku, ważył 2,2kg! Jak dostałam informacje to sunia jeszcze spała, ale powinno być wszystko dobrze:) Jutro więcej inf na temat samopoczucia sunieczek:)

Posted

[quote name='xmartix']Sunia do pilnowania ta co jej wątek założyłam ma nowy dom!!!!!!!!!!!!!!! HUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAA! :)[/QUOTE]

nareszcie jakaś adopcja :) brakuje nam takich dobrych wiadomości

Posted

Ruda Strzyga z 7 wczoraj poszła do domu:) Pani która kiedyś ją dokarmiała zobaczyła gdzieś, że sunia jest w schronisku (może w piątkowej gazecie wrocławskiej, bo chyba nikt suni nie oglaszał) no i przyjechała po nią. Sunia panią już zna, więc problemów z nią nie powinno być:)

Posted

Pozwolę sobie wkleić tu dzisiejsze fotki suczek z boksu 3
Boks nr 3

Aktualnie na boksie jest Hera - przeniesiona kolejny raz po tym jak pogryzła kolejną koleżankę.
oraz dwie kolejne:

Boks nr
3
Nr schroniskowy 200/11
Nr na szyi 1585
W schronisku od 27.01.2011 (znaleziona)
Imię: Ruda
Opis: średnia, ruda, włos dłuższy, uszy załamane