Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cleo2008']czy moge prosic o przypomnienie jaka karme potrzebuje Jurand?
wg uznania ;)
lubi wszystko, fakt iż puszki uwielbia, ale suche też zajada, normalną, bo dla staruszków nie mamy.
fajne są dla staruszków karmy typu active, daje im troszkę "kopa do życia " ;)

Do końca wakacji jestem tylko z doskoku, jak coś pilnego to na tel. 790 241 451 lub maila: [email protected]
ogłaszam psiaki wieczorami, ale na dogo już mi czasu brakuje..,

Posted

Jurandzik śliczny, biedaczku... Czarodziejka specjalizuje się w onkowatych staruszkach, ma ich u siebie kilka i świetnie się opiekuje tym stadem, mają spory teren do hasania, zdaje się, że mieszkają w porządnych kojcach, jest tam miedzy innymi Ząbal, który znikał, a teraz ma się doskonale. Co do siadających łapek, myślę, że Czarodziejka też by mogła sporo doradzić z doświadczenia, musimy Jurandowi pomóc! Może go ogłaszać w lokalnych gazetach, propagować plakaciki? musi się udać ds przed zimą!

Posted

[quote name='_ogonek_']wg uznania ;)
lubi wszystko, fakt iż puszki uwielbia, ale suche też zajada, normalną, bo dla staruszków nie mamy.
fajne są dla staruszków karmy typu active, daje im troszkę "kopa do życia " ;)

Do końca wakacji jestem tylko z doskoku, jak coś pilnego to na tel. 790 241 451 lub maila: [email protected]
ogłaszam psiaki wieczorami, ale na dogo już mi czasu brakuje..,

Wolicie karme tylko dla Juranda czy duza pake ogolnej? No i nikt nie napisal czy doszly te krople?

Posted

[quote name='Cleo2008']Wolicie karme tylko dla Juranda czy duza pake ogolnej? No i nikt nie napisal czy doszly te krople?[/QUOTE]
krople doszły, wielkie dzięki ;)

zależy, ile chcesz zamawiać ;)
Juryś jest jeden, a jakaś karma dla staruszków dla niego byłaby fajna, lub active, jak uważasz, dużo zresztą jej nie trzeba.
fajnie byłoby cosik dla niego w pierwszej kolejności...

mnie na dogo nie ma za często ostatnio, ale Juryś ma ogłoszenia jakby co ;)

Posted

[quote name='_ogonek_']krople doszły, wielkie dzięki ;)

zależy, ile chcesz zamawiać ;)
Juryś jest jeden, a jakaś karma dla staruszków dla niego byłaby fajna, lub active, jak uważasz, dużo zresztą jej nie trzeba.
fajnie byłoby cosik dla niego w pierwszej kolejności...

mnie na dogo nie ma za często ostatnio, ale Juryś ma ogłoszenia jakby co ;)[/QUOTE]

Bede w okolicach 20.8 wiec karme przywioze prawdopodobnie osobiscie.

Posted

[quote name='Cleo2008']Bede w okolicach 20.8 wiec karme przywioze prawdopodobnie osobiscie.[/QUOTE]
super :)
moze wyjdziesz na spacerek z Jurysiem :)
aczkolwiek mam nadzieję że nie zajdzie taka potrzeba i znajdzie domek do tego czasu :roll:

Posted

Cleo przywiozła dzisiaj karmę dla Jurysia ;)
Trochę tego jest i na długo mu starczy :)

Co do jego łap to obserwowałam go dzisiaj na spacerze uważnie i tak naprawdę z łapami problemu nie ma... Myślę że preparaty nie będą potrzebne.

A Rokiemu lub Rozi pieniążki by się przydały...

Koszta zabiegu i weta i tak pokrywa schronisko, więc 60 zł najlepiej będzie przekazać na dług któregoś z tych psiaków.

Posted

Jurand po zabiegu, chłopak wszystko zniósł dzielnie :)
Wet, wyczyścił kamień nazębny, psiak ma teraz śliczne ząbki, jako 4 latka można go ogłaszać :diabloti:
Serce mi się kraje jak tak patrzę na niego, dzisiaj jeszcze taki bidulek...

Przez nast. dni będzie tylko jakieś mięciutkie jedzonko dostawał.

Za to w schronisku mamy kolejnego dziadulinka, nie słyszy i ma zaćmę, ale z 3 razy mniejszy od Jurysia, bo Jurand to taki średniak jest (22,5 kg waży!).