_ogonek_ Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 zaplaciłam dzisiaj 180 zł - DT. jutro zrobię rozliczenie. Quote
Ingrid44 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 rotek_ napisał(a):jak jurand po sylwestrze Dolaczam sie do pytania :) Quote
_ogonek_ Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 a, muszę zadzwonić ;) rotku, dalej jesteście chętni na tą fakturę? piszę tutaj, póki pamiętam. Quote
_ogonek_ Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Ingrid44 napisał(a):A moze beda jakies fotki Jurusia ? kasa za tymczas poszła, nie pamiętam czy pisałam. Z samą Anetą nie rozmawiałam, ale z jej mamą i przekazałam tylko informację o dokonaniu wpłaty. To było 2 stycznia, szłam jeszcze po receptę dla Filipka od fiorsteinbock, który niestety biega za TM :( Quote
chauwa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Potwierdzam wpłate oraz karme dla Juranda. U Juranda wszystko ok. Wszystkie moje tymczasy przespaly zmiane roku, byla u mnie cisza, jak kazdej nocy. Miałam troche problemow rodzinnyc-pogrzeb . W poniedzialek przyjezdza do mnie jedna z ciotek z dogo robic zdjecia, wiec musicie do poniedzialku wytrzymac :) Quote
Ingrid44 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Dziekujemy za relacje i czekamy do przyszlego tygodnia na fotki Jurusia :) Quote
_ogonek_ Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 chauwa napisał(a):Potwierdzam wpłate oraz karme dla Juranda. U Juranda wszystko ok. Wszystkie moje tymczasy przespaly zmiane roku, byla u mnie cisza, jak kazdej nocy. Miałam troche problemow rodzinnyc-pogrzeb . W poniedzialek przyjezdza do mnie jedna z ciotek z dogo robic zdjecia, wiec musicie do poniedzialku wytrzymac :) o jak super! więc czekam na nowe zdjęcia Jurandzika :loveu: Cieszę się, że jest bezproblemowym psiaczkiem. Dzięki za potwierdzenie dostawy, rzeczywiście szybko to załatwili, a ja walnęłam gafę. Poczekam aż przyjdą jakieś wpłaty i zrobię rozliczenie ;) Ma ktoś fanty na bazarek? Nie zbierzemy kasy na luty :( Quote
Satrina Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 To ile mamy kasy na luty?Ja może jakiś bazarek zrobię zrobię w weekend. Quote
_ogonek_ Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Satrina napisał(a):To ile mamy kasy na luty?Ja może jakiś bazarek zrobię zrobię w weekend. no to skoro tak to idę ogarnąć co i jak ;) Quote
_ogonek_ Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Well, powracam ;) Wyliczyłam, iż dostałam takie deklaracje: Ingrid - 80 zł :Rose: Sabina02 - 50 zł :Rose: Stan konta na dziś to 95,51 zł ;) Na karmę nam starczy, ale na DT w lutym... Poza tym nie wszyscy wpłacają deklaracje :roll: Akurat w przypadku dogomaniaków jest ok, ludzie z FB też w większości wpłacają, ale nie wszyscy... :roll: Quote
Satrina Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Moje 40 pln też będzie w tym miesiącu. Postaram się wystawić jakieś ciuchy, TZ ma dużo to zrobię męski bazarek. Quote
_ogonek_ Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Satrina napisał(a):Moje 40 pln też będzie w tym miesiącu. Postaram się wystawić jakieś ciuchy, TZ ma dużo to zrobię męski bazarek. super :loveu: na walentynki będzie fajny prezent ;) też myślę o jakichś bazarkach, ale głowy do tego nie mam... a moze ktoś ma chęć i chwilę to byśmy bazarek ciastkowy zrobili dla piesków? Quote
Drzagodha Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Kochani, szukamy tego psa. Zaginał w połowie grudnia. Nie trafił może do Uciechowa? http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/382773_10150437274620723_644380722_9023201_1490389163_n.jpg Quote
giselle4 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 (edited) chauwa napisał(a):Potwierdzam wpłate oraz karme dla Juranda. U Juranda wszystko ok. Wszystkie moje tymczasy przespaly zmiane roku, byla u mnie cisza, jak kazdej nocy. Miałam troche problemow rodzinnyc-pogrzeb . W poniedzialek przyjezdza do mnie jedna z ciotek z dogo robic zdjecia, wiec musicie do poniedzialku wytrzymac :) witam ,,ciocie,, i czekam na przelew za bazarek. Jezeli tak samo zajmujesz sie psiakami na Dt jak regulujesz bazarki na inne psiaki to wspołczuje Twoim podopiecznym i dziwie sie ze ktos chce miec u Ciebie psiaki ale to ich sparawa. czekam na wplate Edited January 8, 2012 by giselle4 Quote
Syla Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Po kilkutygodniowej nieobecności, witam Jurandzika.Zaraz wyślę za styczeń i luty.Pozdrawiam serdecznie. Quote
_ogonek_ Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 giselle, ale błagam załatwiajcie takie sprawy na pw. Ja do Anety nic nie mam. Do Ciebie też nie ;). Syla, witaj :) Będę wdzięczna, ale i tak nie wiem kurczę kogo ścigać... Muszę odnotowywać za jakie miesiące były wpłaty. Quote
Ingrid44 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Wyslalm 80 zl - 20 zl za styczen , 20 zl na luty i 40 zl jednorazowo . Quote
_ogonek_ Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Ingrid44 napisał(a):Wyslalm 80 zl - 20 zl za styczen , 20 zl na luty i 40 zl jednorazowo . dziękuję ci naprawdę bardzo! :loveu: ja się boję, że nie uda mi się zebrać kasy do lutego... nie wiem, lubię chyba panikować, ale to co się dzieje z Rokim, Rozi mnie przeraża,... Nie chcę się zadłużać :( Quote
Satrina Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 No to będzie trzeba poszukać nowych deklaracji i zmienić tytuł wątku-poczekajmy jeszcze trochę, deklaracje mogą spłynąć.Po świętach ludzie nie mają kasy, więc czekają na wypłaty itp. Quote
Ingrid44 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Do poczatku lutego jeszcze troche mamy czasu. Dzisiaj dopiero 9 styczen. Napewno uda sie zebrac 180 zl. Quote
_ogonek_ Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Satrina napisał(a):No to będzie trzeba poszukać nowych deklaracji i zmienić tytuł wątku-poczekajmy jeszcze trochę, deklaracje mogą spłynąć.Po świętach ludzie nie mają kasy, więc czekają na wypłaty itp. wiem... muszę przypominacze wysłać... ktoś na ochotnika do spamowania? Quote
Recommended Posts