_ogonek_ Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='Sabina02']Ja od stycznia deklaruje na Juranda 25 zl miesiecznie. :)[/QUOTE] bardzo dziękujemy :loveu: i mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :D Quote
Satrina Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Sabina02']Ja od stycznia deklaruje na Juranda 25 zl miesiecznie. :)[/QUOTE] Super, że dołączyłaś do grona cioteczek Jurandowych:-) Quote
_ogonek_ Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 w sumie to mogłabym zamawiać już worek karmy na styczeń, ale poczekam aż ten dojdzie ;) 6 złotych nam brakuje do niego :) Quote
Satrina Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Wow super!Myślisz, że osobno powinna być prowadzona zbiórka na karmę? Quote
Sabina02 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='_ogonek_']bardzo dziękujemy :loveu: i mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :D[/QUOTE] No oczywiscie ze zostane! :lol: [quote name='Satrina']Super, że dołączyłaś do grona cioteczek Jurandowych:-)[/QUOTE] Aaa, to dzieki reklamie cioteczki _ogonek_. :lol: Quote
_ogonek_ Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Sabinko, witam i dziękuję :) Na FB wydarzenie ucichło... pomimo mojego wpisu o tym, że piesek w DT to nikt się nie odezwał :( Quote
Sula Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='_ogonek_']Sabinko, witam i dziękuję :) Na FB wydarzenie ucichło... pomimo mojego wpisu o tym, że piesek w DT to nikt się nie odezwał :([/QUOTE] Wiadomosc rozsij po ludziach! :] W tedy moze ktos sie odezwie? Quote
_ogonek_ Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Sula']Wiadomosc rozsij po ludziach! :] W tedy moze ktos sie odezwie?[/QUOTE] tak zrobię ;) idę się tylko wykąpać, kiedyś trzeba w końcu :evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='_ogonek_']tak zrobię ;) idę się tylko wykąpać, kiedyś trzeba w końcu :evil_lol:[/QUOTE] Dobry pomysl (z rozsylaniem i ten z kapaniem ) :) :) :) Quote
_ogonek_ Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Już wysłałam wiadomość do wszystkich ;) A mi to jakoś tak pusto bez Juranda w schronisku... Quote
Ingrid44 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Bardzo Pieknie prosimy o zdjecia Jurusia na nowym miejscu :) Quote
_ogonek_ Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Ingrid44']Bardzo Pieknie prosimy o zdjecia Jurusia na nowym miejscu :)[/QUOTE] mam obiecane dzisiaj, jak dostanę to wkleję :) Quote
Syla Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='_ogonek_']mam obiecane dzisiaj, jak dostanę to wkleję :)[/QUOTE] Bardzo mnie te zdjęcia ucieszą :lol: Szczególnie dzisiaj.... Quote
Iljova Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Dzisiaj już raczej nie będzie zdjęć więc życzę spokojnej nocy :-) Quote
_ogonek_ Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Iljova']Dzisiaj już raczej nie będzie zdjęć więc życzę spokojnej nocy :-)[/QUOTE] No niestety nie, ale może Aneta czasu nie miała ;) Bywa i tak. Ale Jurand się najwyraźniej nieźle sprawuje :D Quote
Iljova Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 gdyby mogła to by zrobiła trzeba być cierpliwym i poczekać :lol: Jurand daje popalić :biggrina::shiny::wink: Quote
chauwa Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Witam Jurand ma się za dobrze i pokazuje od czasu do czasu ząbki :D Nie jest jakoś nad wyraz konfliktowy. Oczywiście wiek i jego zdrowie trochę go ograniczają. Nabrał dobrego kontaktu z jedna z moich tymczasowych suń która nie jest pierwszej młodości. Maja widocznie podobne tematy do rozmów :) Co do zdjęć to mam ale nie mogę przesłać. Wszędzie czekają na zdjęcia ode mnie a mi coś net nawala i mam problem z uploadem zdjęć. Staram się temu zaradzić. Jednak obiecuje, że się doczekacie. A i jak Ogonek napisała zapraszam do siebie bo by mi się przydała pomoc przy spacerach :) Quote
_ogonek_ Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 chauwa, super że zajrzałaś :) Za karmę wpłaciłam w piątek, mam nadzieję, że kasa dotrze do nich jutro... Wysyłka niby maks. 48 h Mam nadzieję, że ma co do jedzenia? Sorki że to tak dlugo trwa :oops: Quote
Satrina Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 No to w końcu Jurandzik doczekał się szczęśliwej starości. Quote
_ogonek_ Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Satrina']No to w końcu Jurandzik doczekał się szczęśliwej starości.[/QUOTE] Ja też się bardzo cieszę :) Ale i tak chciałabym go zobaczyć... Jakoś nie mogę się kurcze przyzwyczaić że mój kochany dziadziulek jest tak daleko i nie pójdę już z nim na spacer :( A mówią żeby się nie przywiązywać zbytnio... :shake: Nie da się i już! Quote
chauwa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='_ogonek_'] Mam nadzieję, że ma co do jedzenia? Sorki że to tak dlugo trwa :oops:[/QUOTE] oczywiście,ze ma co jeść. Nie ma sprawy jesli chodzi o jedzenie.:p Dzis idę z kawalerem na pierwszy spacer do lasu, czuje,ze owa wyprawa będzie dla mnie jak niebo bo Jurand nie ciągnie na smyczy, nie wyrywa się. Pójdę z nim i razem z jego koleżanką Lola. Z nimi na raz dam rade.:eviltong: Po powrocie znów spróbuje wstawić zdjęcia. :roll: Quote
Iljova Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Cześć Jurandziku dobrze że u Ciebie takie fajne wieści :-) Quote
_ogonek_ Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='chauwa']oczywiście,ze ma co jeść. Nie ma sprawy jesli chodzi o jedzenie.:p Dzis idę z kawalerem na pierwszy spacer do lasu, czuje,ze owa wyprawa będzie dla mnie jak niebo bo Jurand nie ciągnie na smyczy, nie wyrywa się. Pójdę z nim i razem z jego koleżanką Lola. Z nimi na raz dam rade.:eviltong: Po powrocie znów spróbuje wstawić zdjęcia. :roll:[/QUOTE] czekam na fotorelację :):):) Quote
Kalva Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Jurandziku i ja o Tobie pamiętam cały czas i wpadam podnieść, niestety jestem bez pracy i zapsiona, ale sobie obiecałam, ze jak tylko dostanę pierwsza wypłatę to od razu Jurysiowi coś podeślę;) Quote
Recommended Posts