Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ogonek_']bardzo dziękujemy :loveu:
i mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :D[/QUOTE]

No oczywiscie ze zostane! :lol:

[quote name='Satrina']Super, że dołączyłaś do grona cioteczek Jurandowych:-)[/QUOTE]

Aaa, to dzieki reklamie cioteczki _ogonek_. :lol:

Posted

[quote name='_ogonek_']Sabinko, witam i dziękuję :)
Na FB wydarzenie ucichło...
pomimo mojego wpisu o tym, że piesek w DT to nikt się nie odezwał :([/QUOTE]
Wiadomosc rozsij po ludziach! :] W tedy moze ktos sie odezwie?

Posted

[quote name='Iljova']Dzisiaj już raczej nie będzie zdjęć więc życzę spokojnej nocy :-)[/QUOTE]
No niestety nie, ale może Aneta czasu nie miała ;)
Bywa i tak.

Ale Jurand się najwyraźniej nieźle sprawuje :D

Posted

Witam
Jurand ma się za dobrze i pokazuje od czasu do czasu ząbki :D
Nie jest jakoś nad wyraz konfliktowy.
Oczywiście wiek i jego zdrowie trochę go ograniczają. Nabrał dobrego kontaktu z jedna z moich tymczasowych suń która nie jest pierwszej młodości. Maja widocznie podobne tematy do rozmów :)
Co do zdjęć to mam ale nie mogę przesłać. Wszędzie czekają na zdjęcia ode mnie a mi coś net nawala i mam problem z uploadem zdjęć. Staram się temu zaradzić. Jednak obiecuje, że się doczekacie.

A i jak Ogonek napisała zapraszam do siebie bo by mi się przydała pomoc przy spacerach :)

Posted

chauwa, super że zajrzałaś :)
Za karmę wpłaciłam w piątek, mam nadzieję, że kasa dotrze do nich jutro... Wysyłka niby maks. 48 h
Mam nadzieję, że ma co do jedzenia?
Sorki że to tak dlugo trwa :oops:

Posted

[quote name='Satrina']No to w końcu Jurandzik doczekał się szczęśliwej starości.[/QUOTE]
Ja też się bardzo cieszę :)
Ale i tak chciałabym go zobaczyć...
Jakoś nie mogę się kurcze przyzwyczaić że mój kochany dziadziulek jest tak daleko i nie pójdę już z nim na spacer :(

A mówią żeby się nie przywiązywać zbytnio... :shake: Nie da się i już!

Posted

[quote name='_ogonek_']
Mam nadzieję, że ma co do jedzenia?
Sorki że to tak dlugo trwa :oops:[/QUOTE]
oczywiście,ze ma co jeść. Nie ma sprawy jesli chodzi o jedzenie.:p
Dzis idę z kawalerem na pierwszy spacer do lasu, czuje,ze owa wyprawa będzie dla mnie jak niebo bo Jurand nie ciągnie na smyczy, nie wyrywa się. Pójdę z nim i razem z jego koleżanką Lola. Z nimi na raz dam rade.:eviltong:
Po powrocie znów spróbuje wstawić zdjęcia.
:roll:

Posted

[quote name='chauwa']oczywiście,ze ma co jeść. Nie ma sprawy jesli chodzi o jedzenie.:p
Dzis idę z kawalerem na pierwszy spacer do lasu, czuje,ze owa wyprawa będzie dla mnie jak niebo bo Jurand nie ciągnie na smyczy, nie wyrywa się. Pójdę z nim i razem z jego koleżanką Lola. Z nimi na raz dam rade.:eviltong:
Po powrocie znów spróbuje wstawić zdjęcia.
:roll:[/QUOTE]
czekam na fotorelację :):):)

Posted

Jurandziku i ja o Tobie pamiętam cały czas i wpadam podnieść, niestety jestem bez pracy i zapsiona, ale sobie obiecałam, ze jak tylko dostanę pierwsza wypłatę to od razu Jurysiowi coś podeślę;)