Ingrid44 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Dziekuje pieknie za zyczenia. Troche mnie tu nie bylo z powodu wyjazdu ale widze ze Jurus swietnie sobie radzi . Czy jest jakas szansa na fotki ? :) :) :) Quote
_ogonek_ Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Ingrid44 napisał(a):Dziekuje pieknie za zyczenia. Troche mnie tu nie bylo z powodu wyjazdu ale widze ze Jurus swietnie sobie radzi . Czy jest jakas szansa na fotki ? :) :) :) Już nie będę Anecie truć gitary na Święta :) Zadzwonię we wtorek. Wysłałam im tylko smska z życzeniami :) Quote
_ogonek_ Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Ingrid44 napisał(a):Bedziemy cierpliwie czekac :) :) :) Jurand to grzeczny psiur pewnie wszystko jest w porządku :). Quote
rotek_ Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Swięta to pikuś... Sylwester cały czas przed nami:/ Quote
_ogonek_ Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 rotek_ napisał(a):Swięta to pikuś... Sylwester cały czas przed nami:/ pikuś? to wpadnij do mnie... połowa jedzenia ze świąt stoi w lodówce, dzisiaj tyle że miejscówkę mamy u ciotki... już po prostu wstać nie mogę... Quote
Satrina Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Jak Jurand po świętach?To jego pierwsze poza schroniskiem od długiegooooo czasu. Quote
_ogonek_ Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Satrina napisał(a):Jak Jurand po świętach?To jego pierwsze poza schroniskiem od długiegooooo czasu. Satrina, on nigdy nie spędził Świąt w schronisku ;) Bo trafił do nas w lutym 2011 więc jedyne jakie z nami spędził to wielkanocne :) Zadzwonię do Anety później :) Quote
Satrina Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 _ogonek_ napisał(a):Satrina, on nigdy nie spędził Świąt w schronisku ;) Bo trafił do nas w lutym 2011 więc jedyne jakie z nami spędził to wielkanocne :) Zadzwonię do Anety później :) Ehhh..a ja sobie wkręciłam, że on tam siedzi od hohohohohoh....zresztą ważne, że tych nie spędził w schronie:-) Quote
_ogonek_ Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Satrina napisał(a):Ehhh..a ja sobie wkręciłam, że on tam siedzi od hohohohohoh....zresztą ważne, że tych nie spędził w schronie:-) dokładnie ;) Quote
Ingrid44 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Juz mi sie wszystko pomieszalo wiec lepiej zapytam : deklaracje wplacamy na to konto to co bylo na poczatku czy teraz jest jakies inne ? Quote
_ogonek_ Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Ingrid44 napisał(a):Juz mi sie wszystko pomieszalo wiec lepiej zapytam : deklaracje wplacamy na to konto to co bylo na poczatku czy teraz jest jakies inne ? cały czas to samo :) Quote
Ingrid44 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 _ogonek_ napisał(a):cały czas to samo :) Pieknie Dziekuje :) Quote
_ogonek_ Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Jurandzik dostał kolejną stałą deklarację od pana Krzysztofa z Facebooka w wysokości 25 zł :loveu: Ja jutro płacę za karmę i hotel, Jurand będzie na minusie. Ale chwilowo założę na niego. EDIT; A u Jurysia wszystko dobrze :) Chłopak się spisuje i tak ma być. Aneta dopiero odetchnęła po świątecznym zamieszaniu, ale szansa na jakieś fotki jest. Ja i tak nie naciskam bo sama po prostu wiem co znaczą święta :roll: Quote
Satrina Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 _ogonek_ napisał(a):Jurandzik dostał kolejną stałą deklarację od pana Krzysztofa z Facebooka w wysokości 25 zł :loveu: Ja jutro płacę za karmę i hotel, Jurand będzie na minusie. Ale chwilowo założę na niego. Super!!! Cieszę się bardzo:-) Quote
_Goldenek2 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Zapraszam na bazarek. Zbieramy na sterylkę goldenki http://www.dogomania.pl/threads/2201...PR-Złoty-Pies Quote
_ogonek_ Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Zaglądnę do chłopaka... Ostatnio nie mam na nic czasu totalnie... Quote
_ogonek_ Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Dzięki za życzenia :smile: Ja również życzę wszystkim: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! Niech przyniesie nam same sukcesy i domki dla psiaków! Quote
Ingrid44 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Wyslalam deklaracje dla Jurusia na I i II plus jednorazowo 40 zl.mam nadzieje ze dojdzie w tym tygodniu:) Quote
_ogonek_ Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Ingrid44 napisał(a):Wyslalam deklaracje dla Jurusia na I i II plus jednorazowo 40 zl.mam nadzieje ze dojdzie w tym tygodniu:) wielkie dzięki :loveu: Ja muszę zrobić aktualizację finansów potworka :) Quote
_ogonek_ Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Wychodzi mi iż na koncie Juranda jest 145 , 51 zł. Jutro opłacę DT i będziemy prawie40 zł na minusie... Quote
Recommended Posts