Jump to content
Dogomania

Mam duza rodzine-mame ,tata i dziadkow i nie martwic sie o mnie ,jeszcze sie odezwe.

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wiem ze jestem, szalona
i często juz sobie obiecuje ze nowego watku nie zrobie
ale jak przyjdzie taka Oka czy ADONIS TO WYMIĘKAM
i mowie to juz ostatni
nastepny jak jakis poleci do domku.....i zakladam nastepny Pchełce
wiem ,głupia baba
ale nie moge ineczej
nie gniewajcie sie

Posted

Zaskoczyłaś mnie bardzo. I jest mi szalenie miło, bo to świadczy o zaufaniu.
Przecież oddajesz mi swojego małego, ukochanego szkraba:loveu:, którego teraz dopieszczasz jak możesz.
Czy nam się uda zapewnić mu wszystko co najlepsze w Krakowie? Będziemy się starać.
A to, że jesteś SZALONA:loveu:, to wiem już od naszej rozmowy:evil_lol:. I mam nadzieję, że się nigdy Grażynko nie zmienisz.
Proszę tylko serdecznie o wyrozumiałość, bo tak jak pisałam, spodziewam się, że mogą być problemy w przepływie informacji:shake:
Po drugie, piszę wszystko na wątku, czy jest dobrze, czy źle. Liczę na wsparcie i uwagi, byle to było dobre dla Smyka.

Posted

Zaglądam do maluszka i widzę że wyjeżdza z dolnego śląska :)
Na razie finansowo nie pomogę, ale może później... wszystko będzie zależało od Apcia i Emki...

Posted

[quote name='basia34']Kto moglby tobie cos zarzucic ,ale tak z nami jest nie ma yakuni to juz mamy np oka lub inny pies.grasiu bedzie dobrze.[/QUOTE]

dobrze Basiu ze jestes
trzymamy kciuki za zdrowie męża i trzymaj sie

Posted

[quote name='Zosia123']Zaglądam do maluszka i widzę że wyjeżdza z dolnego śląska :)
Na razie finansowo nie pomogę, ale może później... wszystko będzie zależało od Apcia i Emki...[/QUOTE]

Wiem kochana
wiem

Posted

:iloveyou:ooooooooooo to Sipu:loveu:nio jedzie do cioci Iry?? o luduuuuuuuuuuu:crazyeye::loveu:[COLOR=deepskyblue]jak cudnie jak cuuuuuuuuuudnie kochaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:modla::thumbs:kiedy i jak , juz czytam ojoj ale cudnieeeeeeeeeee:multi::multi:[/COLOR]

Posted

Wpadłam tylko na momencik, żeby się pożalić na Ciebie Grażynko;):evil_lol:
Dobrze, że mamy XXI wiek i komórki działają, bo zapewne bym padła po Twoim poprzednim poście.
Ciekawa jestem, jak byś mi zrobiła usta- usta, przy tej odległości:megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='irenaka']Wpadłam tylko na momencik, żeby się pożalić na Ciebie Grażynko;):evil_lol:
Dobrze, że mamy XXI wiek i komórki działają, bo zapewne bym padła po Twoim poprzednim poście.
Ciekawa jestem, jak byś mi zrobiła usta- usta, przy tej odległości:megagrin::megagrin:[/QUOTE]
soory
zrobilam pare ogloszen i po calym dniu w terenie ...padlam
sorry

Posted

[quote name='Cleo2008']mam deklaracje z fb, czy mozna podac konto na wydarzeniu? poprosilam o kontakt z wami narazie, ale na przyszlosc przyda sie konto[/QUOTE]

kochana
Ty szalejesz na Fb ze az miło

Posted

..jak wszystko dobrze sie ulozy
Sipek i Rasti ida na Dt
juz dogadalam sie z Irenka i Zosia
teraz czekamy co i jak z Apollo
bo to od niego tez duzo zalezy:)
Dt to 250zl plus koszty leczenia

Posted

Należą się Grażynko jeszcze wyjaśnienia dziewczynom na wątku.

Wczoraj z Grażynką rozmawiałyśmy na temat DT i okazuje się, że jest szansa na DT pod czujnym;) okiem Grażynki.
DT jest tańszy, odpadną nam też koszty transportu do Krakowa.
Do tego dziewczyna która ma brać oba pieski, nie ma swoich psów i jest cały czas w domu.
Myślę, że to będzie bardzo dobre rozwiązanie i jeżeli się uda, to będzie super!!

Jeszcze prośba Grażynko, chciałabym kupić szelki dla Smyka.
Czy możesz zmierzyć małemu obwód piersiątek;) i szyjki? Zapomniałam o to wczoraj poprosić.
Może jeszcze coś potrzebuje?

Posted

[quote name='irenaka']Należą się Grażynko jeszcze wyjaśnienia dziewczynom na wątku.

Wczoraj z Grażynką rozmawiałyśmy na temat DT i okazuje się, że jest szansa na DT pod czujnym;) okiem Grażynki.
DT jest tańszy, odpadną nam też koszty transportu do Krakowa.
Do tego dziewczyna która ma brać oba pieski, nie ma swoich psów i jest cały czas w domu.
Myślę, że to będzie bardzo dobre rozwiązanie i jeżeli się uda, to będzie super!!

Jeszcze prośba Grażynko, chciałabym kupić szelki dla Smyka.
Czy możesz zmierzyć małemu obwód piersiątek;) i szyjki? Zapomniałam o to wczoraj poprosić.
Może jeszcze coś potrzebuje?[/QUOTE]
Dziekuje jutro zmierze faceta
Irenko ,na razie mamy wszystko
od witamin do jedzenia:)

Posted

[quote name='giselle4']jutro wyjde z dwoma panami na spacerek
zobacze czy sie polubią oba dziadki:):)[/QUOTE]

Super, gdyby była zgoda, między obu panami;), to mamy komfortową sytuację na DT.
Dziękuję Grażynko:loveu::loveu: