Jump to content
Dogomania

Mam duza rodzine-mame ,tata i dziadkow i nie martwic sie o mnie ,jeszcze sie odezwe.

Recommended Posts

Posted

monika083 napisał(a):
Irenko, a moze zasmakowalyby mu takie sloiczki dla dzieci z warzywami, kurczakiem, mozna mieszac np. ze zmielona watrobka.

zapomnialam o gerberkach...czasem mozna jemu dac
ale on jak sie naje to ma takie 2 balony fajne po bokach:):P)

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe moj Bruno ma zawsze takie balony:D:D

Grazynko , poslij mi ten numer konta, a ja po pierwszej wyplacie kupie mu tutaj takie tacki 150g. dla seniorow, rozne smaki, bedzie mial na zmiane i posle ,podaj mi Grazynko adres na jaki wyslac.

Posted

monika083 napisał(a):

Grazynko , poslij mi ten numer konta, a ja po pierwszej wyplacie kupie mu tutaj takie tacki 150g. dla seniorow, rozne smaki, bedzie mial na zmiane i posle ,podaj mi Grazynko adres na jaki wyslac.

Dziękuję Ci pieknie Moniczko:loveu:
Właśnie czytam na wątku, jakieś insynuacje:evil_lol:, że Smyk ma wymagania i maniery po mnie.
Chyba coś w tym prawdy jest, bo mnie ryż jakoś dziwnie przez zęby przecieka;), na puchy bym też nie spojrzała:megagrin: a kurczaczek jest OK:)

Posted

irenaka napisał(a):
Dziękuję Ci pieknie Moniczko:loveu:
Właśnie czytam na wątku, jakieś insynuacje:evil_lol:, że Smyk ma wymagania i maniery po mnie.
Chyba coś w tym prawdy jest, bo mnie ryż jakoś dziwnie przez zęby przecieka;), na puchy bym też nie spojrzała:megagrin: a kurczaczek jest OK:)

hihihi
będą fotki tylko wrzuce:)

Posted

monika083 napisał(a):

juz się robi:)

Posted

giselle4 napisał(a):
nastepne wiesci za tydzien.....czekac Smyk

Czekamy Smyku, nie mamy innego wyjścia:evil_lol:.
Wyśpij się, bo najwyższa pora, żebyś odespał schronisko,tam zapewne zawsze jakiś kumpel szczekał:shake:.

Grażynko:loveu:, jedna uwaga do diety Smyka.
Niektóre psy źle tolerują mleko, to samo z wątróbką drobiową. Mogą one powodować rozwolnienia. Nie mam zdania co do surowych jajek, bo nigdy ich nie podawałam psom. Jak już jajka, to były zawsze gotowane.
Może któraś z dziewczyn na wątku podpowie, żebym na przyszłość wiedziała, jak z tymi jajkami i psami jest?
Czy w DT Smyk będzie miał gotowane jedzonko? Może faktycznie, wdał się ten nicpoń:loveu: we mnie i puszek nie ruszy?:evil_lol:

Posted

Po mleku zawsze biegunka u mojego, daje mu za to jogurt naturalny ,owocowy lub kefir, mleka nie dostaje, jajek surowych nie tknie, natomiast ugotowane uwielbia.Po drobiowej watrobce nic sie nie dzieje.

Posted

irenaka napisał(a):
Czekamy Smyku, nie mamy innego wyjścia:evil_lol:.
Wyśpij się, bo najwyższa pora, żebyś odespał schronisko,tam zapewne zawsze jakiś kumpel szczekał:shake:.

Grażynko:loveu:, jedna uwaga do diety Smyka.
Niektóre psy źle tolerują mleko, to samo z wątróbką drobiową. Mogą one powodować rozwolnienia. Nie mam zdania co do surowych jajek, bo nigdy ich nie podawałam psom. Jak już jajka, to były zawsze gotowane.
Może któraś z dziewczyn na wątku podpowie, żebym na przyszłość wiedziała, jak z tymi jajkami i psami jest?
Czy w DT Smyk będzie miał gotowane jedzonko? Może faktycznie, wdał się ten nicpoń:loveu: we mnie i puszek nie ruszy?:evil_lol:

jedzonko ma do wyboru
gotowane ,sucha i puszke....
je co chce
trzeba dac czasem gerberka
a jajo jest super na siersc ...moje tak jedza.
a to nie mleko tylko kefir po ktorym w brzusiu jest super bo to kultury bakterii
no i najstarsi tubylcy mowia ze dodaje zycia...
:):):)
niech nam zyje i ma sie dobrze