Jump to content
Dogomania

Mam duza rodzine-mame ,tata i dziadkow i nie martwic sie o mnie ,jeszcze sie odezwe.

Recommended Posts

Posted

Mysza2 napisał(a):
Nie było bo się weekendowały ale jak tylko przyjechały to zaraz zajrzały i cieszą się straaaaaszzzzzznieeeeeeeeeeee :):)
Grażynko a największe podziękowania dla Ciebie :loveu::loveu::loveu::loveu:
Kolejna bieda wyadoptowana, Czy TY prowadzisz jakąś ewidencję psiaków które uratowałś? Chyba już w setki to idzie.
Sipku sprawuj się dobrze i Ciesz się nową rodzinką:)

...a ja znów pochlipałam sobie....z radości

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
Nie było bo się weekendowały ale jak tylko przyjechały to zaraz zajrzały i cieszą się straaaaaszzzzzznieeeeeeeeeeee :):)
Grażynko a największe podziękowania dla Ciebie :loveu::loveu::loveu::loveu:
Kolejna bieda wyadoptowana, Czy TY prowadzisz jakąś ewidencję psiaków które uratowałś? Chyba już w setki to idzie.
Sipku sprawuj się dobrze i Ciesz się nową rodzinką:)

Myszko bez Waszej pomocy to ja moge sobie palcem w bucie pokiwac.....
a adopcje ida na nasze wspolne konto:)

Posted

Witam! :-)
Smyk jest bardzo grzeczny i cichutki. Na początku czuł się chyba trochę zagubiony, ale jak szedł na spacerek to aż popiskiwał z radości. W ogóle jeszcze nie szczekał. Lubi głaskanie. Chodzi po mieszkaniu i cały czas macha ogonkiem. Kota w ogóle nie zauważa, a do szczurków macha ogonem. Nie długo prześlemy zdjecia ze spacerku. Dużo pije, ale na razie za bardzo nie chce jeść. Zjadł troszkę z ręki, ale nie za wiele. Z małymi pieskami się wita, ale dużych się trochę boi, bo jak spotkał dużego to na niego warczał. Ogólnie jest bardzo grzeczny.
Pozdrawiam ciepło i bardzo dziękujemy za niego :-)
Będziemy zdawać relacje ;-)
A i G

Posted

giselle4 napisał(a):
Witam! :-)
Smyk jest bardzo grzeczny i cichutki. Na początku czuł się chyba trochę zagubiony, ale jak szedł na spacerek to aż popiskiwał z radości. W ogóle jeszcze nie szczekał. Lubi głaskanie. Chodzi po mieszkaniu i cały czas macha ogonkiem. Kota w ogóle nie zauważa, a do szczurków macha ogonem. Nie długo prześlemy zdjecia ze spacerku. Dużo pije, ale na razie za bardzo nie chce jeść. Zjadł troszkę z ręki, ale nie za wiele. Z małymi pieskami się wita, ale dużych się trochę boi, bo jak spotkał dużego to na niego warczał. Ogólnie jest bardzo grzeczny.
Pozdrawiam ciepło i bardzo dziękujemy za niego :-)
Będziemy zdawać relacje ;-)
A i G

Milo czytac cos takiego, czekamy na zdjecia:)

Posted

irenaka napisał(a):
Prawdę, to ja napiszę na wątku po adopcji Smyka;).
Teraz licz i wyślij mi pw.

Protektorka Smyka ma Bana
nie komentuje
ale przykro:(
Pisalas mi duzo i teraz zastanawiam sie nad tym wszystkim Irenko
wiem ,ze my badziemy zawsze w kontakcie bo jestesmy rodzinką
ciotki nie zapomna o Tobie
ja tez

Posted

giselle4 napisał(a):
Protektorka Smyka ma Bana
nie komentuje
ale przykro:(
Pisalas mi duzo i teraz zastanawiam sie nad tym wszystkim Irenko
wiem ,ze my badziemy zawsze w kontakcie bo jestesmy rodzinką
ciotki nie zapomna o Tobie
ja tez

Nie zapomną

Posted

Irenko ,tylko nie placz
wiem,ze czytasz wsyzstko o Smyku
to mail
Przepraszam, że odpisuje z opóźnieniem, ale dopiero teraz sprawdziłan pocztę. Komórkę mam zepsutą. Smyk jest bardzo grzeczniutki i cichy. Bez problemu zostaje sam, gdy jesteśmy w pracy, nie szczeka wtedy, ani nie wyje. jak brat do niego wtedy zagląda, to zawsze śpi w koszyku. Zdarza mu się czasem posikać w domu, ale to nic :-) Od razu próbuje to wtedy zakopać noskiem. Zamówiliśmy takie specjalne maty do sikania, które stosuje się dla szczeniaków. Generalnie jednak stara się czymać mocz. Ogólnie z dnia na dzień jest coraz weselszy, sam dopomina się o pieszczoty, czasem nawet zaczyna zaczepiać do zabawy i troszkę zaczyna biegać na spacerach -oczywiście na miarę wieku. Jest bardzo fajny. Już jechał jeden przystanek autobusem -nie było problemu. Na spacerach nie chce być brany na ręce, ale w domu chętnie już się daje brać na rączki i jak wraca z dłuższego spaceru, to lubi być wniesiony po schodach :-) Zrobiliśmy mu kilka zdjęc i jak wrzucimy do komputera to wyślemy. Bardzo go kochamy.
Wczoraj zrobiliśmy mu badania. Niestety ma chore serduszko i będzie zażywał lekarstwa. Za miesiąc mamy się z nim zgłosić na EKG, bo na razie nie pozwolił sobie zrobić :) Lekarz stwierdził też u niego kataraktę i będzie dostawał kropelki do oczu, które opóźniają trochę postępowanie choroby.
Poza tym, wszystko jest w porzadku i Smyk wygląda na szczęśliwego. Zreszta wszystko będzie widać na zdjęciach, które wkrótce prześlemy :-)
Pozdrawiam ciepło!

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Boze kochany...
zaczynam wierzyc w cuda!
Grazynko...niesamowita jestes!

Smyku, pierwszym aniolem na Twojej drodze byla Gisella, kolejnych masz w domu :)

Edytko,najwieksza wiare miala Irenaka
pozniej dopiero ja....
ale bardzo sie ciesze
a fotka -meloman zasluguje n anagrode:)

• 1 month later...
Posted

:loveu::loveu:cudnie oj cudnie na nasze serca przybite, takie wiesci ze od samego Janiola zycia sa chyba! Kochany Smykunio , i mucka slicznosci sie trafila do zapoznania;):-o:multi::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu: cudnys Smykuniu , masz rodzinke wspaniala swoja , pilnuj ich mocniutko:loveu::loveu::loveu:Rodzince Smykuniowej zyczymy radosci z zycia wszelkiego i najcudniejszych gwiazdek , jakie sobie wymarza! ciociu Irenakado cibie mrugamy i na ciebie ciociu czekamyyyyy!:loveu::loveu::loveu:czy Irenka ma na dlugo tego bana .....ciociuuuuuuuuuu:shake::shake::-(

Posted

[quote name='ewa gonzales']:loveu::loveu:cudnie oj cudnie na nasze serca przybite, takie wiesci ze od samego Janiola zycia sa chyba! Kochany Smykunio , i mucka slicznosci sie trafila do zapoznania;):-o:multi::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu: cudnys Smykuniu , masz rodzinke wspaniala swoja , pilnuj ich mocniutko:loveu::loveu::loveu:Rodzince Smykuniowej zyczymy radosci z zycia wszelkiego i najcudniejszych gwiazdek , jakie sobie wymarza! ciociu Irenakado cibie mrugamy i na ciebie ciociu czekamyyyyy!:loveu::loveu::loveu:czy Irenka ma na dlugo tego bana .....ciociuuuuuuuuuu:shake::shake::-(

Irenka czyta
Irenka czeka na kazda wiadomosc:)

Posted

[quote name='giselle4']a to fotki Smyczka dla ciotek i jednej ciotki:)
pieknie moje zycie -plynie przy dobrej rodzinie
Smyk

duza ta sunieczka cos:)

pieknie sie starzeje i z godnoscia

eee tam starzeje..on dopiero rozkwita przy takich Ludziach:)

Posted

Irenka jak czytasz to nie rycz tylko się ciesz :multi::multi::multi:
Każdy psiak zasługuje na godną starość, bardzo się cieszę że Smyku taką właśnie ma.
A "duża sunia" też bardzo przystojna:) i fotogeniczna
Irenaka :loveu::loveu::loveu: brakuje nam Ciebie :placz::placz:

Posted

kiedy telefonuje pani Smyka to troche sie boje
ze cos sie dzieje
a Ona opowiada o wycieczkach ze Smykiem
o tym jak rozkwita
jakie to szczescie maja w domku i ...jest mi tak dobrze
dziekuje irenaka
dziekuje dobry domku