Azyl_Zory WebAdmin Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 marmar napisał(a): ....Znikam z dogo .... Już zaczynam płakać:eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 hopsać kluseczki , uciekać z Żor:razz: Quote
Amanita Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 W górę klusie! Do ciepłych domków! Quote
wandul 66 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 maluszki szukają domkow!!!! i to chyba jest główny temat tego wątku !!!! co niektore osoby ostatnio zaczęły chy6ba brac lekcje w kółku dramatycznym!!! Quote
MARCHEWA Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Hoooooooooooooop,klusie na 1!:loveu: Quote
MARCHEWA Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Z tego co się orientuję,to został ostatni szczeniaczek-sunia,bo dziś jedną kluskę(sunię) Admin zawozi do W-wy,ostatni chłopczyk też znalazł dom.Czyli ta ostatnia chyba miała iść do domku z Matyldą o ile się nie mylę?:roll: Quote
supergoga Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Potwiedźcie, a ja piszę do chętnych na Mati że może jechac do domku. Tylko co ze sterylką? Quote
halbina Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 I znowu się nie możemy doliczyć?... :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 hop................................... Quote
Amanita Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 No to czekamy na oficjalne dane dotyczące klusek - pozostały jakieś? Czy mozna już świętować?;) Quote
halbina Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Kluseczki, ile was jeszcze zostało?... Quote
MARCHEWA Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Została jeszcze jedna sunia do adopcji,bo są dwie.Jedna jedzie z Mati a druga szuka domku:loveu: Quote
supergoga Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Oto ostatni email od przyszłej Pani Mati Dziękuję za informację i przepraszam ,że od razu nie odpisałam ale miałam zerwane połączenie ze serwerem przez kilka dni , proszę mi przypomnieć jaki jest adres azylu, gdzie moge odebrać pieski, bardzo pomocny byłby mi również kontakt telefoniczny jeśli gdzieś zabłądzę, ponieważ wydaje mi się , żę w tych okolicach nigdy jeszcze nie byłam a w podróż tą zmuszona jestem wybrać się sama ( Oczywiście samochodem ) Więc prosze o numer telefonu do Pani/a (mieszkamy w Wałczu miejsowość nad Piłą)Po piieski jestem gotowa wybrać się we wtorek rano a jeśli to konieczne to już jutro. Serdecznie pozdrawiam Dałam namiar na Admina. I zaraz napisze adres azylu. Quote
halbina Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 No to jeszcze jeden domek nam potrzebny! Quote
syla00 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 dawno mnie tu nie było...:oops: ile kluseczek nam pozostało?? Quote
supergoga Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Ludziska - kłopot, ale nie nierozwiązywalny. Oto email od przyszłej Pani Mati: Rozmawiałam z Panem Tomkiem o piesku, lecz on dopiero mi uzmysłowił, że azyl mieści się na południu Polski a ja myślałam , że to jest w okolicach Poznania więc jest problem z transportem, mam wobec czego pytanie,czy istnieje możliwośc aby ktoś dowózł pieski do Poznania , dalej mąż nie chce mnie samą puścić, ponieważ nie mam dośwadczenia w jeździe na takie dalekie trasy , jeżeli chodzi o pieski ja nawet zapłacę za tansport przelewem , a jeśli nic z tego nie wyjdzie zobowiązuję się , że wpłacę pieniążki na pieski (500zł) aby chociaż miały jakieś życie ..... a ja pieska ze schroniska z Poznania w zamian za Matyldę wezmę trudno. Przepraszam za zaistniałe nieporozumienie z mojej strony. Jednak mam jeszcze nadzieje , że ktoś z Panstwa będzie w moich okolicach i dowiezie mi pieski. Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedz. Okazało się, że nie doczytali gdzie azyl. Ja myśle, że nie można rezygnować z tego domku - Pani od Mati obiecała zapłacic za przejazd. Teraz mam pytanie - czy azyl wypuści suke, jesli w umowie właściciel zobowiąże sie że ją wysterylizuje sa, Mati jest słaba i chuda po dzieciach. O stan zapalny łatwo. Gdyby doszła do siebie i wtedy miała sterylke, byłoby bezpieczniej. A jest tak, że ktoś od Was będzie jechał do Poznania w piątek rano. Może Mati mogłaby jechać - a mała w kontenerku. Myślcie proszę - Admin, da sie Mati wysłac w razie gdyby mogła pojechać? WAŻNE! Quote
Recommended Posts