Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i czas na dobrą wiadomość:)
Mili państwo z Rybnika wypatrzeli Matylde w necie (allegro itp.).
Wzruszyła ich ta historia i postanowili adoptować 2 szczeniaczki:):)
Przyjechali i parke adoptowali:):)
Właśnie są w lecznicy w celu odrobaczenia szczeniaków oraz umawiają się na szczepienia i co najważniejsze STERYLKE suni jak już dorośnie!!

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Admin, masz pochwałę za dobre wieści. Bo dotąd tylko od Ciebie słyszałam: link do nowych lokatorów.
Super, jest szansa na dzieciaki.
Ja wczoraj powstawiałam w net same szczenięta, szukające domku. Może jeszcze się jakiś domek znajdzie.
Czyli mamy 5 klusek, jeśli Państwo od Marmar w sobotę zabraliby 1 kluskę a z Mati może jechac tez jedna klucha - to jesli umiem liczyć zostałyby 3.
Pańastwo wzięli parke, czyli muszę uaktualnić, że już nie ma 1 facecika i 1 panienki.
Mikrusek na tymczasie z tego co wiem - o nim też trzeba pamiętac przy szukaniu domków i o nim mówić.

Posted

Po Mikruska jadą państwo z Wodzisławia,mają duże mieszkanie i ma to być pies właśnie do mieszkania a nie do budy,mają tez kota i dlatego zależy im na szczeniaku, aby od małego przyzwyczaić go do kota.Zobaczymy jak przyjadą, a w razie co Syla00 może ich sprawdzić na miejscu.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Po Mikruska jadą państwo z Wodzisławia,mają duże mieszkanie i ma to być pies właśnie do mieszkania a nie do budy,mają tez kota i dlatego zależy im na szczeniaku, aby od małego przyzwyczaić go do kota.Zobaczymy jak przyjadą, a w razie co Syla00 może ich sprawdzić na miejscu.

Marchewa spisz z nimi umowe adopcyjną i wez dokładne dane, ja na wizyte poadopcyjną na pewno się wybiorę!

Oby dalej w takim tempie ubywało nam tych klusek:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Mikrusek pojechał.Państwo z córką zostawili mi oczywiście swoje dane,mają go odrobaczyć u weta w ich mieście a na szczepienie będą umawiac się w Azylu,także Admin może go jeszcze zobaczy:lol: .Nowa rodzinka Mikruska opowiadała,że mają już kota i chomika i,że dla pieska kupili posłanko i miski oraz jedzonko.Trzymam za maluszka kciuki:lol:

Posted

to dzielna dziewczyna , najpierw w czasie ciązy walczyła o jakieś pożywienie , a zaraz potem jej wychudzone ciałko musiało wykarmić 7 głodomorów!!! z tą sterylką , to może trochę poczekać,aż ona odsapnie!!!

Posted

Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):
Matyldzie apetyt dopisuje:)
Myśle że już będzie coraz lepiej:):)

To super:lol: :lol: :lol: bo Mati powinna nabrać ciała przed tą sterylką,żeby mieć siłę.

Posted

Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):
Zadzwoń do biura (tele na pierwszych stronach wątków).I się dogadajcie co do dnia i godziny odbioru:)

w takim badz razie kolejne dzieki za pomoc,nie ma jak to wychodzicn z zalozenia,ze sie jest milosnikiem psow i wszystko sie robi aby mialy jak najlepiej w dobrych domach,a przede wszystkim nie musialy jechac do myslowic.
Znikam z dogo ,baw sie dalej dobrze kosztem psow