Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='syla00']a z Wrocławia do Poznania to o ile dobrze pamiętam jeździ LaPegaza. Może się jakoś jednak uda dograc ten transport. To Constancja ty uderzasz do Jogi, a ja do LaPegazy:lol: Ale chyba na razie czekamy na deklaracje Admina??

No Admin potrzebny od zaraz!

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='syla00']Dostałam info od Admina, że najprawdopodobniej jedzie na 100%:multi: :multi: :multi: Oczywiście kase zwrócimy.

Dokładnie tak:):)Mati z bąblami tak jak obiecałem , dzisiaj po 15tej albo jutro wczesnym rankiem zawioze nie do Poznania lecz prosto do nowego domu w miejscowości WAŁCZ:):)
Jest to spora trasa (ok.500km w jedną stronę)
To że już nie będę na dogo nie oznacza że nie dotrzymam słowa z transportem.
Dziękuję wszystkim za to i za tamto Pa pa.
To już na 100% mój ostatni post!!

Posted

Po prostu SUPER!!!Dzięki Tobie biedna Mati i klusie będą miały własny dom i nową pańcie!!!:klacz: :klacz: :klacz: Trzymamy kciuki,za szczęśliwą podróż!!!:thumbs: :Cool!: :Cool!: :Cool!:

Posted

haha...kto wie! Admin uważaj bo jeszcze dożywotnio w Wałczu zostaniesz:eviltong: Jeszcze raz dzięki i może przemyśl jeszcze swoją decyzję:cool3: Kłótnie na dogo zawsze były i będą...a ich główną przyczyną jest słaby przepływ informacji więc może wkońcu trzeba nad tym popracować.

Posted

szkoda Admina:placz:,
za duzo klotni na dogo, ludzie i tak nas maja za wariatow ,a jak wchodza na dogo i czytaja co tu sie wypisuje to to sie tylko w tym utwierdzaja:shake:

PS. nie dziwie Ci sie Admin ja tez mam dosyc dogo

Posted

Z wiadomości otrzymanej od Admina wiem,iż Matylda i klusie wczoraj o 17.00 dojechali do nowego,podobno,bardzo fajnego domku:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Admin,jeszcze raz,wielkie dzięki:Rose:

Posted

halbina napisał(a):
Koniec wieńczy dzieło! Zwłaszcza szczęśliwy koniec historii!
Cieszymy się bardzo! :multi:
szkoda tylko ,ze ten koniec oznacza też odejście całkowite ADMINA z DOGO , uważam ,że co niektórzy nie doceniają faktu , że wogóle mają prawo wtrącać sie w los psów w schronisku czy azylu i trochę się zagalpowali!!!! pozostawiam to bez komentarza!!!

Posted

Nie było mnie, jak wiesz od piątku... Z odejściem naszego bohatera wiąże się dla mnie jakaś tajemnica albo rozgoryczenie (nie wiem jednak, czym sprowokowane, muszę chyba wrócić kilka stron wcześnie). Myślę jednak, że ten, kto działa dla jakiejś idei, nie poddaje się tak łatwo atakom ani emocjom. A tu nie służy się dla samej idei przecież,tu służy się dobru żywych istot. Mam nadzieję, że Admin wróci!

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Postanowiłem odwiedzić syna od Matyldzi:)
Teraz nazywa się Terry i mieszka w woj.Mazowieckim:)
Wcina z kotem z jednej miski:)I wszędzie razem chodzą:razz::razz:

Nie będę ukrywał że z chęcią bym popatrzał jak wyrosła reszta jego rodzeństwa:)!!
Najbardziej mnie dręczy pani z Wałcza. Dlaczego nie daje odzewu w sprawie psiaków??W końcu adoptowała Matylde i 2 maluchy!!