constancja Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='syla00']a z Wrocławia do Poznania to o ile dobrze pamiętam jeździ LaPegaza. Może się jakoś jednak uda dograc ten transport. To Constancja ty uderzasz do Jogi, a ja do LaPegazy:lol: Ale chyba na razie czekamy na deklaracje Admina?? No Admin potrzebny od zaraz! Quote
syla00 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 wysłałam sms'a do Admina. Czekamy i zaciskamy paluchy. Quote
syla00 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Dostałam info od Admina, że najprawdopodobniej jedzie na 100%:multi: :multi: :multi: Oczywiście kase zwrócimy. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='syla00']Dostałam info od Admina, że najprawdopodobniej jedzie na 100%:multi: :multi: :multi: Oczywiście kase zwrócimy. Dokładnie tak:):)Mati z bąblami tak jak obiecałem , dzisiaj po 15tej albo jutro wczesnym rankiem zawioze nie do Poznania lecz prosto do nowego domu w miejscowości WAŁCZ:):) Jest to spora trasa (ok.500km w jedną stronę) To że już nie będę na dogo nie oznacza że nie dotrzymam słowa z transportem. Dziękuję wszystkim za to i za tamto Pa pa. To już na 100% mój ostatni post!! Quote
Maupa4 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 DZIĘKUJEMY CI ADMINIE !!! :modla: :modla: :modla: a przynajmniej ja Ci dziękuję ... :modla: Quote
MARCHEWA Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Po prostu SUPER!!!Dzięki Tobie biedna Mati i klusie będą miały własny dom i nową pańcie!!!:klacz: :klacz: :klacz: Trzymamy kciuki,za szczęśliwą podróż!!!:thumbs: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
constancja Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 To kamień z serca..... Szerokiej drogi i duuużo szczęścia w nowym domku. I oby tylko Pani... Admina nie zaadoptowała:cool1: . Quote
syla00 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 haha...kto wie! Admin uważaj bo jeszcze dożywotnio w Wałczu zostaniesz:eviltong: Jeszcze raz dzięki i może przemyśl jeszcze swoją decyzję:cool3: Kłótnie na dogo zawsze były i będą...a ich główną przyczyną jest słaby przepływ informacji więc może wkońcu trzeba nad tym popracować. Quote
maja jav Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 szkoda Admina:placz:, za duzo klotni na dogo, ludzie i tak nas maja za wariatow ,a jak wchodza na dogo i czytaja co tu sie wypisuje to to sie tylko w tym utwierdzaja:shake: PS. nie dziwie Ci sie Admin ja tez mam dosyc dogo Quote
supergoga Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Mam nadzieję, że Admin choc słowo o domku napisze. Psiaki pojechały dzisiaj, wysłałam sms do Admina i odpowiedział że właśnie z nimi jedzie. Czekamy na relację. Quote
MARCHEWA Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Z wiadomości otrzymanej od Admina wiem,iż Matylda i klusie wczoraj o 17.00 dojechali do nowego,podobno,bardzo fajnego domku:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Admin,jeszcze raz,wielkie dzięki:Rose: Quote
supergoga Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 To super wieści. Napiszę do nowych Państwa i podpytam, jak Mati się sprawuje. Cieszę się, że mamuśka bezpieczna. Brawo! Quote
syla00 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Dzięki Admin za Transport. Teraz czekamy na info od domku, co tam u klusek i Mati. Quote
halbina Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Koniec wieńczy dzieło! Zwłaszcza szczęśliwy koniec historii! Cieszymy się bardzo! :multi: Quote
wandul 66 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 halbina napisał(a):Koniec wieńczy dzieło! Zwłaszcza szczęśliwy koniec historii! Cieszymy się bardzo! :multi:szkoda tylko ,ze ten koniec oznacza też odejście całkowite ADMINA z DOGO , uważam ,że co niektórzy nie doceniają faktu , że wogóle mają prawo wtrącać sie w los psów w schronisku czy azylu i trochę się zagalpowali!!!! pozostawiam to bez komentarza!!! Quote
halbina Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Nie było mnie, jak wiesz od piątku... Z odejściem naszego bohatera wiąże się dla mnie jakaś tajemnica albo rozgoryczenie (nie wiem jednak, czym sprowokowane, muszę chyba wrócić kilka stron wcześnie). Myślę jednak, że ten, kto działa dla jakiejś idei, nie poddaje się tak łatwo atakom ani emocjom. A tu nie służy się dla samej idei przecież,tu służy się dobru żywych istot. Mam nadzieję, że Admin wróci! Quote
Emila Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 A tu co tak pusto. Beda moze jakies zdjacia szczeniorkow i mamuski Quote
Tomasior Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Postanowiłem odwiedzić syna od Matyldzi:) Teraz nazywa się Terry i mieszka w woj.Mazowieckim:) Wcina z kotem z jednej miski:)I wszędzie razem chodzą:razz::razz: Nie będę ukrywał że z chęcią bym popatrzał jak wyrosła reszta jego rodzeństwa:)!! Najbardziej mnie dręczy pani z Wałcza. Dlaczego nie daje odzewu w sprawie psiaków??W końcu adoptowała Matylde i 2 maluchy!! Quote
Amanita Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Cudny jest:loveu::loveu::loveu::loveu: Te uszyska:loveu: Quote
Tomasior Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Te uszyska świetne jak i cały Terry:):) Jest piękny!! Ciekawe czy doczekamy się jakiejś fotki mamusi?????? Quote
constancja Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Jest piękny:loveu: :loveu: :loveu: A wygląda jak szczenior rasowego ON-ka:crazyeye: Quote
Recommended Posts