MARCHEWA Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Matylda i dzieciaczki w górę?Admin,jak się ma Mikrusek i inne klusie?Bo ostatnio pogoda ich nie rozpieszcza!! Quote
Amanita Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 W górę Matyldo! Zabieraj kluseczki i siedźcie ładnie na 1! Quote
wandul 66 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 a kluseczki to kiedy będą do wydania , bo już się pogubiłam??? Quote
wandul 66 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 a doliczylam się , mają 4 i pól tygodnia , czyli jeszcze tydzień i mogą do domków zacząc się pakować !!! może ten Mikrus już by poszedł??? Quote
Emila Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ico z tym malenstwem dalej jest potrzebny tymczas Quote
wandul 66 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Emila napisał(a):Ico z tym malenstwem dalej jest potrzebny tymczasoczywiście , Mikrus jest najmniejszy , noce zimne , nasze tymczasy narazie spalone przez przywleczone choróbska!! Mikrus potrzebuje ciepłego kąta , jest najslabszy , ciężko mu dopchac się do piersi!!! Quote
Emila Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 niewiem czy dobrze przeczytalam ale Mikrusek potzebuje tymczas na pare dni a potem ktos go wezmie Quote
Amanita Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Widziałam dzisiaj kluseczki - są boskie:loveu: Z tego, co mówił Admin same już jedzą i mają się świetnie. Mikrusek faktycznie jest najmniejszy, zaczął już sam jeść, ale wiadomo - jako że jest najsłabszy byłoby dobrze, gdyby ktoś nim odpowiednio zajął. Quote
Emila Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 mam pytanko ten tymczas jest taki ze zabiera sie szczeniork ana noc czy na pare dni?? Quote
wandul 66 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Emila napisał(a):mam pytanko ten tymczas jest taki ze zabiera sie szczeniork ana noc czy na pare dni??sądze ,że najlepiej do czasu aż domek znajdzie:lol: :lol: :lol: Quote
MARCHEWA Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 W górę kluseczki,malutki Mikrus już dawno byłby u mnie na tymczasie,gdyby nie moje kaszlące zoo. Quote
Emila Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 MARCHEWA napisał(a):W górę kluseczki,malutki Mikrus już dawno byłby u mnie na tymczasie,gdyby nie moje kaszlące zoo. Awezniesz go na stale czy tymczas Quote
Emila Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 jest taka opcja ze wezme Mikrusa do siebie na pare dnie ale dopiero w piatek Quote
wandul 66 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Dobre I W Piątek , Noce Coraz Zimniejsze!!! Quote
Recommended Posts