marmar Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 CIOCIU Gogo nie jedna sunka juz jechala bez sterylki,Pani wydaje sie byc bardzo odpowiedzialna osoba,a jest szansa dla Mati i jej maluszka Quote
MARCHEWA Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 No, ale kto zawieźie pieski do POZNANIA??????????? Quote
marmar Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 trzeba byloby juz przeszukac watek transportowy i wpiasc prosbe o pomoc,a moze ktos znajdzie wolny dzien,badz noc na dostarczenie psiakow do nowego domku? Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Pani jest z miejscowości "WAŁCZ" czyli ok.500km od Żor. A więc jest ktoś chętny jechać pociągiem czy też swoim samochodem?? Quote
syla00 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Tak nieśmiało zapytam czy ta pani nie może pociągiem przyjechać?? Quote
MARCHEWA Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Biedna Matylda,miał być super domek,a jest wielka niewiadoma:shake: .Potrzebny transport!!!Czy ktoś pomoże Matyldzie i klusce? Quote
MARCHEWA Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 syla00 napisał(a):Tak nieśmiało zapytam czy ta pani nie może pociągiem przyjechać?? Pani ta napisała,że jeżeli nikt piesków nie dowiezie,to zabierze inną bidę ze schroniska w Poznaniu.:-( Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Na 60% osobiśście kluseczki zawioze:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
MARCHEWA Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Admin,jesteś Wielki:loveu: .Nikt inny by się na pewno nie zdecydował jechać taki kawał drogi,ale na Ciebie psiaki mogą zawsze liczyć;) :multi: Oby wszystko wypaliło! Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Link do nowego lokatora http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2484411#post2484411 Quote
supergoga Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 POczekajmy jeszcze do wieczora, cos wymyślam, może sie uda. Admin - jak Ty nie przestaniesz tych linków tu wstawiać i tych psów do azylu ściągac - to będziesz miał z nami do czynienia. To masakra. Jeszcze jedne siedzą a nastepny przychodzi. Mea ma wisielców - ale nie ma domu. I jeśli się da - pomyslcie o fotkach lepszcych trochę, głównie Mea i Tramp - potrzebne bo są słabe. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 MAti już jest po sterylce. Czy jest chętny ktoś kto pojedzie z sunią i bobaskiem?? Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Znowu dzisiaj ta pani dzwoniła i pytała kiedy i kto jej sunie przywiezie:) Widze że chętnych do transportu brak. Quote
supergoga Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Pani napisała i do mnie, że w razie potrzeby weźmie obie klusie - a my pomożemy szukac domku dla tej drugiej. To już w tym rejonie mam nadzieję, że dla małej pomoge i domku poszukamy. Tylko teraz Mati. Admin - czy oferta aktualna - bo Pani pisała że pomożesz psiakom pojechac do dom ku. Po sterylce pociągiem raczej trudno, tym bardziej tak zaraz na drugi dzień, nie wiem, czy to byłby dobry pomysł. Chyba autem bezpieczniej. Mam nadzieję, że się uda. Quote
supergoga Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Pani napisała znów, że znalazła już domek dla jednej szczeniorki, więc może przyjechac cała rodzinka, Mati i córeczki. Czyli można nie szukac domku. Tylko pomocy tyransportowej choć do Poznania. Moja koncepcja nie wypaliła - raz sterylka za świeżo na PKP, dwa jedna osoba i 3 psy - odpada, a nikt inny nie dał rady. Teraz Admina na dogo nie ma - nie wiem, czy zgodzi się podwieźć, za zwrotem kosztów psią rodzinę do Poznania chociaż. BYłoby super, bo psy byłyby bezpieczne. A tak - co, z małymi w M...wyląduje. Co tu robić? Admin - pojedziesz? Choć napisz w tym temacie, bo nie wiem, czy robic kombinacje alpejskie. Bo jedno pewne, coś wymyśleć trzeba, szkoda domku dla 3 psiaków. Quote
Maupa4 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 ponieważ śledzę ten wątek od początku ("moja" Zuzia i 7 szczeniaków i Matylda i 7 szczeniaków) ... chcę w ramach solidarności "wielodzietnej rodziny z wielodzietną rodziną" pokryć część kosztów transportu dla Matyldy i jej dzieci ... tylko czy Admin się zgodzi je zawieźć ? Quote
MARCHEWA Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Mam nadzieję,że Admin jakoś znajdzie czas i pojedzie,bo jak nie on to kto? Quote
constancja Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 A ja tak sobie myślę, że taaaką szansę należy bezwzględnie i za wszelka cenę wykorzystać. Jeżeli wujek Admin z jakiegoś powodu nie będzie mógł pojechać to może uda się zawieźć Mati z małymi na raty lub za zwrotem kosztów może ktoś się znajdze. Skontaktujcie się z Jogi. Ona co tydzień jeździ z Podkarpacia do Wrocławia i może zechce zahaczyć o Żory, już tak przewoziła psiaki. Z Wrocławia do Poznania będzie już o wiele łatwiej kogoś znaleźć. Udało nam się zorganizować transport Żabki z dzieciaczkami z Podkarpacia do Starogardu Gdańskiego to Matylda też dotrze do swojego nowego domku. W razie potrzeby pomogę w uzbieraniu potrzebnej kwoty. Quote
supergoga Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Nowa opiekunka Matyldy i jej 2 córeczek zobowiązała się oddać koszty przewozu,tak że z tym nie ma problemu. Włączylabym się w odebranie na trasie, ale w ten weekend mamy wystawę i stosisko Fundacji, jestem uziemiona, a suka powinna jak najszybciej dotrzec do domku. A może Admin zrobił niespodzianke i Mati z dziećmi (po tej sterylce) juz jest w drodze do domku? Nic nie wiemy, to źle, ale na wszelki wypadek trzeba tego transportu szukać. Może ta opcja z transportem do Wrocka byłaby możliwa. Dziewczyny, jesteście na miejscu. Zorientujcie się jak wygląda sprawa. Może z Wrocka by się udało szybciej ją odebrać. Quote
constancja Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Wszystko można dopracować tylko wujek Admin musi się odezwać bo nie chcę Jogi niepotrzebnie zawracać gitary. Quote
syla00 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 a z Wrocławia do Poznania to o ile dobrze pamiętam jeździ LaPegaza. Może się jakoś jednak uda dograc ten transport. To Constancja ty uderzasz do Jogi, a ja do LaPegazy:lol: Ale chyba na razie czekamy na deklaracje Admina?? Quote
Recommended Posts