Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matyldzie trzeba codziennie michę ciepłej strawy i kluską już też , gdyby poszla ona i 2 maluchy , może Marchewa wzięłaby jeszcze 2 na tymczas , ktoś na wątku też oferowal!!! noce bęa naprawdę coraz zimniejsze , nawet grzanie Matyldy nie pomoże!!! Do tego to szczeniaki , w azylu wciąż nowe psy , na kwarantanne nie ma osobnego miejsca , łatwo o przywleczenie choróbska!!!

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam domek dla jednego ze szzceniakow,panstwo moga przyjechac za tydzien w sobote,pytanie czy w sobote moga byc i na ktora godzine.
Rowniez mi to odpowiada ,bo bede mogla przywiezc dla tych panstwa kociaka do soboty.
Szzceniorek mieszkalby na domku wraz z kotami i jedna suczka,bylby w domu,na biezacobym zdawla relacje,poniewaz jest to starsze panstwo i nie bardzo wiedza jak poruszac sie po forum,domek bardzo dobry i sprawdzony.

Posted

Nie wiem, czy wujek Admin ma już net. Jeśli jutro się nie pojawi - zadzwonię i zapytam, żeby pańciostwo szczeniorka miało pewność, że od soboty będą mieli w domu śliczną kluseczkę;)

Posted

halbina napisał(a):
To ile mamy maluchów do rozdania, bo się już gubię?

Z tego co się orientuję,jeden szczeniak idzie do jednego domku razem z mamą,drugi do ludzi od Marmar,czyli 5 klusek nadal szuka domków!

Posted

Azyl_Zory WebAdminCo do odbioru szczeniora hmm...... do soboty daleko a wiec nie wiem.
Jakieś propozycje czasowe??

jesli chodzi o sobote to panstwo sie dostosuja co do godziny,znaja teren tym bardziej,iz przyjada z kolezanka,ktora wiekszosc z nas poznala u ktorej Korka miala tymczas po sterylce,gdy jechala do Niemiec,a takze ta kolezanka pomagala mi w transporcie psiakow z Azylu do cioci Alfy

Posted

Znalazłam w necie dwie oferty na szczeniaki, mogą byc onkowate miksy, raczej większe - podam namiary na priva, tylko komu, mam numery telefonu (oferta jedna ze Śląska, druga nie wiem).

Na razie wysyłam do Marmar

Posted

A więc.... Marchewa ma Mikruska-awanturuska:)W sobote ma iść kolejny do nowego domu?? Mialem tele w sprawie kolejnych 2 mam chętnych na jedną suczke w Mazowieckim, no i mamuśka idzie z jednym czy dwoma tak??
Mam pytanie ;kiedy mogą przyjechać po Matylde??Czy jest szansa aby ją zabrali bezpośrednio po sterylce??
Chociaż nie wiem co myśleć o tej sterylce w takim stanie(bardzo chuda).