wandul 66 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Matyldzie trzeba codziennie michę ciepłej strawy i kluską już też , gdyby poszla ona i 2 maluchy , może Marchewa wzięłaby jeszcze 2 na tymczas , ktoś na wątku też oferowal!!! noce bęa naprawdę coraz zimniejsze , nawet grzanie Matyldy nie pomoże!!! Do tego to szczeniaki , w azylu wciąż nowe psy , na kwarantanne nie ma osobnego miejsca , łatwo o przywleczenie choróbska!!! Quote
Amanita Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Link do nowej suni w azylu:-(: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2419699 Quote
marmar Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Mam domek dla jednego ze szzceniakow,panstwo moga przyjechac za tydzien w sobote,pytanie czy w sobote moga byc i na ktora godzine. Rowniez mi to odpowiada ,bo bede mogla przywiezc dla tych panstwa kociaka do soboty. Szzceniorek mieszkalby na domku wraz z kotami i jedna suczka,bylby w domu,na biezacobym zdawla relacje,poniewaz jest to starsze panstwo i nie bardzo wiedza jak poruszac sie po forum,domek bardzo dobry i sprawdzony. Quote
wandul 66 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 najwyższa pora kluchy powydawać!!! i mamuśkę też!!! Quote
supergoga Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Domek Matyldy aktualny i czeka na sunię i szczeniorka. Dziś dostałam emaila z potwierdzeniem. Czyli Mati ma domek i jedna sunia też. Reszcie szukamy domków. Quote
marmar Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Wiec teraz czekam tylko na informaCJE NA KTORA GODZINE PANSTWO MOGA PRZYJECHAC W SOBOTE,ONI ROWNIEZ SA NIECIERPLIWI I CO RUSZ MI NA GG PYTAJA;) Quote
Amanita Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Nie wiem, czy wujek Admin ma już net. Jeśli jutro się nie pojawi - zadzwonię i zapytam, żeby pańciostwo szczeniorka miało pewność, że od soboty będą mieli w domu śliczną kluseczkę;) Quote
MARCHEWA Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Matyldo,jutro przywiozę ci sianko do budy, abyś miała trochę cieplej. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Co do odbioru szczeniora hmm...... do soboty daleko a wiec nie wiem. Jakieś propozycje czasowe?? Quote
halbina Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Szczeniaczki cuda! I dobrze by było, gdyby mogły jeszcze z mamą pobyć, ale w azylu coraz zimniej, więc szukajmy tych domków! Quote
wandul 66 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 oj , trzeba szybko , zima za pasem!!! Quote
MARCHEWA Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Kiedy Matylda ze szczeniakiem idzie do nowego domu?Bo ja mogę wziąść jakiegoś szczeniaka na tymczas,ale wy chcecie aby były jak najdłużej z matką,więc napiszcie kiedy! Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dzisiaj wet powiedział że mozna już szczeniaki wydawać a suni zrobić ciach. Był i widział sytuacje a więc chyba wie co mówi. Quote
wandul 66 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 też tak uważam , i tak trzeba po sterylce Matylde od dzieci odizolować!!! Quote
halbina Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 To ile mamy maluchów do rozdania, bo się już gubię? Quote
MARCHEWA Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 halbina napisał(a):To ile mamy maluchów do rozdania, bo się już gubię? Z tego co się orientuję,jeden szczeniak idzie do jednego domku razem z mamą,drugi do ludzi od Marmar,czyli 5 klusek nadal szuka domków! Quote
marmar Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Azyl_Zory WebAdminCo do odbioru szczeniora hmm...... do soboty daleko a wiec nie wiem. Jakieś propozycje czasowe?? jesli chodzi o sobote to panstwo sie dostosuja co do godziny,znaja teren tym bardziej,iz przyjada z kolezanka,ktora wiekszosc z nas poznala u ktorej Korka miala tymczas po sterylce,gdy jechala do Niemiec,a takze ta kolezanka pomagala mi w transporcie psiakow z Azylu do cioci Alfy Quote
supergoga Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Znalazłam w necie dwie oferty na szczeniaki, mogą byc onkowate miksy, raczej większe - podam namiary na priva, tylko komu, mam numery telefonu (oferta jedna ze Śląska, druga nie wiem). Na razie wysyłam do Marmar Quote
MARCHEWA Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Mikrus od 10 minut jest u mnie na tymczasie.Apetyt chłopakowi dopisuje:evil_lol: . A Matylda z maluchami dostali sianko do budy, aby im cieplutko było! Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 A więc.... Marchewa ma Mikruska-awanturuska:)W sobote ma iść kolejny do nowego domu?? Mialem tele w sprawie kolejnych 2 mam chętnych na jedną suczke w Mazowieckim, no i mamuśka idzie z jednym czy dwoma tak?? Mam pytanie ;kiedy mogą przyjechać po Matylde??Czy jest szansa aby ją zabrali bezpośrednio po sterylce?? Chociaż nie wiem co myśleć o tej sterylce w takim stanie(bardzo chuda). Quote
Recommended Posts