Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szafranku, ty przystojniaku, zaraz wstawię te zdjęcia na allegro, bo trzeba ponowić szafrankowi ogłoszenie.Na razie nikt nie dzwoni i nie pyta.
Ulka, dziękujemy za bardzo ładne zdjęcia.

Posted

Niestety mam problem z ogłoszeniem szafranka do adopcji na allegro w związku ze zmianą ust. o ochronie zwierząt - na razie jest ogłoszony na Tablica.pl.Na allegro będę próbować dalej.

Posted

Nie uda ci się... :( Mieliśmy 80 schroniskowych ogłoszeń (a schroniskom wolno tak samo jak hodowlom ogłaszać psy) i wszystkie nam wycofali. I na nasze argumenty, pozostali głusi... A co miesiąc im 300 zł za ogłoszenia płaciliśmy! :angryy::angryy:

Ulko - bardzo Ci się udały ostatnie fotki! :loveu:

Posted

[quote name='Bjuta']Nie uda ci się... :( Mieliśmy 80 schroniskowych ogłoszeń (a schroniskom wolno tak samo jak hodowlom ogłaszać psy) i wszystkie nam wycofali. I na nasze argumenty, pozostali głusi... A co miesiąc im 300 zł za ogłoszenia płaciliśmy! :angryy::angryy:

Ulko - bardzo Ci się udały ostatnie fotki! :loveu:[/QUOTE]
Masz rację, nie uda się już szafranka ogłaszać na alllegro, dostałam informację, że ogłoszenie nie spełnia wymogów.

Posted

Otrzymałam pieniądze za pobyt Szafranka, serdecznie dziękuję.

U nas roztopy, ziemia zamarznięta a z nieba deszcz leje, najgorsza pogoda z możliwych. Oczywiście psiakom to nie przeszkadza, ale ja i tak ograniczyłam spacery do minimum żeby jak najmniej zmokły. Szafranek jak zwykle radosny, uwielbia być głaskany, gdy tylko ktoś nas odwiedza jako pierwszy wszystkich wita, cudowny piesek.

Posted

[quote name='Mysza2']No niestety allegro wypięło się na ogłoszenia psów. Na allegro się tylko sprzedaje[/QUOTE]

Ale w/g nowej ustawy nie wolno handlować psami nierasowymi.

Posted

[quote name='andegawenka']Ależ on ma ten ogon jak firana...[/QUOTE]
Dla mnie jak fontanna.Uwielbiam psie ogony.Ale o zapuścił korzenie.Nie było ani jednego telefonu w jego sprawie?

Posted

[quote name='Poker']Dla mnie jak fontanna.Uwielbiam psie ogony.Ale o zapuścił korzenie.Nie było ani jednego telefonu w jego sprawie?[/QUOTE]

Niby były, ale jak ktoś wydawał się fajny to dzwonił tylko raz i potem już nie, dzwoniła też pani mieszkająca w bloku z dwójką maleńkich dzieci, która chciała adoptować Szafranka, mimo wyraźnego zapisu, że on się do domu z małymi dziećmi nie nadaje, że jest zazdrosny o swoje zdobycze i w takiej sytuacji może ugryźć. Takie były telefony.

Posted

Tak jak pisze Ulka, nikt więcej do mnie także nie dzwonił, niedobrze, Szafranek miał bardzo dużo ogłoszeń wykupionych na bazarku, ale cisza.:shake:Pomimo stale wysyłanych zaproszeń i próśb o wsparcie-nie ma odzewu.Chyba spróbujemy kolejny bazarek(zawsze parę groszy wpadnie dla chłopaka), bo pieniążki szybko ubywają z konta Szafranka, a on nie ma stałych deklaracji, zabezpieczających go w DT.

Jutro uzupełnię finanse szafranka.