Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Szaruś sobie mnie wybrał chciał bym go wyciągnęła z boksu i zaufał mi. Gdybym miała warunki... Poza tym gdybym go wzięła już nie mogłąbym pomagać w schronie z powodu braku czasu.

Ale mam dla Was dobrą wiadomość Szaruś w piątek idzie do nowego domu. Rodzinka wydaje się w porządku. Mieli 14 lat psa ze schronu i umarł im na jesień Teraz zdecydowali się na nowo na zapsienie. Mają do tego 3 koty W tym 2 co się nie znoszą. Wydają się w porządku. Mam wielką nadzieję że Szaruś będzei szczęsliwy. To kochany psiak. Na pewno będę chciała go odwiedzić:)

Posted

oby tylko te koty,,,nie zrobily Szarusiowi krzywdy!fajnie ze bedziesz mogla go odwiedzac super szarus milusinski psiaku!nareszcie doczekales sie domku!VIVAT RUDZIA!!!!!!za determinacje z jaka szukalas mu domku!
jakby sie udalo to fajnie by bylo widzec foty z nowego domku !!!!

Posted

rodzina sama sie znalazła, ale na szczęście dla nich i dla nas ze mną się najpierw skontaktowała. Fajni ludzie, więc Szarusia zacznie nowe życie. Bedzei mi go brakowało:( A z kotami mam nadzieję że sobie poukładają stosunki, jeden jest po przejściach ze schroniska i nawet jest trochę agresywny. Myślę że raczej Szaruś mu ustąpi. Najważniejsze że będzie kochany i miał poczucie bezpieczeństwa.

Dzięki za podnoszenie wątku i kibicowanie Szarusiowi - Klaki91, Holmina i Scooby_Doo :)

Posted

SUPERRRRRRRRRRRRRRRRR!!!strasznie się cieszę!!! naj gdybym była potrzebna do pomocy w obrębie Poznania to dajcie znać naj na prywatnego maila [email protected] bo teraz rzadziej bede zagladac do dogo - egzaminy:) STRASZNEI SIĘ CIESZĘ !!! pozdr!!!!ps.jesli macie ochotę na zalożenie "grupy wsparcia"dla dogomaniaczek to aby uczczić nowy domek Szarusia zapraszam na przysłowiową kawę po 14 czerwca czyli moich najgorszych egzaminach -w któryms ogrodku na starym rynku:) pozdr!!!

Posted

Ja też się ciesze :D oby mu sie podobało i żeby on sie też spodobał :)

Scooby_Doo zmotywowalas mnie, to ja tez narazie zmykam z dogomanii, przynajmniej tak do 18 czerwca :)

Posted

hej,Sccoby!przede wszystkim w zwiazku z tym ,że znamy sie prywatnie ja dorzuce kase na wielki desr dla Rudzi za to ze założyła Szarusiowi wątek,mam nadzieje ,że sie spotkacie,ja niestety za daleko mieszkam
pozdrawiam wszystkich!cmok dla szarusia!
oby tylko ten domek okazal sie pewny i fajny!
to juz jutro!

Posted

dziewczyny super pomysł z tym spotkaniem na kawie, uczcić trzeba pójście Szarusia do domu, a przy okazji można by pomyśleć jak pomóc innym psiakom. Duży udział w szukaniu domku miała też Ookami, dzięki Ci za to.
Pozdrawiam i tzrymam kciuki by egzeminy przeszły gładko:)

Posted

jutro się z Paniami spotkam i Szarusia przekażę. Zapowiada się dobrze. Mam nadzieję, że domek okaże sie cierpliwy i szybko Szaruś się przyzwyczai.

Posted

Rudzia napisał(a):
dziewczyny super pomysł z tym spotkaniem na kawie, uczcić trzeba pójście Szarusia do domu, a przy okazji można by pomyśleć jak pomóc innym psiakom. Duży udział w szukaniu domku miała też Ookami, dzięki Ci za to.
Pozdrawiam i tzrymam kciuki by egzeminy przeszły gładko:)

Rudziu Scooby podała na watku numer mailowy ,wiec sie umawiajcie!ona mieszka w Poznaniu i wiem,ze jest chetna do pomocy
ja nie dlugo dostane troche fajnych rzeczy moge przeznaczyc je na bazarek,wiec bylaby jakas kasa dla bidul,tak że dogadujcie szczegóły,Klaki ,ookami i wszyscy przyjaciele Szarusia powinni sie spotkac....a może i Szarus by dotarl z nowymi opiekunami a potem zdjecia na watku??/pozdrawiam.jak macie nastepna bide poprosze o link na pw/ do watku to popodrzucam,,,

Posted

Jejciu..znowu miałam przerwę w siedzeniu na dogo- uczelnie czasmi dobija człowieka ;P Kurcze jak się cieszę :D Suuuper!! Rudziu napisz później, bardzo proszę jak poszło pożegnanie Szarusia :D Wspaniale, ten psiak na to w 100% załuguje by mieć kochających go ludzi i wreszcie się doczekał :) A i może zrób jakieś fotki..to wstawimy i się pozachwycamy tą psiną jeszcze raz :)
Spotkanko super pomysł ;)
Jutro jak już Szarak będzie w domku ładnie oficjalnie zmienie tytuł wątku ;)
Dziękujemy Wam dziewczyny za pomoc, kibicowanie, naprawdę wiele pomogłyście :) I grtuluje Rudzi znalezienie psiakowi domku :D
Holomina prześlę Ci na pv..bardzo dużo takich kochanych psiaków jest ;)

Posted

ja tak z doskoku na chwile -w przerwie miedzy zakuwaniem:) jak beda nowe zdjecia z domku super byloby je zosbaczyc:) jesli bedziecie chcialy sie spotkac -byloby swietnie :) mozemy sie jakos zorganizowac i pomagac wspolnie:) jak:)by:)co to dajcie znac na priv ja po 14 .06 powiennam byc wolniejsza (chociaz nie mam jeszcze podanego terminu 3 egzaminu...) pozdr!!!

Posted

Super :) Pomoc zawsze się przyda :D Prześlę Ci na pv linki do wątków innych naszych psiaków :) Powodzenia w zakuwaniu!! ;) Ja też niedługo zacznę ;P

Posted

ookami napisał(a):
Tytuł zmieniony...wiecie co to oznacza? :D YES ;)

Dziś pogalopowałam do schronu by na własne oczy zobaczyć jak Szarula wsiada do samochodu. Trochę się ociągał jak to Szaruś bojek, ale z pomocą pięknie zasiadł i grzecznie siedział. Panie bardzo mu się spodobały, od razu upodobał sobie jedną z nich, do której zaczął przytulać swój łepek. To jedno oznacza, ze zaufał, że mu pasuje ten ludź. A Szaruś nie jest skory do przytulania się do każdego. To dobry znak. Tak więc oddałam mojego Szarusia w dobre ręce. Niech żyje długo i szczęśliwie:):):):):):)

Posted

Super Rudzia, zazdroszę :) A czy masz może jakieś fotki...? Fajnie by było wstawić ale ralacje też są fajne :) To bardzo dobrze wróży, oby Szaruś był szczęśliwy!! :D

Posted

zapomniałam aparatu- szkoda, ale Panie obiecały że zdjęcia prześlą i zaproszą nas za jakiś czas by odwiedzić Szarusia.
Wczoraj nie wytrzymałam i przesłałam im wątek z dogo może się zalogują. Poczekamy trochę teraz są skupione na psiaku, wczoraj wet, kąpiel, pierwsze wrażenia i zapoznanie z kotami. trzymajmy kciki by się dobrze wszystko ułożyło. :)