Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej!
przepraszam, że dopiero teraz ale mam tak mało czasu...
http://www.facebook.com/event.php?eid=164897286905152#!/event.php?eid=164897286905152
wydarzenie Szarusiowe :) Jeśli ktoś uważa, że należy coś zmienić to proszę dać znać :) Wydarzenie ma na stronie schroniska.
http://www.facebook.com/pages/Schronisko-dla-zwierz%C4%85t-w-Swarz%C4%99dzu/212362988781933#!/pages/Schronisko-dla-zwierz%C4%85t-w-Swarz%C4%99dzu/212362988781933?sk=info
uzupełniłam info, też proszę o słowa krytyki i zachęcam do zapisania się ;)

Posted

słuchajcie Szarus ma założone wydarzenie na Facebooka. Jak to rozpowszechnić? Zupełnie się na tym nie znam. A jest to super narzędzie do reklamy.

Posted

trzeba udostępniać i prosic by dalej udostępniali:) Masz racje, na fb wszystko rozchodzi się z szybkością błyskawicy. Szarak będzie miał szansę by go ktoś wypatrzył:)

Posted

klaki91 napisał(a):
odnowiłam ogłoszenia na tablica.pl, na allegro miał ok. 100 wyświetleń. Jak się skończy allegro to je też odnowię

Dzięki..............

Posted

ja też Klaki ciągle sprawdzam pocztę z nadzieją, że może ktoś zakochał się w Szarusiu. Na FB też udostępniłam, rozpowszechniłam..mam nadzieję że domek zgłosi się lada dzień!
Rudziu znam ten ból, ja też bym nie jednego przygarnęła gdyby tylko warunki pozwalały :(
I dzięki Klaki za pomoc z ogłoszeniami :)

Posted

klaki91 napisał(a):
to byśmy musiały go jakoś na 3 części podzielić, bo ja też chcę : D

to znajdzcie jeszcze jedną osobe i u kazdej z was szarak będzie tydzień :) PODNOSZĘ!!!

Posted

by telefon w sprawie Szarusia. Pani z okolic Poznania, w kierunku Obornik. Pies miałby być na ogrodzie, na wydzielonym wybiegu, dla bezpieczeństwa np gości przyczepiany na łańcuch. Nie wiem czy to dobry dom czy nie. Ale zniechęcił sie bo powiedziałam że Szaruś nie szczeka i jest to duża niunia do głaskania. I to jest to chca łagodnego bo dziecko i chcą obronnego by pilnował terenu. Jak to pogodzić?

Posted

To juz lepiej zeby psiak poczekal jeszcze troche niz trafil do takiego domu. W ogloszeniach wyraznie jest zaznaczone ze jest bardzo lagodny i niesmialy, oddaliby go jakby sie tylko okazalo ze pies nie szczeka. A on może i by szczekal ale dopiero jakby przywykl, przyzwyczail sie ze to jego nowy czlowiek, nowy dom i jego wlasne terytorium. A do tego trzeba czasu jak wiadomo :)