Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pozwolę napisać w imieniu Ookami:)

Raczej to nie ten domek. Pani ma problemy z wypisaniem ankiety, nie chce podać nawet orientacyjnie adresu, nie bardzo chce się spotkać, nic o sobie nie potrafiła napisać i jeszcze zażyczyla sobie by jej psa przywieść. A dziś dodała że wprawdzie szkoda jej Szaraka, ale nie jest zdecydowana i chyba szczeniaczek. Szkoda słów....... Tylko zabrała czas Ookami!

Szukamy dalej. Jutro Szarusia pójdzie na spacerek.

Posted

Hej! Dzięki Rudzia, że poinformowałaś wszystkich..miałam to zrobić ale byłam taka wściekła, że chyba rzucałabym tu brzydkimi słowami =_=' Co za baba..po co gitarę zawraca jak człowiek z nadzieją czeka na dom dla psiaka a nie takie bredzenie.. :/

Posted

to byłoby super. Szaruś nabrałby większej pewności siebie, troszkę przytuł i domek stały szybciej się znalazł.

Może Holmina znasz kogoś kto by wział bidaka na bdt?

Posted

szukam juz od dłuższego czasu,jak cos znajde napisze,ale dziś widziałam na Dogo że solo albo salo,proponuje dt w poznaniu,zrozumialam ze to bezpłatne dt,,,,,moze ona wezmie Szaraka tylko nie moge odnalezc tego wątku

Posted

Oj już nie przesadzajcie...skąd ona miała wiedzieć o tym, że my tutaj kciuki trzymamy i ogólnie się przejmujemy :) lepiej żeby trochę dłużej poczekał i trafił na normalny dom niż na taki co go np po 2 tygodniach zwróci

Posted

Racja Klaki tylko, że takie podejście ludzi mnie mimo wszystko denerwuje ;/
Obiecałam fotki..ale dzisiaj już nie dam rady ;( Postaram się jutro. Sorki..