zuzolina Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 ja również się dołączam do trzymających kciuki i pełna nadziei podglądam wątek:) Quote
klaki91 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Hop :) nie moge sie juz doczekac pozytywnych wiadomosci Quote
Rudzia Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 pozwolę napisać w imieniu Ookami:) Raczej to nie ten domek. Pani ma problemy z wypisaniem ankiety, nie chce podać nawet orientacyjnie adresu, nie bardzo chce się spotkać, nic o sobie nie potrafiła napisać i jeszcze zażyczyla sobie by jej psa przywieść. A dziś dodała że wprawdzie szkoda jej Szaraka, ale nie jest zdecydowana i chyba szczeniaczek. Szkoda słów....... Tylko zabrała czas Ookami! Szukamy dalej. Jutro Szarusia pójdzie na spacerek. Quote
holmina Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 o matko!co za ludzie ,co za babsko paskudne.....! biedny szaruś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
klaki91 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Grunt, że teraz się rozmyśliła, a nie tak jak co niektórzy- w dzień, w którym pies ma do nich trafić :) Quote
ookami Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Hej! Dzięki Rudzia, że poinformowałaś wszystkich..miałam to zrobić ale byłam taka wściekła, że chyba rzucałabym tu brzydkimi słowami =_=' Co za baba..po co gitarę zawraca jak człowiek z nadzieją czeka na dom dla psiaka a nie takie bredzenie.. :/ Quote
holmina Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 i co dalej z bidulem???????????/może jakieś bdt by sie znalazlo Quote
Rudzia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 to byłoby super. Szaruś nabrałby większej pewności siebie, troszkę przytuł i domek stały szybciej się znalazł. Może Holmina znasz kogoś kto by wział bidaka na bdt? Quote
holmina Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 szukam juz od dłuższego czasu,jak cos znajde napisze,ale dziś widziałam na Dogo że solo albo salo,proponuje dt w poznaniu,zrozumialam ze to bezpłatne dt,,,,,moze ona wezmie Szaraka tylko nie moge odnalezc tego wątku Quote
Scooby_Doo Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 wstrętna baba..............podnoszę do trzech razy sztuka -trzech niezdecydowanych a potem to juz super domek :) Quote
klaki91 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Oj już nie przesadzajcie...skąd ona miała wiedzieć o tym, że my tutaj kciuki trzymamy i ogólnie się przejmujemy :) lepiej żeby trochę dłużej poczekał i trafił na normalny dom niż na taki co go np po 2 tygodniach zwróci Quote
Rudzia Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 zgadza sie co zrobić, musimy być cierpliwi, w końcu się uda. Szaruś zasłużył na dobry dom Quote
ookami Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Racja Klaki tylko, że takie podejście ludzi mnie mimo wszystko denerwuje ;/ Obiecałam fotki..ale dzisiaj już nie dam rady ;( Postaram się jutro. Sorki.. Quote
ookami Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 jak widać jest już radosny, bardziej otwarty :) Na psacerze świetnie się dogadywał z Harą :D Quote
Rudzia Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 teraz dopiero widze te zdjecia. Jak Szarus sie do mnie tuli Taki kochany. gdybym mogla to by juz byl u mnie Ookami dzieki za wstawienie zdjec Quote
Recommended Posts