Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to faktycznie nie za fajna oznaka.....pewno Pan miał przypływ emocji jak zobaczył Szaraka i odpowiedział na ogłoszenie a jak sprawę przemyślał to już taki chętny nie był...:angryy: eh a ja z taka nadzieja śledziłam wydarzenia na wątku Szaraczka...
ej nie ma co się łamać:cool3: jeszcze mu się uda:)

Posted

biedny Szarak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ma wydarzenie na FB?
wiem tez ,że np.w Gorzowie Wielkop.wywieszają ogłoszenia o adopcjach w wielkich galeriach handlowych...może by tego spróbowac
albo wtk
na maila alarm,krótko opisac syt psów może umieszczą jakiś reportaż....i znajdą się chetni na Szaraka

Posted

Ookami wstaw na FB Szaraka. Nie ma co czekać. Postaram coś napisać dla wtk jak będę pisała na FB o schronie.
Wczoraj 3 godziny łąpałam ze znajomą małego pudelka w okolicach Psary Małe to jest nidaleko Wrześni. Już 3 podejście. Pies przestraszony boi się ludzi, Podejrzewamy że został wyrzucony z samochodu. Trzyma się ulicy. Zaczął koczować niedaleko domostw, gadałyśmy z ludźmi i mam nadzieję że dadzą znać jak się pojawi. To malutka psina. Masakra.

Dziś porozsyłam wici o Szarusiu gdzie się da. Szaruś w końcu bedzie miał swój domek:)

Posted

z WTK to dobry pomysł niech zrobia reportaz o psach ktore pozostaly kazdego sie zareklamuje opowie o nim itd....moze ktos go wypatrzy jak zostanie gwiazda telewizji???pozdrawiam i trzymam kciuki:)

Posted

hej
Pan się nie odezwał...mam co do tego małe nadzieje, że jeszcze się odezwie ;(
Rudzia wiem, że trzeba Szaraczka reklamować bo ciężko idą adopcje ale mam teraz strasznie mało czasu i nawet na dogo nie wchodzę :( Postaram się jutro wieczorem to zrobić.

Posted

Dziś Szaruś był na spacerku. Jak zwykle kochany. Szczególnie sobie mnie upatrzył i jak mnie widzi to leci do mnie ciągnąc koleżankę. Jak uda mu się zbliżyć do mnie to szczęsliwy wtula swój łepuś w moje ręce. Z żalem oddałam wyprowadzanie Szarusia bo nie wymaga tyle pracy. A innych psiaków jest tyle że czasu nie starcza:(
To wskazuje że jest super psiakiem który będzie bardzo wpatrzony - jak się przekona - w swego człowieka.
Aż żal że jeszcze za kratami.
Gdzie ten dobry domek...