klaki91 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Powtórzę się: CUDO! :) skradł mi serce, szkoda, że nie mam warunków Quote
klaki91 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Dostałam wiadomość ws ogłoszenia: [FONT=monospace] [/FONT]A jak się zachowuje jeżeli chodzi o kotki. mam wysterylizowaną? i ośmiolatka włodek Ades e-mail: [email protected] Co odpisać? Quote
Rudzia Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Do dzieci Szaruś jest ok, wypróbowany na moim 7-latku. Do kotów niestety nie wiem, ale taki pies nie będzei zagrożeniem dla miałczków. Czy Pan jest z Poznania? Czy zgadza się na wizytę przedadopcyjną? Mogę spróbować sprawdzić Szarusia na koty u nas w schronie. Do tej pory nie pozwalali ale może zrobią wyjątek. Szarak nie zrobi krzywdy nawet robakowi, a co dopiero kotu czy człowiekowi. To super psiak dla rodziny z dziećmi i innymi zwierzakami również psami. Jednak trzeba z nim postępować delikatnie i spokojnie by się nie przestraszył, bo wtedy jest strachliwy. Ale nie ma tendencji do gryzienia. Quote
zuzolina Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 miałam dobre przeczucia co do szaraka:) na allegro tez ma najwięcej wejść:) Quote
ookami Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 O jakie cieszę, że miałaś Klaki odzew :D Mam nadzieję, że Pan okaże się dobrym materiałem na właściciela :) Masz szczęście, ja porobię ogłoszenia i nigdy nikt nie pisze :/ Ale gdzie ten Pan mieszka? Quote
ookami Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 O Szaraczku oby ten Pan okazał się Twoim Panem :D Trzymam kciuki..MOCNO!! :D Quote
klaki91 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Mam odp od Pana: Witam niestety nie jestem z Poznania tylko aż z Żernik to jest za Janowcem Wielkopolskim a przed Żninem. Bardzo mi się podoba Szarak ponieważ przypomina mi sunię którą miałem ale zmarła na raka .. pozdrawiam Nie wiem dziewczyny jak tam z dojazdem, może wyślę Ci ookami na priv email Pana i będziesz sie z Nim kontaktować jak cos?:) Quote
zuzolina Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 nie jest tak tragicznie. Ze Swarzędza nie całe 80km:) gdyby ktoś pokochał Szaraka najbardziej w świecie można by go zawieźć na drugi koniec Polski:) psiak na to zasługuje:) Quote
ookami Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='klaki91']Mam odp od Pana: Witam niestety nie jestem z Poznania tylko aż z Żernik to jest za Janowcem Wielkopolskim a przed Żninem. Bardzo mi się podoba Szarak ponieważ przypomina mi sunię którą miałem ale zmarła na raka .. pozdrawiam Nie wiem dziewczyny jak tam z dojazdem, może wyślę Ci ookami na priv email Pana i będziesz sie z Nim kontaktować jak cos?:) Nie ważne jak daleko, ważne tylko by dom okazał się dobry :) Możesz mi wysłać, mogę z Panem popisać i umówić się na sprawdzenie domku. problem tylko w tym, że ja nie dam rady go sprawdzić- nie mam auta żeby tam pojechać :( Czy ktoś zgłasza się na ochotnika? Tak bardzo proszę... Klaki nie wiem czy moja skrzynka działa jak powinna, Rudzia mnie już informowała, że jest zapchana mimo, że ją całą opróżniłam :/ [email protected] -to mój mail, jakby co ;) Nadal trzymam kciuki!!! Szaraczku niech Ci się poszczęści! Quote
Rudzia Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Trzeba znaleźć dogomaniaka z Janowca Wlkp. lub Żnina. Czy znacie kogoś? Zrobimy tak Ookami. Wyślesz do Pana Ankietę, to będzie pierwsza weryfikacja. Wieczorem Ci ją prześlę. Powiem szczerze boję sie, wolałabym by domek był w okolicach Poznania, ale nie ma co go skreślać. Jeżeli okaże się super. Przecież Szarak za kratami czeka.... Quote
Scooby_Doo Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 a nie ma w dogomanii takiego działu gdzie wpisuja sie ludzie w spawie dowozu lub spawdzenia domu?moze watek wolontariatu??? Quote
ookami Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Rudzia']Trzeba znaleźć dogomaniaka z Janowca Wlkp. lub Żnina. Czy znacie kogoś? Zrobimy tak Ookami. Wyślesz do Pana Ankietę, to będzie pierwsza weryfikacja. Wieczorem Ci ją prześlę. Powiem szczerze boję sie, wolałabym by domek był w okolicach Poznania, ale nie ma co go skreślać. Jeżeli okaże się super. Przecież Szarak za kratami czeka....[/QUOTE] Do Pana już napisałam :) Czekamy na odpowiedzi trzymamy kciuki :D Tylko mogłabyś wysłac mi Rudzia jeszcze raz ankietę? Nie dotarła :( Na razie napisałam bez niej :) Będzmy pozytywnie nastawieni :) Może ktoś znajdzie się do sprawdzenia Quote
What May NN Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 spytam kilka osób z okolic o wizytę - napiszcie mi tylko adres dokładny na pw Quote
ookami Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='What May NN']spytam kilka osób z okolic o wizytę - napiszcie mi tylko adres dokładny na pw[/QUOTE] Super :) Jeszcze adresu nie mam, czekam na odpowiedz od Pana :) ..oby się udało, oby to był ten jedyny Szaraczkowy domek!! :) Quote
Rudzia Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 cały czas trzymam kciuki, oby to był dory domek. Jeżeli to nie to szukamy dalej... Ankieta do Pana poszłą, czekamy na odp. i adres:) Quote
Recommended Posts