Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do dzieci Szaruś jest ok, wypróbowany na moim 7-latku. Do kotów niestety nie wiem, ale taki pies nie będzei zagrożeniem dla miałczków. Czy Pan jest z Poznania? Czy zgadza się na wizytę przedadopcyjną? Mogę spróbować sprawdzić Szarusia na koty u nas w schronie. Do tej pory nie pozwalali ale może zrobią wyjątek. Szarak nie zrobi krzywdy nawet robakowi, a co dopiero kotu czy człowiekowi. To super psiak dla rodziny z dziećmi i innymi zwierzakami również psami. Jednak trzeba z nim postępować delikatnie i spokojnie by się nie przestraszył, bo wtedy jest strachliwy. Ale nie ma tendencji do gryzienia.

Posted

O jakie cieszę, że miałaś Klaki odzew :D Mam nadzieję, że Pan okaże się dobrym materiałem na właściciela :) Masz szczęście, ja porobię ogłoszenia i nigdy nikt nie pisze :/ Ale gdzie ten Pan mieszka?

Posted

Mam odp od Pana:

Witam niestety nie jestem z Poznania tylko aż z Żernik to jest za Janowcem Wielkopolskim a przed Żninem. Bardzo mi się podoba Szarak ponieważ przypomina mi sunię którą miałem ale zmarła na raka ..

pozdrawiam

Nie wiem dziewczyny jak tam z dojazdem, może wyślę Ci ookami na priv email Pana i będziesz sie z Nim kontaktować jak cos?:)

Posted

nie jest tak tragicznie. Ze Swarzędza nie całe 80km:) gdyby ktoś pokochał Szaraka najbardziej w świecie można by go zawieźć na drugi koniec Polski:) psiak na to zasługuje:)

Posted

[quote name='klaki91']Mam odp od Pana:

Witam niestety nie jestem z Poznania tylko aż z Żernik to jest za Janowcem Wielkopolskim a przed Żninem. Bardzo mi się podoba Szarak ponieważ przypomina mi sunię którą miałem ale zmarła na raka ..

pozdrawiam

Nie wiem dziewczyny jak tam z dojazdem, może wyślę Ci ookami na priv email Pana i będziesz sie z Nim kontaktować jak cos?:)

Nie ważne jak daleko, ważne tylko by dom okazał się dobry :) Możesz mi wysłać, mogę z Panem popisać i umówić się na sprawdzenie domku. problem tylko w tym, że ja nie dam rady go sprawdzić- nie mam auta żeby tam pojechać :( Czy ktoś zgłasza się na ochotnika? Tak bardzo proszę...
Klaki nie wiem czy moja skrzynka działa jak powinna, Rudzia mnie już informowała, że jest zapchana mimo, że ją całą opróżniłam :/ [email protected] -to mój mail, jakby co ;)

Nadal trzymam kciuki!!! Szaraczku niech Ci się poszczęści!

Posted

Trzeba znaleźć dogomaniaka z Janowca Wlkp. lub Żnina. Czy znacie kogoś?
Zrobimy tak Ookami. Wyślesz do Pana Ankietę, to będzie pierwsza weryfikacja. Wieczorem Ci ją prześlę. Powiem szczerze boję sie, wolałabym by domek był w okolicach Poznania, ale nie ma co go skreślać. Jeżeli okaże się super. Przecież Szarak za kratami czeka....

Posted

[quote name='Rudzia']Trzeba znaleźć dogomaniaka z Janowca Wlkp. lub Żnina. Czy znacie kogoś?
Zrobimy tak Ookami. Wyślesz do Pana Ankietę, to będzie pierwsza weryfikacja. Wieczorem Ci ją prześlę. Powiem szczerze boję sie, wolałabym by domek był w okolicach Poznania, ale nie ma co go skreślać. Jeżeli okaże się super. Przecież Szarak za kratami czeka....[/QUOTE]
Do Pana już napisałam :) Czekamy na odpowiedzi trzymamy kciuki :D Tylko mogłabyś wysłac mi Rudzia jeszcze raz ankietę? Nie dotarła :( Na razie napisałam bez niej :) Będzmy pozytywnie nastawieni :) Może ktoś znajdzie się do sprawdzenia

Posted

[quote name='What May NN']spytam kilka osób z okolic o wizytę - napiszcie mi tylko adres dokładny na pw[/QUOTE]
Super :) Jeszcze adresu nie mam, czekam na odpowiedz od Pana :) ..oby się udało, oby to był ten jedyny Szaraczkowy domek!! :)