Gośka Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Panbazyl super, dzięki!!! Dryndnę do Ciebie jak zajadę to mi do furtki podrzucisz :) Marchewkowy ja reflektuję na fotografa, w Radomiu będę sama, buuu, żadnych pudlarzy, więc będę wdzięczna za jakąkolwiek fotkę. Mamy nr 904, jeden jedyny czarny pudel na wystawie. Quote
Marchewkowy Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Gośka']Panbazyl super, dzięki!!! Dryndnę do Ciebie jak zajadę to mi do furtki podrzucisz :) Marchewkowy ja reflektuję na fotografa, w Radomiu będę sama, buuu, żadnych pudlarzy, więc będę wdzięczna za jakąkolwiek fotkę. Mamy nr 904, jeden jedyny czarny pudel na wystawie.[/QUOTE] Okej :) który ring? Jak nie będę wtedy wystawiać to wpadnę ;) Quote
Vegas Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Czy ktoś, kto będzie jutro (sobota) mógłby mi wydrukować zgłoszenie moje i potwierdzenie przelewu? Czy myślicie, że jak na telefonie będę*miała tego maila to wystarczy? Jakby ktoś z aparatem nie miał*w kogo celować... numer 28 jutro i numer 390 w niedzielę. Quote
Gośka Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Marchewkowy jesteśmy na ringu XX, wchodzimy jako 43 pies a jest 46 ;) więc pewnie koło 13, myślę że wcześniej sędzina się nie wyrobi. Quote
Kisses Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Marchewkowy, wpadnij na teriery w niedzielę, wchodzę jako 5 :) Quote
Vesper Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Czekam na pierwsze relacje...:confused: i żałuję że w tym roku się zagapiłam...:roll: [B]Pa-tti[/B] kciuki trzymam:thumbs: przede wszystkim za Was- Lilkę, Zuzię, i pieski Twojej Mamy :) Koniecznie pozdrów Małgosię ode mnie. Quote
Agasia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='Darianna']i na setery możesz zerknąć, oba moje będą :D[/QUOTE] i to jedyne białe moje też mozesz zlapac :) Quote
Vesper Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='Vegas']Czy ktoś, kto będzie jutro (sobota) mógłby mi wydrukować zgłoszenie moje i potwierdzenie przelewu? Czy myślicie, że jak na telefonie będę*miała tego maila to wystarczy? Jakby ktoś z aparatem nie miał*w kogo celować... numer 28 jutro i numer 390 w niedzielę.[/QUOTE] [B]Vegas[/B] czy Ty wystawiasz tę piękność z avatarka? To bullik mini czy zwyczajny? Cudny!!!:loveu: Powodzonka! Hmmm... A jak wystawa jest dwu-dniowa, dlaczego jeszcze nikt nic nie napisał ? Kto w jakiej rasie wygrał?:niewiem: Quote
agnethka Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 hmm bo dzisiaj był krajówka terrierów, a nie zwykła krajówka, której wątek dotyczy ;) ta wystawa jest jednodniowa ;) Quote
Vegas Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Tak, miniaturowy bulterier piękność z avatara ;) Dzisiaj wzięłyśmy BIS Szczeniąt, za nami stał na podium na drugim miejscu foxterrier szorstkowłosy Hugo Joy Z ZADEBIA, potem westie, którego imienia nie znam niestety i nie mam katalogu, żeby sprawdzić i czwarta na podium Innes VITATUS, bulterier standardowy. BIS Baby wziął terier walijski, z nim w stawce szedł*westie i szkocki, ale nie wiem który był*drugi, a który 3. Dalej już*nie oglądałam, gdyż*po całym dniu na upale nie miałam serca oglądać i trzymać Vegas dłużej na dworze/w kennelku nawet. Quote
Vesper Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Gratulacje!:klacz::BIG: Vegas pięknie wygląda na avatarku, może więcej fotek z wystawy? Quote
Vegas Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Ja sama jeżdżę zazwyczaj na wystawę, więc niestety nie mam zdjęć, nie umiem się*(jeszcze) rozdwoić :) mam powystawowe, musiałam wysłać hodowczyni ;) i się*pochwalić*:P [IMG]http://i1195.photobucket.com/albums/aa395/Gabriela_WhereisgabiCom/DSC01148.jpg[/IMG] [IMG]http://i1195.photobucket.com/albums/aa395/Gabriela_WhereisgabiCom/DSC01160.jpg[/IMG] Quote
Sylwia K Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 prześliczną ma głowę:cool3: Będę was jutro szukać -jak zobaczysz kogoś ze szczeniakiem (3,5 miesięcznym) staffika to właśnie ja (Ebola jest jedyna w maluchach) Quote
Vegas Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 To do zobaczenia jutro :) Na pewno maleństwo staffikowe rzuci nam się*w oczy, a Vegas jedyna ruda bulinka i jedyna mini na wystawie, więc też*nas nie przeoczysz ;) zwłaszcza, że ring mamy ten sam :D Quote
agnethka Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 ja bullkowa nie jestem, ale to maleństwo jest CUDNE!!! Quote
Vesper Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Mnie za to bulliki coraz bardziej zaczynają się podobać:hmmmm: Quote
Guciek Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 A ja się właśnie zorientowałam, że moja drukarka na wsi jest kaput, a dodatkowo książeczki rudych zostały w Warszawie w pokoju... :lol: Będzie wesoło ;) O dziwo po raz pierwszy od dawien dawna moje rude mają konkurencję.. Junior sam w klasie, ale juniorka już z konkurentką, a dodatkowo pies w pośredniej, tyle tollków to chyba Radom nie widział od dawna :lol: Quote
Frytela Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Ja tez nie mam wydrukowanych, więc... U mnie tłumy w rasie, ale czuje że dzisiaj szybko wrócimy... ;) Quote
Dacote Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Czy ktoś ma fotki akitek (interesują mnie suki z klasy otwartej) i MP (grupa młodsza z akitką)? Z góry dziękuję! Quote
Vesper Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 :cunao:[B]Ogromne gratulacje dla [COLOR="red"]LILIANNY Z BŁĘKITNEGO RODU[/COLOR], chihuahua długowłosy, ZW, BOB, [COLOR="red"]CWC, którym zakończyła Championat Polski!!![/COLOR][/B]:multi::klacz::Cool!::BIG::laola: Quote
Asiaczek Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Kochani, ja to Wam napiszę nowinkę... [COLOR=red][B]Pies rasy bearded collie, pies. Druga wystawa w zyciu. I co? Ocena doskonała, I lokata, BOS, BOB i.....[SIZE=4] BOG1!!!!!![/SIZE] Imię tego pieknisia to Amberose LOVE MUSIC:)[/B][/COLOR] Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='Asiaczek']Kochani, ja to Wam napiszę nowinkę... [COLOR=red][B]Pies rasy bearded collie, pies. Druga wystawa w zyciu. I co? Ocena doskonała, I lokata, BOS, BOB i.....[SIZE=4] BOG1!!!!!![/SIZE] Imię tego pieknisia to Amberose LOVE MUSIC:)[/B][/COLOR] Pzdr.[/QUOTE] Gratulacje dla malucha, który już pewnie nie jest taki malutki. Quote
Recommended Posts