Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem czy jest ktoś z radomskiego oddziału? Zgłoszenia były do 8-go, ja wysłałam wczoraj czyli 9-go, będzie coś przedłużone? bo nie wiem czy opłacać.
Panbazyl może wreszcie się spotkamy :)

Posted

Od wczoraj na stronie ZK wywieszone:

[QUOTE]UWAGA! Termin nadsyłania zgłoszeń na organizowane przez nasz Oddział majowe wystawy został wydłużony do dn. 10.05.2011 r. do godz. 17.00[/QUOTE]

:)

Posted

[quote name='Gośka']Nie wiem czy jest ktoś z radomskiego oddziału? Zgłoszenia były do 8-go, ja wysłałam wczoraj czyli 9-go, będzie coś przedłużone? bo nie wiem czy opłacać.
Panbazyl może wreszcie się spotkamy :)[/QUOTE]
no fajnie by było :)

Posted

[quote name='Agad19']Czy jedzie ktoś z Łodzi i wziąłby 1 osobę + psa?[/QUOTE]

Ja się wybieram i jadę sama z szczeniolem doga niemieckiego, więc mogę kogoś zabrać :-) jeżeli nadal szukasz transportu.

Posted

[quote name='mychaaaaa']Nie wiecie może jak jest w Radomiu z wprowadzaniem niezgłoszonych psów? Są problemy, czy przymykają oko?[/QUOTE]

z tego co pamiętam, zgłoszenia nie sprawdzali, ale trzeba mieć koniecznie książeczkę i szczepienie

Posted

[quote name='Iza.']z tego co pamiętam, zgłoszenia nie sprawdzali, ale trzeba mieć koniecznie książeczkę i szczepienie[/QUOTE]

Biorę Lailuchę :) Doki Ani nie jedzie, więc liczba psów w samochodzie nie ulegnie powiększeniu ;)
rozmawiałam już z kilkoma osobami i jakoś ją przemycimy ;)
Zgłosiłaś Buenosa? :)

Posted

[quote name='mychaaaaa']Biorę Lailuchę :) Doki Ani nie jedzie, więc liczba psów w samochodzie nie ulegnie powiększeniu ;)
rozmawiałam już z kilkoma osobami i jakoś ją przemycimy ;)
Zgłosiłaś Buenosa? :)[/QUOTE]

Oczywiście że zgłosiłam :)

Posted

[quote name='Iza.']Oczywiście że zgłosiłam :)[/QUOTE]

Super :) cieszę się już bardzo na ten wyjazd :) czekam tylko na podanie listy wystawców... a oni ciągle przedłużają zgłoszenia :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']zgłosiłam... a teraz modlę sie o transport :D[/QUOTE]

[quote name='krzysio']Jedziemy busem na wystawę do Radomia jeżeli ktoś chciałby się zabrać to zapraszam. Wyjazd z Lublina ,kontakt: [email][email protected][/email]:)[/QUOTE]
no to sobie wymodliłaś :) pisz i z Lublina masz busa na samą wystawę (w środku będzie fajna ekipa :) )

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']a ja 1 raz jestem w tak małej stawce...az dziwne[/QUOTE]

Oj, nie marudź :) ja się cieszę hihi może uda nam się wniosek na mł.ch. przywieźć skoro jedyny samiec w klasie :evil_lol:
A w tym roku i tak więcej samoyedów, jak sprawdzałam stawki z poprzednich lat... dwa lata temu 2 samojedy na całą wystawę, a w jeszcze wcześniejszych latach zdaje się po jednym ;)

A grzywek zawsze masa... a tu ;)