Jump to content
Dogomania

21 starszych psiaków z Azylu pod Psim Aniołem bez szansy na dom! (Warszawa) POMOCY!

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kostek napisał(a):
niestety ani nie ma planu ani terenu

kiedys w telewizorze słyszałam, ze juz juz sie przenosi...
:(

łoooo, Staszek jakie uszy :D

Posted

Aż mnie zatkało :-o Jeszcze nigdy nie widziałam tak fajnego psiego plakatu! Mru jesteś cudowna :loveu: Tylko ciekawe jak on wyjdzie w wydruku może dziś spróbuję na czarno-białej.

Posted

o dzieki, takie tam kopiuj wklej :P
zobaczcie czy ten tekst tam pasuje
i czy żadnego staruszka nie pominełam? :hmmmm:

(miało byc ich pare, potem doszło wiecej... a potem dałam wszystkie:stupid:)

ja druknełam w kolorze!!! :D dzis własnie ze dwie godziny temu oddali mi moja drukarke ;) nareszcie...

wyglada ładnie

plakat Brutusa tez wydrukowałam :)

Posted

na staruszkowym allegro
wejść 2674 i dwóch obserwatorów :)

Pani od Falbisia wypatrzyla go na allegro. Mam nadzieje, ze wszystko sie uda i maly juz niedlugo bedzie w domku.

Posted

Widziałam staruszkowy plakacik na żywo :loveu: Ja rozwieszam psie plakaty tam gdzie kręci się najwięcej ludzi czyli np. przy sklepach i przystankach autobusowych a nawet przy kościele. Może w następnym tygodniu uda mi się wybrać na Pola Mokotowskie to i tam zaszaleje :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

ten drobniutki staruszek czarny w biurze. z niesamowitą wolą życia. rządził w biurze, pierwszy jadł, niecierpiał kotów. czuł się dobrze, zawsze żywiołowy, dziarski, czasami nawet w stosunku do ludzi. Uwielbiał żebrać i przychodzić na głaskanie. choc najmniejszy, najsilniejszy duchem!
Był w azylu 4 i pol roku.