oktawia6 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Tośka_m']Dostałam się na specjalizację do profesora Bereszyńskiego. Po egzaminie (na którym rozprawialiśmy o psach, szkoleniu psów, CSach i jeszcze o mnóstwie rzeczy związanych z psami, wilkami i końmi) powiedział, że ma nadzieję, że będę udzielać się w Stobnicy. Mało nie umarłam z radości :multi:[/quote] Gratulacje i ....ale ci zadroszczę:cool3: :multi: :eviltong: ;) Quote
Tośka_m Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [QUOTE] Gratulacje i ....ale ci zadroszczę:cool3: :multi: :eviltong: ;-)[/QUOTE] Dziękuję za gratulacje. Zazdrość :razz: Profesor Bereszyński poza tym, że jest niesłychanym fachowcem i moim idolem, to jeszcze jest naprawdę miłym i kontaktowym człowiekiem. Mam nadzieję, że będę mogła z nim współpracować i działać aktywnie w Stobnicy :loveu: Quote
oktawia6 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Tośka_m']Dziękuję za gratulacje. Zazdrość :razz: Profesor Bereszyński poza tym, że jest niesłychanym fachowcem i moim idolem, to jeszcze jest naprawdę miłym i kontaktowym człowiekiem. Mam nadzieję, że będę mogła z nim współpracować i działać aktywnie w Stobnicy :loveu:[/quote] ale masz fajnie Tośka:eviltong: będziesz z nimi na co dzień:multi: kiedy zaczynasz jeśli mogę zapytać? czy będziesz tu zdawać relacje? z ogromną chęcią obejrzałabym zdjęcia i już teraz zamawiam subskrycję na foty;) marzę by tam się wybrać-to wspaniałe Quote
Tośka_m Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='oktawia6']ale masz fajnie Tośka:eviltong: będziesz z nimi na co dzień:multi: kiedy zaczynasz jeśli mogę zapytać? czy będziesz tu zdawać relacje? z ogromną chęcią obejrzałabym zdjęcia i już teraz zamawiam subskrycję na foty;) marzę by tam się wybrać-to wspaniałe[/quote] Specjalizację zaczynam w przyszłym semestrze i chyba od razu mam zajęcia z profesorem Bereszyńskim. Mam nadzieję, że uda mi się w Stobnicy być jak najczęściej i że będę miała tam coś ciekawego do roboty :cool3: Wszelkie relacje, zdjęcia i wrażenia na pewno tu zamieszczę. :loveu: Quote
oktawia6 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Tośka_m']Specjalizację zaczynam w przyszłym semestrze i chyba od razu mam zajęcia z profesorem Bereszyńskim. Mam nadzieję, że uda mi się w Stobnicy być jak najczęściej i że będę miała tam coś ciekawego do roboty :cool3: Wszelkie relacje, zdjęcia i wrażenia na pewno tu zamieszczę. :loveu:[/quote] no to pięknie-zaczyna się najpiękniejszy dział w Twoim życiu:loveu: Quote
Tośka_m Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Byleby się szybko nie skończył w paszczy krwiożerczego wilka :evil_lol: Quote
Manu Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='Tośka_m']Dostałam się na specjalizację do profesora Bereszyńskiego. Po egzaminie (na którym rozprawialiśmy o psach, szkoleniu psów, CSach i jeszcze o mnóstwie rzeczy związanych z psami, wilkami i końmi) powiedział, że ma nadzieję, że będę udzielać się w Stobnicy. Mało nie umarłam z radości :multi:[/QUOTE] [B]MOJE GRATULACJE !!! [/B] No to rzeczywiście zaczyna Ci się wspaniały etap w życiu... :loveu: Proszę, załóż osobny topik na okolioczność Twojej nauki u prof. Bereszyńskiego i "praktyk" w Stobnicy :razz: - będziemy z wielkim zainteresowaniem śledzić Twoje relacje :loveu: A o bezpieczeństwo się nie bój - Jacek Więckowski jest ostrożnym człowiekiem, przebywa tam niemal non-stop i nie pozwoli, abyś znalazła się w niebezpiecznej sytuacji. Quote
oktawia6 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Tośka_m']Byleby się szybko nie skończył w paszczy krwiożerczego wilka :evil_lol:[/quote] eee tam:razz: bylbyś pod wpływem alkoholu ich nie odwiedzała:drinking: ;) i nie przesadzaj z zabawą:sweetCyb: ;) Quote
Tośka_m Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Ależ moja droga edukacji wzbudza emocje :cool3: :lol: [U]Manu[/U] - założę odpowiedni topic i będę się z wami dzieliła wrażeniami, ale to dopiero po wakacjach. Na razie jedyne co mam do powiedzenia to to, że studiuję ochronę środowiska na AR w Poznaniu i wybrałam specjalizację "ochrona żywych zasobów przyrody" u prof. Bereszyńskiego. No i jeszcze nieskromnie dodam, że po dwustopniowym egzaminie na ową specjalizację jestem pierwsza na liście :multi: [U]Bellatriks[/U] - dzięki :oops: [U]Oktawia [/U]- oj, to będę się musiała z tymi procentami ograniczyć :razz: :lol: Quote
bellatriks Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Tośka_m'] studiuję ochronę środowiska na AR w Poznaniu i wybrałam specjalizację "ochrona żywych zasobów przyrody" u prof. Bereszyńskiego. No i jeszcze nieskromnie dodam, że po dwustopniowym egzaminie na ową specjalizację jestem pierwsza na liście :multi: [/quote] No to kolejne gratki :klacz: Quote
oktawia6 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 boszzz, nadal sobie wyobrażam jak tam wejdziesz do wilków-jakie będziesz miała emocje, o rety-one nawet na fotach widziałam całują:lol: są ponoć bardzo silne:crazyeye: zaprzyj się jakby co nogami-w tym przypadku lepiej mieć trochę nadwagi:razz: jesteś prawdziwą szczęściarą:smilecol: :lilangel: Quote
Manu Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='oktawia6'] są ponoć bardzo silne:crazyeye: zaprzyj się jakby co nogami-w tym przypadku lepiej mieć trochę nadwagi:razz: [/QUOTE]Iiitam... ;) Ja jestem chudzielec, a ani razu mnie nie przewróciły :eviltong: To tylko kwestia, żeby nie dać się zaskoczyć :cool1: A tak w ogóle to wspomnienia powróciły, na nowo zaczynam silnie tęsknić. Już dobrze ponad rok minął, a obiecaliśmy sobie co roku jeździć - mamy w planie w te wakacje pojechać, oby wypaliły... :roll: Quote
Jureja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Jak mi się marzy wizyta w Stobnicy:loveu: ...pewna byłam ,że wstęp tam mają tylko pracownicy naukowi i studenci.Ale z tego co tutaj przeczytałam rozumiem,że każdy może obejrzeć wilki.wystarczy tylko zadzwonić pod numer podany na stronie i umówić się na wizyte? [B]Tośka_m[/B] gratulacje:p Zazdroszcze Ci tej specjalizacji u prof.Bereszyńskiego...marzą mi się studia na AR w Poznaniu;) . Quote
Tośka_m Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [U]Jureja[/U] - wychodzi na to, że wystarczy się umówić tlefonicznie i można poobcować z wilkami :cool3: Dziękuję za gratki. O jakim kierunku myślisz? Quote
Jureja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 To ja zaraz dzwonie i jade do wilków:multi: :loveu: Mysle o biologii stosowanej.Ale cos mi sie wydaje,że moja wymarzona specjalizacja:biologia stosowana zwierząt została zlikwidowana:placz: .Wiesz coś o tym? Quote
Tośka_m Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Wiem, że jest kierunek biologia stosowana. Nie słyszałam z kolei o takim kierunku jak biologia stosowana zwierząt :hmmmm: Dowiem się ;) Mam kumplelę na biologii (jednocześnie studiuje ochronę) i chwali sobie te studia. Polecam :razz: Quote
Jureja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Tośka_m']Wiem, że jest kierunek biologia stosowana. Nie słyszałam z kolei o takim kierunku jak biologia stosowana zwierząt [/quote] Biologia stosowana zwierząt to specjalność na biologii.Ale teraz chyba połączyli ją ze stosowaną roślin,czyli jest mniej o zwierzętach:roll: . Ale spytaj tej koleżanki jak bys mogła;) bardzo mnie interesuje ten kierunek. Quote
bellatriks Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Słuchajcie, gdzie właściwie jest Stobnica??? Byłam na ich stronie, ale pokazana mapka jest niezbyt dobra... Quote
KaRa_ Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Stobnica jest niedaleko Poznania;) Też mi się marzy taki wyjazd...moja siostra studiuje na AR mówiła,że Rolnicza ma nie tylko wilki ale również inne zwierzeta. Jureja jak co jade z Tobą:cool3: Quote
bellatriks Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Aha, dzięki:cool3: KaRa to Ty to masz bliziutko;) Quote
oktawia6 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 no to dziewczyny się umawiały umawiały i gdzie wyjazd? gdzie wrażenia-jestem ciekawa-a sama teraz żałuję że nie mogę jechać ale za rok się wybiorę do Wilków Quote
APSA Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='oktawia6']nie wiedziałam, że nie można się bawić z Wilkami-od dzisiaj marzę :sleep2:by pojechać do Stobnicy -i co więcej-by dostać takie buziaki:calus: jak na tych zdjęciach-niesamowite[/quote] No, teraz już dużo bardziej uważają na to, komu pozwalają się z nimi bawić ;) [quote name='Tośka_m']Dostałam się na specjalizację do profesora Bereszyńskiego. Po egzaminie (na którym rozprawialiśmy o psach, szkoleniu psów, CSach i jeszcze o mnóstwie rzeczy związanych z psami, wilkami i końmi) powiedział, że ma nadzieję, że będę udzielać się w Stobnicy. Mało nie umarłam z radości :multi:[/quote] Gratuluję! I zielenieję lekko z zazdrości. Bardzo chciałam pisać magisterkę z behawioru wilków, byłam w związku z tym dwa razy w Stobnicy, ale okazało się, że moja "najlepsza uczelnia w kraju" z jej najfantastycznniejszym wydziałem ma takie przepisy, że g.... z tego wyszło :( No ale byłam tam dwa razy, poznałam kilka niesamowitych osób, wyjechałam pełna wrażeń, których nikt (poza sklerozą) mi nie zabierze. Porobiłam też zdjęcia, ale szlag trafił komputer i nie mam :angryy::placz::bigcry: Profesor Bereszyński zrobił na mnie ogromne wrażenie (a sądząc z tego co mówił, to z wzajemnością :evil_lol:), podobnie Jacek Więckowski. W sumie najmniejsze wrażenie zrobiły na mnie... wilki :eviltong: Mogę się nawet pochwalić, że przez chwilę oprowadzałam po stacji wycieczkę przedszkolaków :p [quote name='Manu']A tak w ogóle to wspomnienia powróciły, na nowo zaczynam silnie tęsknić. Już dobrze ponad rok minął, a obiecaliśmy sobie co roku jeździć - mamy w planie w te wakacje pojechać, oby wypaliły... :roll:[/quote] I jak? Trzymam kciuki, żeby wyszło (i wróciło ze zdjęciami :razz:) PS [B]Manu[/B], właśnie dostałam zakupioną przez allegro pierwszą wilczą książkę :D A jak dostanę już ocenę to może wstawię na forum mój referat. Quote
Manu Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 APSA, nie wiemy jeszcze, kiedy... :( A referat wstaw :razz: , jak tylko będziesz mogła, bo jest naprawdę super ! :klacz: I jaką książkę ?... :cool1: Quote
Recommended Posts