Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tośka_m']Dostałam się na specjalizację do profesora Bereszyńskiego. Po egzaminie (na którym rozprawialiśmy o psach, szkoleniu psów, CSach i jeszcze o mnóstwie rzeczy związanych z psami, wilkami i końmi) powiedział, że ma nadzieję, że będę udzielać się w Stobnicy. Mało nie umarłam z radości :multi:[/quote]

Gratulacje i ....ale ci zadroszczę:cool3: :multi: :eviltong: ;)

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE] Gratulacje i ....ale ci zadroszczę:cool3: :multi: :eviltong: ;-)[/QUOTE]
Dziękuję za gratulacje. Zazdrość :razz:
Profesor Bereszyński poza tym, że jest niesłychanym fachowcem i moim idolem, to jeszcze jest naprawdę miłym i kontaktowym człowiekiem. Mam nadzieję, że będę mogła z nim współpracować i działać aktywnie w Stobnicy :loveu:

Posted

[quote name='Tośka_m']Dziękuję za gratulacje. Zazdrość :razz:
Profesor Bereszyński poza tym, że jest niesłychanym fachowcem i moim idolem, to jeszcze jest naprawdę miłym i kontaktowym człowiekiem. Mam nadzieję, że będę mogła z nim współpracować i działać aktywnie w Stobnicy :loveu:[/quote]

ale masz fajnie Tośka:eviltong: będziesz z nimi na co dzień:multi: kiedy zaczynasz jeśli mogę zapytać? czy będziesz tu zdawać relacje? z ogromną chęcią obejrzałabym zdjęcia i już teraz zamawiam subskrycję na foty;) marzę by tam się wybrać-to wspaniałe

Posted

[quote name='oktawia6']ale masz fajnie Tośka:eviltong: będziesz z nimi na co dzień:multi: kiedy zaczynasz jeśli mogę zapytać? czy będziesz tu zdawać relacje? z ogromną chęcią obejrzałabym zdjęcia i już teraz zamawiam subskrycję na foty;) marzę by tam się wybrać-to wspaniałe[/quote]

Specjalizację zaczynam w przyszłym semestrze i chyba od razu mam zajęcia z profesorem Bereszyńskim. Mam nadzieję, że uda mi się w Stobnicy być jak najczęściej i że będę miała tam coś ciekawego do roboty :cool3:
Wszelkie relacje, zdjęcia i wrażenia na pewno tu zamieszczę. :loveu:

Posted

[quote name='Tośka_m']Specjalizację zaczynam w przyszłym semestrze i chyba od razu mam zajęcia z profesorem Bereszyńskim. Mam nadzieję, że uda mi się w Stobnicy być jak najczęściej i że będę miała tam coś ciekawego do roboty :cool3:
Wszelkie relacje, zdjęcia i wrażenia na pewno tu zamieszczę. :loveu:[/quote]

no to pięknie-zaczyna się najpiękniejszy dział w Twoim życiu:loveu:

Posted

[quote name='Tośka_m']Dostałam się na specjalizację do profesora Bereszyńskiego. Po egzaminie (na którym rozprawialiśmy o psach, szkoleniu psów, CSach i jeszcze o mnóstwie rzeczy związanych z psami, wilkami i końmi) powiedział, że ma nadzieję, że będę udzielać się w Stobnicy. Mało nie umarłam z radości :multi:[/QUOTE]
[B]MOJE GRATULACJE !!! [/B] No to rzeczywiście zaczyna Ci się wspaniały etap w życiu... :loveu:

Proszę, załóż osobny topik na okolioczność Twojej nauki u prof. Bereszyńskiego i "praktyk" w Stobnicy :razz: - będziemy z wielkim zainteresowaniem śledzić Twoje relacje :loveu:

A o bezpieczeństwo się nie bój - Jacek Więckowski jest ostrożnym człowiekiem, przebywa tam niemal non-stop i nie pozwoli, abyś znalazła się w niebezpiecznej sytuacji.

Posted

[quote name='Tośka_m']Byleby się szybko nie skończył w paszczy krwiożerczego wilka :evil_lol:[/quote]

eee tam:razz: bylbyś pod wpływem alkoholu ich nie odwiedzała:drinking: ;) i nie przesadzaj z zabawą:sweetCyb: ;)

Posted

Ależ moja droga edukacji wzbudza emocje :cool3: :lol:

[U]Manu[/U] - założę odpowiedni topic i będę się z wami dzieliła wrażeniami, ale to dopiero po wakacjach. Na razie jedyne co mam do powiedzenia to to, że studiuję ochronę środowiska na AR w Poznaniu i wybrałam specjalizację "ochrona żywych zasobów przyrody" u prof. Bereszyńskiego. No i jeszcze nieskromnie dodam, że po dwustopniowym egzaminie na ową specjalizację jestem pierwsza na liście :multi:

[U]Bellatriks[/U] - dzięki :oops:

[U]Oktawia [/U]- oj, to będę się musiała z tymi procentami ograniczyć :razz: :lol:

Posted

[quote name='Tośka_m']
studiuję ochronę środowiska na AR w Poznaniu i wybrałam specjalizację "ochrona żywych zasobów przyrody" u prof. Bereszyńskiego. No i jeszcze nieskromnie dodam, że po dwustopniowym egzaminie na ową specjalizację jestem pierwsza na liście :multi:

[/quote]

No to kolejne gratki :klacz:

Posted

boszzz, nadal sobie wyobrażam jak tam wejdziesz do wilków-jakie będziesz miała emocje, o rety-one nawet na fotach widziałam całują:lol: są ponoć bardzo silne:crazyeye: zaprzyj się jakby co nogami-w tym przypadku lepiej mieć trochę nadwagi:razz: jesteś prawdziwą szczęściarą:smilecol: :lilangel:

Posted

[quote name='oktawia6'] są ponoć bardzo silne:crazyeye: zaprzyj się jakby co nogami-w tym przypadku lepiej mieć trochę nadwagi:razz:
[/QUOTE]Iiitam... ;) Ja jestem chudzielec, a ani razu mnie nie przewróciły :eviltong: To tylko kwestia, żeby nie dać się zaskoczyć :cool1:

A tak w ogóle to wspomnienia powróciły, na nowo zaczynam silnie tęsknić. Już dobrze ponad rok minął, a obiecaliśmy sobie co roku jeździć - mamy w planie w te wakacje pojechać, oby wypaliły... :roll:

Posted

Jak mi się marzy wizyta w Stobnicy:loveu: ...pewna byłam ,że wstęp tam mają tylko pracownicy naukowi i studenci.Ale z tego co tutaj przeczytałam rozumiem,że każdy może obejrzeć wilki.wystarczy tylko zadzwonić pod numer podany na stronie i umówić się na wizyte?

[B]Tośka_m[/B] gratulacje:p Zazdroszcze Ci tej specjalizacji u prof.Bereszyńskiego...marzą mi się studia na AR w Poznaniu;) .

Posted

To ja zaraz dzwonie i jade do wilków:multi: :loveu:

Mysle o biologii stosowanej.Ale cos mi sie wydaje,że moja wymarzona specjalizacja:biologia stosowana zwierząt została zlikwidowana:placz: .Wiesz coś o tym?

Posted

Wiem, że jest kierunek biologia stosowana. Nie słyszałam z kolei o takim kierunku jak biologia stosowana zwierząt :hmmmm: Dowiem się ;)
Mam kumplelę na biologii (jednocześnie studiuje ochronę) i chwali sobie te studia. Polecam :razz:

Posted

[quote name='Tośka_m']Wiem, że jest kierunek biologia stosowana. Nie słyszałam z kolei o takim kierunku jak biologia stosowana zwierząt [/quote]

Biologia stosowana zwierząt to specjalność na biologii.Ale teraz chyba połączyli ją ze stosowaną roślin,czyli jest mniej o zwierzętach:roll: .
Ale spytaj tej koleżanki jak bys mogła;) bardzo mnie interesuje ten kierunek.

Posted

Stobnica jest niedaleko Poznania;) Też mi się marzy taki wyjazd...moja siostra studiuje na AR mówiła,że Rolnicza ma nie tylko wilki ale również inne zwierzeta.

Jureja jak co jade z Tobą:cool3:

• 1 month later...
Posted

[quote name='oktawia6']nie wiedziałam, że nie można się bawić z Wilkami-od dzisiaj marzę :sleep2:by pojechać do Stobnicy -i co więcej-by dostać takie buziaki:calus: jak na tych zdjęciach-niesamowite[/quote] No, teraz już dużo bardziej uważają na to, komu pozwalają się z nimi bawić ;)

[quote name='Tośka_m']Dostałam się na specjalizację do profesora Bereszyńskiego. Po egzaminie (na którym rozprawialiśmy o psach, szkoleniu psów, CSach i jeszcze o mnóstwie rzeczy związanych z psami, wilkami i końmi) powiedział, że ma nadzieję, że będę udzielać się w Stobnicy. Mało nie umarłam z radości :multi:[/quote] Gratuluję! I zielenieję lekko z zazdrości.
Bardzo chciałam pisać magisterkę z behawioru wilków, byłam w związku z tym dwa razy w Stobnicy, ale okazało się, że moja "najlepsza uczelnia w kraju" z jej najfantastycznniejszym wydziałem ma takie przepisy, że g.... z tego wyszło :(
No ale byłam tam dwa razy, poznałam kilka niesamowitych osób, wyjechałam pełna wrażeń, których nikt (poza sklerozą) mi nie zabierze. Porobiłam też zdjęcia, ale szlag trafił komputer i nie mam :angryy::placz::bigcry:
Profesor Bereszyński zrobił na mnie ogromne wrażenie (a sądząc z tego co mówił, to z wzajemnością :evil_lol:), podobnie Jacek Więckowski. W sumie najmniejsze wrażenie zrobiły na mnie... wilki :eviltong:
Mogę się nawet pochwalić, że przez chwilę oprowadzałam po stacji wycieczkę przedszkolaków :p

[quote name='Manu']A tak w ogóle to wspomnienia powróciły, na nowo zaczynam silnie tęsknić. Już dobrze ponad rok minął, a obiecaliśmy sobie co roku jeździć - mamy w planie w te wakacje pojechać, oby wypaliły... :roll:[/quote] I jak? Trzymam kciuki, żeby wyszło (i wróciło ze zdjęciami :razz:)

PS
[B]Manu[/B], właśnie dostałam zakupioną przez allegro pierwszą wilczą książkę :D
A jak dostanę już ocenę to może wstawię na forum mój referat.

Posted

APSA, nie wiemy jeszcze, kiedy... :(

A referat wstaw :razz: , jak tylko będziesz mogła, bo jest naprawdę super ! :klacz:

I jaką książkę ?... :cool1: