pumcia02 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Dropka jest socjalizowana i musi miec dom gdzie bedzie jedynym punktem zainteresowania i uwagi. z pewnoscia nie moze byc z dzieckiem bo by sie bala. proponuje Henia: [IMG]http://img403.imageshack.us/img403/8044/s5004284ci7.jpg[/IMG] jest to mlody psiaczek radosny i zabawny ;) na razie inne propozycje nie przychodza mi do glowy Quote
siekowa Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Mariola wyprzedziłaś mnie. Salwador [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=3878377&postcount=28[/URL] Quote
Marzena&Gusti Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Właśnie przeglądam zdjęcia psiaków i czytam.Decyzja wymaga dla mnie troszkę czasu,gdyż liczę się z tym co niesie za sobą. Chwila przemyśleń:) Quote
pumcia02 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 jesli w czyms trzeba pomoc to wal smialo ;) Quote
Marzena&Gusti Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Od wczoraj przeglądam psiaki...Patrze na małe pieski bo mam małe mieszkanko-mam nadzieję że w styczniu zmienimy na duże. Jak ululam dziecko do snu szukam dalej:) Quote
MaxSta Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Piesków u nas pod dostatkiem (niestety)!!!!!!!!!! Quote
kasia&jaga Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 W sobotę byłam pod Azylem i w kojcach przy wejściu służbowym był super psiak, przynajmniej jego wygląd przykuł moją uwagę, taki trochę husky lub owczarek niem. czarny w białe łaty lub odwrotnie biały w czarne łaty (słabo go było widać bo był w drugim rzędzie klatek). Czy jest gdzieś o nim więcej informacji............ Quote
siekowa Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Pewnie chodzi o naszą piękną Kore [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23002[/URL] Quote
kasia&jaga Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Tak to dokładnie ten pies..... niestety opis psiaka, że jest dominujący zniechęca ludzi do adopcji ponieważ dominacja=problemy, może szkolenia prowadzone w schronisku pomogą w zrozumieniu tego psa lub po prostu troszkę go odmienią. Quote
pumcia02 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 wlasnie chcialam napisac tu w koncu (Zawsze brak czasu na to), ze w azylu odbywają się szkolenia metoda klikerowa, ktore prowadzi fundacja Alteri. biorą udział: Pikolina - Mariola ;P Henio - Agnieszka B. Histeria - Dominik Diana II - Agnieszka O. Zamróz - Gośka Falon - Anka Natasza - Kacper Czarny - Kryśka Kalipso - Iwona Amanda - (nie pamietam imienia, osoba spoza azylu :)) Rudy - Olka Radek - Tomek Summer - Sylwia - Aśka - Agnieszka K. asik Ty w koncu nie wiem kogo bierzesz i jeszcze nie wiem kogo ma Aga K. bo nie bylo mnie na ostatnich zajeciach :cool3: jak ktos mi sie orzypomni to dopisze , ale to chyba wsio Quote
Kostek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Aga ma Apsika a Asia chyba jednak moze wziac Brutusia:( Quote
Kostek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='kasia&jaga']Tak to dokładnie ten pies..... niestety opis psiaka, że jest dominujący zniechęca ludzi do adopcji ponieważ dominacja=problemy, może szkolenia prowadzone w schronisku pomogą w zrozumieniu tego psa lub po prostu troszkę go odmienią.[/quote] tu nawet nie jej charakter jest przeszkoda w adopcji..ludzie po prostu nie chca starych psow:-( Quote
siekowa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Właśnie teraz nie wiem czy mam szkolić Brutuska czy Oziego. :-( Quote
Marzena&Gusti Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A ja się Wam pochwalę,że adoptowałam pieska:)Nie jest niestety od Was,ale znalazłam go na dogo:) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=88691[/url] Quote
pumcia02 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 nie wazne czy od nas, wazne ze bida znalazla dom :) dzisiaj został adoptowany Henio i Łatka :multi: Quote
baffi2 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='mariolka']nie wazne czy od nas, wazne ze bida znalazla dom :) dzisiaj został adoptowany Henio i Łatka :multi:[/quote] szybko te psiaki do domków uciekają:multi::lol: Quote
siekowa Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='marzenka1985']A ja się Wam pochwalę,że adoptowałam pieska:)Nie jest niestety od Was,ale znalazłam go na dogo:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=88691[/URL][/quote] Super! :loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Do tego trafił mi się psiak prawie rasowy-do czesania i kochania.Z dzieckiem też super.Oj szczęśliwa:)Trzymam kciuki za te pieski i baaardzo się cieszę,że Apsik ma domek:) Quote
pumcia02 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 ej czy slyszeliscie moze o zaginionym "ratlerku"?? jest stary i bardzo utuczony. Quote
pumcia02 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 dzisiaj był wielki dzień :) *Szara wyszła na swój pierwszy spacer poza azylem :) *Brutus II wyszedł na swój pierwszy spacer po terenie!!! on nawet zbytnio nie chce podchodzic do czlowieka, ale stwierdzilysmy po wielkich trudach "złapania" w boksie ze go wyprowadzimy na teren :) i bylo super :) bał sie ale szedł! *Puszek, który panicznie boi sie smyczy, był na swoim pierwszym "normalnym" spacerze :) wspaniały dzień :) asik moze cos dopowiesz? Quote
baffi2 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='mariolka']dzisiaj był wielki dzień :) *Szara wyszła na swój pierwszy spacer poza azylem :) *Brutus II wyszedł na swój pierwszy spacer po terenie!!! on nawet zbytnio nie chce podchodzic do czlowieka, ale stwierdzilysmy po wielkich trudach "złapania" w boksie ze go wyprowadzimy na teren :) i bylo super :) bał sie ale szedł! *Puszek, który panicznie boi sie smyczy, był na swoim pierwszym "normalnym" spacerze :) wspaniały dzień :) asik moze cos dopowiesz?[/quote] Gratuluję dokonania rzeczy niezwykłych:multi: Quote
pumcia02 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 dzisiaj jeszcze wspanialej bylo :) ale nie mam sily pisac... Quote
Recommended Posts