Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dropka jest socjalizowana i musi miec dom gdzie bedzie jedynym punktem zainteresowania i uwagi. z pewnoscia nie moze byc z dzieckiem bo by sie bala. proponuje Henia:
[IMG]http://img403.imageshack.us/img403/8044/s5004284ci7.jpg[/IMG]

jest to mlody psiaczek radosny i zabawny ;)
na razie inne propozycje nie przychodza mi do glowy

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sobotę byłam pod Azylem i w kojcach przy wejściu służbowym był super psiak, przynajmniej jego wygląd przykuł moją uwagę, taki trochę husky lub owczarek niem. czarny w białe łaty lub odwrotnie biały w czarne łaty (słabo go było widać bo był w drugim rzędzie klatek). Czy jest gdzieś o nim więcej informacji............

Posted

Tak to dokładnie ten pies..... niestety opis psiaka, że jest dominujący zniechęca ludzi do adopcji ponieważ dominacja=problemy, może szkolenia prowadzone w schronisku pomogą w zrozumieniu tego psa lub po prostu troszkę go odmienią.

Posted

wlasnie chcialam napisac tu w koncu (Zawsze brak czasu na to), ze w azylu odbywają się szkolenia metoda klikerowa, ktore prowadzi fundacja Alteri.
biorą udział:
Pikolina - Mariola ;P
Henio - Agnieszka B.
Histeria - Dominik
Diana II - Agnieszka O.
Zamróz - Gośka
Falon - Anka
Natasza - Kacper
Czarny - Kryśka
Kalipso - Iwona
Amanda - (nie pamietam imienia, osoba spoza azylu :))
Rudy - Olka
Radek - Tomek
Summer - Sylwia
- Aśka
- Agnieszka K.
asik Ty w koncu nie wiem kogo bierzesz
i jeszcze nie wiem kogo ma Aga K. bo nie bylo mnie na ostatnich zajeciach :cool3: jak ktos mi sie orzypomni to dopisze
, ale to chyba wsio

Posted

[quote name='kasia&jaga']Tak to dokładnie ten pies..... niestety opis psiaka, że jest dominujący zniechęca ludzi do adopcji ponieważ dominacja=problemy, może szkolenia prowadzone w schronisku pomogą w zrozumieniu tego psa lub po prostu troszkę go odmienią.[/quote]

tu nawet nie jej charakter jest przeszkoda w adopcji..ludzie po prostu nie chca starych psow:-(

Posted

[quote name='mariolka']nie wazne czy od nas, wazne ze bida znalazla dom :)
dzisiaj został adoptowany Henio i Łatka :multi:[/quote]
szybko te psiaki do domków uciekają:multi::lol:

Posted

[quote name='marzenka1985']A ja się Wam pochwalę,że adoptowałam pieska:)Nie jest niestety od Was,ale znalazłam go na dogo:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=88691[/URL][/quote]

Super! :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

dzisiaj był wielki dzień :)
*Szara wyszła na swój pierwszy spacer poza azylem :)
*Brutus II wyszedł na swój pierwszy spacer po terenie!!! on nawet zbytnio nie chce podchodzic do czlowieka, ale stwierdzilysmy po wielkich trudach "złapania" w boksie ze go wyprowadzimy na teren :) i bylo super :) bał sie ale szedł!
*Puszek, który panicznie boi sie smyczy, był na swoim pierwszym "normalnym" spacerze :)
wspaniały dzień :)

asik moze cos dopowiesz?

Posted

[quote name='mariolka']dzisiaj był wielki dzień :)
*Szara wyszła na swój pierwszy spacer poza azylem :)
*Brutus II wyszedł na swój pierwszy spacer po terenie!!! on nawet zbytnio nie chce podchodzic do czlowieka, ale stwierdzilysmy po wielkich trudach "złapania" w boksie ze go wyprowadzimy na teren :) i bylo super :) bał sie ale szedł!
*Puszek, który panicznie boi sie smyczy, był na swoim pierwszym "normalnym" spacerze :)
wspaniały dzień :)

asik moze cos dopowiesz?[/quote]

Gratuluję dokonania rzeczy niezwykłych:multi: