Jump to content
Dogomania

BARDZO WAŻNE!!!Prosimy o DOM dla pogryzionej suni ze SCHRONISKA W CELESTYNOWIE!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='anka_szklanka']@Guliwer89 ona facetów zjada na śniadanie :cool3:

To ciekawe co się z tymi dziewczynami dzieje. Moje dwie - Avi i Milka ( nadal siedzi u mnie bo ludzie ciągle nie mają czym przyjechać) nie znoszą facetów.

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anka_szklanka napisał(a):
jestem tego bardzo ciekawa, moja mama mówi, że masz w Sobie hmmm to coś, że psy Ci ufają... ;)

Bo Guliwer to jest taka dobra dusza, raczej nie posiada negatywnych cech oprócz lenistwa do nauki i brzydkiego słownictwa.
A psiaki czują , ze to pozytywny typ. W sobotę prawdopodobnie będziemy w Nosku , musimy zobaczyć na żywo wszystkie te cuda :)

Posted

No i łatwo nie było na pierwszej wizycie Sara pozwolila mi łaskawie siedzieć w fotelu (tylko głęboko ) i nakarmić się z ręki;) wszystkie części ciała posiadam na swoim miejscu i moim zdaniem choć z duzo o psach nie wiem, piesek idealnie pasuje do domu z ogrodem przy niewielkiej liczbie osób obcych na swoim terenie ;) Napewno nie jest to pies dla osób które na pierwsze pokazanie zębów wrócą do domu jeśli ktoś ma ochotę przygarnąć Sarę a napewno warto to musi uzbroić się w cierpliwość i pojechać do niej parę razy. Suczka jest świetna ma charakterek ;)

Posted

Guliwer89 napisał(a):
No i łatwo nie było na pierwszej wizycie Sara pozwolila mi łaskawie siedzieć w fotelu (tylko głęboko ) i nakarmić się z ręki;) wszystkie części ciała posiadam na swoim miejscu i moim zdaniem choć z duzo o psach nie wiem, piesek idealnie pasuje do domu z ogrodem przy niewielkiej liczbie osób obcych na swoim terenie ;) Napewno nie jest to pies dla osób które na pierwsze pokazanie zębów wrócą do domu jeśli ktoś ma ochotę przygarnąć Sarę a napewno warto to musi uzbroić się w cierpliwość i pojechać do niej parę razy. Suczka jest świetna ma charakterek ;)

Dokładnie, mnie też za pierwszym razem chciała zjeść a za drugim od razu przyszła z jęzorem dawać mi mokre buziaki :D

Posted

Jeśli się uda to chętnie jeszcze ją odwiedze ;) zobaczymy jak to z nią dalej będzie mam nadzieje że spotka właściwego człowieka bo to naprawdę materiał na wiernego przyjaciela :cool3:

Posted

Sara ech Sara . Faktycznie nie lubi facetów , hehhehe kobiet też nie za bardzo , jak na pierwszy raz zobaczyła 4 nowe osoby , faceta i trzy kobiety, nie za bardzo jej się to spodobało. Jest nie ufna to fakt, ale jednocześnie jest bardzo ciekawska. Szczekała na nas i nie bardzo pozwalała na zbytni kontakt, ale co chwila wracała do nas jeszcze raz na nas popatrzeć . Widać było , ze jej dystans do nas wcale nie wynika z tego , ze jest zła, nie dobra czy agresywna, po prostu jest po przejściach i się bała nowych osób. Jak kogoś pozna tak jak np. właścicielkę Noska to szaleje jak przystało na młodziutkiego psiaka :D
Obwąchała nas wszystkich , od Guliwera nawet jadła z ręki. :D
Jak obserwowaliśmy jej zachowanie w stosunku do osoby którą już poznała to jest naprawdę wspaniały pies , pieszczoch potworny i taka wesoła ech Sarunia obyś jak najszybciej znalazła swój domek .

Posted

Fajnie, że odwiedziliście psiaki, Sara dzięki takim spotkaniom może w końcu przekona się, że nie ma obaw przed obcymi. Bo jak już się przekonana to jest po prostu cudowna, tylko pieszczoty i wygłupy jej w głowie :D

Posted

Fajnie, że odwiedziliście psiaki, Sara dzięki takim spotkaniom może w końcu przekona się, że nie ma obaw przed obcymi. Bo jak już się przekonana to jest po prostu cudowna, tylko pieszczoty i wygłupy jej w głowie :D

pytanie tylko czy Twoja mam zniesie te nasze wizyty :)

Posted

mili goście zawsze mile widziani ;)

czyli już nie mamy jak się wymigać od wizyt w Nosku hehehe:eviltong: Będziemy jeździć jako pozoranci :diabloti: i przyzwyczajać buntowników, że człowiek wcale nie musi być zły hehhe

Posted

dzisiaj Borsuq, Guliwer i ja byliśmy w Nosku. Sara szczęśliwa , zadowolona z życia po prostu super pies. Jest po prostu piękna.
oczywiście na dzień dobry miło mnie zaskoczyła, bo w ogóle nie szczekała na nas, ale ja pamietając jej poprzednie nastawienie stwierdziłam , że strzeżonego pan Bóg strzeże i dziś odpuszczę sobie jeszcze głaskanie jej i tu wielkie bumm, i szok dla mnie , Sarunia zadecydowała , że jednak będę ją głaskała dziś , tutaj , natychmiast , wparowała mi na kolana i sama się poczęstowała dawką pieszczot.:D
Guliwer oczywiście został cały oblizany i w ogóle cała wizyta w super atmosferze :)

Posted

Cudo ;) I jaki mokry jęzor normalnie Sara nie miala żadnych oporów druga wizyta pies kupiony ;) Stąd moja prośba do wszystkich którzy chcą adoptować Sarę DAJCIE JEJ I INNYM SZANSĘ NIE KAŻDY PIES MOŻE ZAUFAĆ OD RAZU POTRZEBA TROSZKĘ CZASU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Guliwer89 napisał(a):
Cudo ;) I jaki mokry jęzor normalnie Sara nie miala żadnych oporów druga wizyta pies kupiony ;) Stąd moja prośba do wszystkich którzy chcą adoptować Sarę DAJCIE JEJ I INNYM SZANSĘ NIE KAŻDY PIES MOŻE ZAUFAĆ OD RAZU POTRZEBA TROSZKĘ CZASU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wystarczyły dwie wizyty i zaakceptowała troje nowych ludzi , w tym faceta , dużego faceta :)

Posted

To nawet więcej niż akceptacja Sara ucieszyła się na nasz widok czego się zdecydowanie nie spodziewałem ;) Ale to fajnie mam nadzieje że jak pozna trochę więcej ludzi to łatwiej jej będzie zaufać a wtedy krok do adopcji bo jest naprawdę śliczna ;)