Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='karusiap']nie wiem czy juz to robila,ale dziekujemy Ela_and_Krzys oraz noemik za mnostwo plakatow:loveu: oraz wszystkim ktorzy pomogli rozwieszac:loveu:

i mam kolejna prosbe..czy ktos jeszcze mogl by pomoc w druku (a potem rozwieszaniu;))??numery tel zrywane ale odzew nikly...bardzo potrzebujemy oglaszania psiakow m.in poprzez plakaty...:modla:[/quote]

jesli potrzebne sa plakaty to ja znow troche podrukuje, ale dopiero w przyszlym tygodniu (w tym jestem w Warszawie), prosze o podeslanie ich na maila :)

Posted

Mam bardzo dużo plakatów Gonzia (Dziękuje Dominika :Rose: )

Kto jest chętny do pomocy w rozwieszaniu? Bo samemu napewno wszystkich nie powieszę :smile:

Posted

Jeżeli ktoś wie cokolwiek o osobie, która podjęłaby się PŁATNEJ opieki nad psem to prosze o wiadomość.
W grę wchodzi duży pies i raczej na dłuższy okres

Posted

[quote name='Asior']Maciek..a może lisidełko z Uciechowa??? transport byśmy załatwiły.....[/quote]
Myslalem nad tym. Ale czy sie zgodza miedzy soba psiaki? Pani jest z pod krakowa, wiec tu na miejscu mozna by cos sprawdzic...

Posted

[quote name='Jagienka']płciowo tez psa? czy moze być młoda sunia[/quote]
Jak sunia to musialaby byc wysterylizowana. I oczywiscie tolerancyjna dla innych psow.

Posted

Anashar to ja zaproponuje Pusie od Missieek [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5892332#post5892332[/url] , niedaleko od Krakowa sterylizacje mozna zrobic , bo jescze nie jest wysterylizowana,odrobaczona,odpchlona.