Anashar Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Watek Gonza - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=58467[/URL] On naprawde sie meczy w schronie... A jak pojdzie na ogolne boksy to nie przezyje dlugo :( Quote
Ela_and_Krzys Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 My tez chcielibysmy zyczyc wszystkim cudownych Swiat Wielkanocnych zgodnie z modnym w tym roku haslem - niech tylko jajka beda do chrzanu! Quote
Kropcia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [CENTER][LEFT] [COLOR=SeaGreen]Dla wszystkich Dogomaniakow[/COLOR] :) [/LEFT] [B] [SIZE=3][COLOR=YellowGreen]Złociutkich kaczuszek, jajeczek dzbanuszek, słodziutkich baranków, słonecznych poranków, wiosennej euforii, a w brzuszku świątecznych kalorii. :) [/COLOR][/SIZE][/B][LEFT] PS: I OBY WSZYSTKIE PSIAKI ZNALAZLY DOMY!! :Dog_run: [/LEFT] [B][SIZE=3][COLOR=YellowGreen] [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Asior Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Maciek on nie pójdzie na ogólne boksy...własnie dlatego jest na wybiegu bo tam na ogólnych by sobie nie poradził.... Quote
Anashar Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Asior']Maciek on nie pójdzie na ogólne boksy...własnie dlatego jest na wybiegu bo tam na ogólnych by sobie nie poradził....[/quote] Cicho :cool3: Musze jakoś zainteresować ludzi :eviltong: Quote
weszka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Czy nie słyszeliście żeby komuś zginął sznaucer miniaturka? Pies, czarno-srebrny, zadbany, ostrzyżony z długim ogonem. Usiłowałam takiego dziś złapać na ul. Zawiłej ale niestety nie udało się :( Pognał gdzieś w pola w stronę os. Kliny. Bardzo się bał, prawie wpadł pod samochody :( Quote
kasia_777 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [SIZE=3][COLOR=red][B]UWAGA!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE] Dzisiaj ok. godz 12 podczas spaceru z moim psem zauważyłam pieska niewielkiego który wyszedł spod mostu Retmańskiego przy ulicy Przedwiośnie. Szedł na trzech łapach a czwarta tylna jest chyba urwana aż od bioder i plącze się dosyć wysoko z prawej na lewą stronę!!! Poszłam kawałek za nim żeby go złapać, przeszedł przez ulice i szedł wzdłuz ulicy Rollego przy parku i nagle wszedł pod drzewo do parku i sie zatrzymał. Ja podeszłam spojrzał i szedł na mnie z zebami i przeszedł i znowu szedł w kierunku ulizy Przedwiośnie. Pies oprocz tej nogi ma otwartą rane na głowie - nie ma skóry widać mieso. Nie piszczy Nie boi sie samochodów, idzie blisko ulicy. Panicznie boi się psów i ludzi. Trzeba go złapać bo cierpi!!! [SIZE=4]Jest mały troszke wyższy od sznaucera miniaturki, szorstkowłosy, ma bródkę brązowawą i ładne białe zęby, ma ogon, jest wychudzony, jest to piesek w oczach ma cierpienie!!!!!!!!! Noga tylna pałęta się jakby była urwana, bo nie widać na niej otwartej rany! Na główce koło ucha okrągła rana nie widać krwi tylko mieso. Ugięły mi sie nogi jak to zobaczyłam[/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red][B]Prosze pomozcie go szukać!!![/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4]Porusza sie dosyć szybko, ja pobiegłam do domu po pokarm dla niego i zadzwonić do kiwi i wróciłam to już go nie było. Szukałam pod mostem, w parku, i za parkiem w tym starym sadzie -nie było go. Trzeba go szukać w więcej osób bo nie wiadomo jak daleko poszedł i w ktorą strone. Ja bede poszukiwać w każdej wolnej chwili ale pomozcie. Jak go znajde to i tak bede sie bała go złapac ale chociaz zlokalizuje i zadzwonie do kiwi[/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] Quote
Jagienka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Rany boskie!! Czy Wy nie piszecie o jednym psie?? Quote
sugarr Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [COLOR=black]Może się jakoś zorganizujemy do poszukiwań? Z takimi obrażeniami nie wiadomo ile on pożyje :( Jedna osoba za wiele nie zdziała, już się przekonałam, jak pies znika w przeciągu 10 minut... [/COLOR] Quote
kasia_777 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Patrzyłam jeszcze raz w sadzie i przy biedronce, nie ma go. Pozniej pojde z mezem to obejdziemy moze wiekszy kawałek osiedla, tylko że on moze byc na zupełnie innym już osiedlu, trzeba miwc oczy otwarte w każdym razie i po krzakach zerkać tez Quote
AniaB Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 boze - co tu robić.. niestety on moze nawet juz gdzies zdychać w krzakach:-( mógł byc potracony przez samochód i jest w szoku...:-( nie jest łatwo zatzrymac bojącego sie psiaka, a nawet i z przyjaznym jest czasem kłopot.. Quote
AniaB Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 a kiedy potrzeba? ja jutro rano nie moge ale od 11.00 mogłabym pomóc z chęcia.. Quote
kasia_777 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Wczoraj wieczorem tez go nie bylo Mysle że moze byc teraz wszedzie w okolicach podgorza bo dalej to chyba nie dotarł to może niech kazdy baczniej zwraca uwage na krzaki i pieski, bo nie wiadomo gdzie go szukac. Ja bede przegladac okolice parku i pod mostem, bo moze tu wrocic Quote
Asior Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 DZIEWCZYNY własnie dostałam info od Pani Magdy Hejdy, ze Kajtuś się odnalazł.... :multi: Quote
weszka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Biedny ten psiaczek :( Ja nie wiem czy to ten sam co ja próbowałam łapać. Teraz nie pomogę bo to ani moje okolice, a poza tym zwaliła mnie choroba z nóg. Quote
Asior Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 jutro znowu bierzemy do programu Słomniki..... ciekawe jakie tym razem będą psiaki Quote
PaulinaB Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 do programu jeszcze jedzie Blondyn z modlniczki biedaczek z dorosłych psiaków tylko on jeszcze nie znalazl domu, ale mam nadzieje ze za jego cierpliwosc znajdzie super domek:) no i jadą jeszcze szczeniaki z modlniczki Quote
Asior Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 a ja dziś odwiedze w schronisku haszczaka ...normalnie si.e ciesze...narobiłam zakupów i znowu będe go przekupywać :D Quote
kiwi Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Byłysmy wczoraj w Ligocie - miałyśmy wziąć dwie małe suczki, ale nie mogłyśmy odmówic dwóm innym.... i tak przyjechała czwórka :] dzisiaj wieczorem więc pojawi się sporo bazarków :D wiem, wiem, nie w pełni władz umysłowych jestem :stupid::stupid: i tak mamy Klare, Kamyka, Trusie i Perełke :D AniaB im założy wątki a dzisiaj uzupełnimy zdjęciami maluszków :D Quote
weszka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 kiwi taki zajobek jest mało szkodliwy, a wręcz przeciwnie :D Quote
kiwi Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 A jakbys widziała AnieB :D ta tez! i ta tez! i ta tez wezmy! oo! i ta!! oo a ta taka tu fajna!! oo!! zmiesci sie, zmiesci :D :D :D Ale czad - teraz trzeba to wszystko sterylizowac, juz wiemy ze do weta musimy na dwa auta jechac bo jeszcze bambo i hamlet :D Quote
weszka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Buahahhaha - AniaB ;) Spoko, jak się podźwignę z choroby to jedno auto oferuję! Quote
Recommended Posts