karusiap Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 moze uda Ci sie przekonac kolezanke,by dala suni pare dni,nawet przy tej budzie,porobi sie zdjecia i moze akurat sie uda?? Quote
miniulka91 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 mama by się przekonalo bo ona chciala ,ale tata nieee:-( już chcieli dzis ja zawiesc ale powiedziałam ze zanim dojada to juz zamkną Quote
AgaG Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 to straszne...że nic pomóc nie chcą.. katastrofa..takiego słabego psa inne psy już w pierwsza noc moga zagryżć na kwarantannie Quote
AgaG Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 no nie wytrzymam... mam kolejnego psa bezdomnego zagłodzoną sunię... jak znajdę 5 minut to założę watek...i tak się wybrac za miasto na spacer...ech Quote
AgaG Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 podaję rozliczenie: Było: [COLOR=#9932cc]podaję rozliczenie: było [B]ZOSTAŁO 281..[/B][/COLOR] [B][COLOR=#9932cc]plus 50 ode mnie z bazarku malunki na liściach[/COLOR][/B] [COLOR=#9932cc][B]281 + 50 = 331. [/B][/COLOR] [COLOR=#9932cc][B]za sterylkę Dusi Ola płaciła sama. [/B][/COLOR] [COLOR=#9932cc][B]teraz: wpłynęło 150 zł od państwa, którzy adoptowali Dusię z lasu mamy 481.[/B][/COLOR] [B][COLOR=#9932cc]dziś zapłaciłam panu tomkowi za hotel tylko 60 (reszta długu Draculi- Kornela) 60 złotych dostaliśmy rabatu na szczeniaki , czyli mamy 421[/COLOR][/B] Quote
AniaB Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [B]AgaG[/B] - wysłałąm przed chwila do Ciebie 200 zł - 158 z bazarku za obrazki od Han&Dom (wg rozliczenia mojego kilka postów wczesniej) oraz 42 zł z puli pieniazków od Han&Dom, które dostałam w tym miesiacu na rózne psiaki.. [B]Wazne [/B]- [B]u mnie jest surowica dla 5 kg psa[/B] (została niewykorzystana po Korze).. Mam ja w Krakowie u ex TZta w lodówce.. Jakby była potrzebna to chetnie ja przekazę komuś..Tylko ja jestem razczej późno w krakowie.. Quote
Perfi Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 gdyby ktos potrzebowal zastrzyk przeciwtezcowy to mam jeden niewykorzystany... Quote
AgaG Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='AniaB'][B]AgaG[/B] - wysłałąm przed chwila do Ciebie 200 zł - 158 z bazarku za obrazki od Han&Dom (wg rozliczenia mojego kilka postów wczesniej) oraz 42 zł z puli pieniazków od Han&Dom, które dostałam w tym miesiacu na rózne psiaki.. [B]Wazne [/B]- [B]u mnie jest surowica dla 5 kg psa[/B] (została niewykorzystana po Korze).. Mam ja w Krakowie u ex TZta w lodówce.. Jakby była potrzebna to chetnie ja przekazę komuś..Tylko ja jestem razczej późno w krakowie..[/quote] Piniadze już doszły. Surowice potrzebuję już!!!znalazłam zagłodzoną sukę malą!!! dasz radę ją dzis mi podrzucić? Quote
AgaG Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [B] [COLOR=#9932cc]do [/COLOR][/B][COLOR=#000000][B][B][COLOR=#9932cc] 421 doszło 200 od AniaB z bazarków i od Han&dom czyli mamy 621 ... ale jeszcze nie płaciłam za sterylkę Nusi Pysi. [/COLOR][/B][/B][/COLOR][SIZE=6][/SIZE] Quote
missieek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 pomocy [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9567612#post9567612[/url] Quote
miniulka91 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 dramat tych psów coraz wiecej ,a ta sunia już w schronisku:-(byłam z kolezanką przyjeli odrazu a ja wybieglam ze schroniska i sie poryczałam już jak wchodziłam to mialam swieczki w oczach,chciałam babce powbieciec co i jak ,powiedziałam jedno slowo i musiała wyjsc :-( już nigdy wiecej przy takiej akcji nie bede NIGDY to jest koszmar...nie wiem dlaczego dałam sie namówić,ale teraz jak mnie bedą błagać na kolanach nie bede w takim czyms towarzyszyła TO BYŁO OKROPNE PRZEŻYCIE... Quote
Ela_and_Krzys Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Przepraszam ale ja z innej beczki. Wyjeżdzamy na 3 dni (weekend) i nie mamy chwilowo gdzie zostawić Fuksa (hotel kojcowy odpada, kochana Ania z Zabrza jest chora). Czy ktoś może polecić nam dobrego pettsittera / hotel (ale taki gdzie zwierzęta są w domu)? Gotowi jesteśmy zapłacić każdą cenę. Lecimy, więc nie mamy jak zabrać Fuksiastego, bilety są bezzwrotne. Quote
sylwinka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='AgaG'][B] [COLOR=#9932cc]do [/COLOR][/B][COLOR=#000000][B][B][COLOR=#9932cc] 421 doszło 200 od AniaB z bazarków i od Han&dom czyli mamy 621 ... ale jeszcze nie płaciłam za sterylkę Nusi Pysi. [/COLOR][/B][/B][/COLOR][/quote] Witam! W tej chwili mamy 50 złotych z bazarków, nie jest to może szalona kwota,ale jeśli jest dług to mogę już je przelać na Twoje konto. Czekam na wiadomość!:bye: Quote
jotpeg Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Kielce w Krakowie potrzebuja pilnie pomocy: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106439[/url] Quote
AgaG Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='sylwinka']Witam! W tej chwili mamy 50 złotych z bazarków, nie jest to może szalona kwota,ale jeśli jest dług to mogę już je przelać na Twoje konto. Czekam na wiadomość!:bye:[/quote] prawda jest taka że potrzebujemy wciąż gigantycznych funduszy... mamy 12 psów do wydania, tylko w tę niedzielę przybyły dwa bezdomne i mamy też sporo kotów na tymczasach wymagajacych leczenia...zaraz Ci wyślę num er konta na pw i dzięki wielkie :lol::loveu: Quote
kiwi Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ela sprobuj tutaj: [url]http://www.jarsa.ulotka.org/[/url] Quote
Ela_and_Krzys Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 dziekuje bardzo kiwi, a znacie moze ten hotelik? dzwonilam tam wczoraj, pani nie byla do konca przekonana czy duzy piesek moze mieszkac w domu... moze tylko to wrazenie telefoniczne... Quote
kiwi Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ja tam nigdy nic nie dawałam, ale moze sprobujcie tam podjechac i pogadac Quote
karusiap Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 czy ktos moze mi pomoc z allegro? psiak nie ma watku,jesli ktos mialby czas wysle wszytsko na maila... Quote
Patia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Karusia , ja wystawię , tylko trochę popłacę rachunków na Allegro , bo mam w tej chwili wystawionych 9 aukcji po 20 zł , nie mówiąc o wczesniejszych i ledwie zipię :oops: Quote
moana Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='karusiap']czy ktos moze mi pomoc z allegro? psiak nie ma watku,jesli ktos mialby czas wysle wszytsko na maila...[/quote] Chodzi o tego rudego kudlacza? Zreszta o jakiegokolwiek by chodzilo, zrobie . Tylko wieczorem. Podeslij mi, prosze informacje na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :) Quote
Perfi Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Ela_and_Krzys']Przepraszam ale ja z innej beczki. Wyjeżdzamy na 3 dni (weekend) i nie mamy chwilowo gdzie zostawić Fuksa (hotel kojcowy odpada, kochana Ania z Zabrza jest chora). Czy ktoś może polecić nam dobrego pettsittera / hotel (ale taki gdzie zwierzęta są w domu)? Gotowi jesteśmy zapłacić każdą cenę. Lecimy, więc nie mamy jak zabrać Fuksiastego, bilety są bezzwrotne.[/quote] wezme dzis od mamy nr do takiej pani, u ktorej zoistawilismy borysa na czas wesela. bardzo mila osoba, kolezanka pani Małgosi S ze schroniska. ostatnio mama jakos do niej dzwonila i miala doga niemieckiego wiec nie bedzie problemem labrador ;) Pani ma 2 psy ze schroniska w domu u rodzicow i tak zarabia na karme dla nich. doba - 25 zl Quote
karusiap Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [B]Patia,moana[/B] dziekuje serdecznie:loveu: Patia Ty troche zlap oddech,bo zbankrutujesz na allegro:evil_lol: moana jesli moge to wieczorkiem podesle:loveu: Quote
Ela_and_Krzys Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Perfi']wezme dzis od mamy nr do takiej pani, u ktorej zoistawilismy borysa na czas wesela. bardzo mila osoba, kolezanka pani Małgosi S ze schroniska. ostatnio mama jakos do niej dzwonila i miala doga niemieckiego wiec nie bedzie problemem labrador ;) Pani ma 2 psy ze schroniska w domu u rodzicow i tak zarabia na karme dla nich. doba - 25 zl[/quote] Perfi, byłoby super. Cena rewelacyjna, na tak dobry cel możemy tej pani zapłacić spokojnie więcej. Nasz prawie-labrador jest bardzo grzeczny, czasem tylko wobec innych psów pokazuje rogi. Quote
erka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Bardzo proszę, czy ktoś z Krakowa mógłby pomóc w przechowaniu tej suni? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106439&highlight=erka[/URL] Quote
Recommended Posts