Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to straszne...że nic pomóc nie chcą.. katastrofa..takiego słabego psa inne psy już w pierwsza noc moga zagryżć na kwarantannie

Posted

no nie wytrzymam... mam kolejnego psa bezdomnego zagłodzoną sunię... jak znajdę 5 minut to założę watek...i tak się wybrac za miasto na spacer...ech

Posted

podaję rozliczenie:
Było: [COLOR=#9932cc]podaję rozliczenie: było [B]ZOSTAŁO 281..[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#9932cc]plus 50 ode mnie z bazarku malunki na liściach[/COLOR][/B]
[COLOR=#9932cc][B]281 + 50 = 331. [/B][/COLOR]
[COLOR=#9932cc][B]za sterylkę Dusi Ola płaciła sama. [/B][/COLOR]
[COLOR=#9932cc][B]teraz: wpłynęło 150 zł od państwa, którzy adoptowali Dusię z lasu mamy 481.[/B][/COLOR]

[B][COLOR=#9932cc]dziś zapłaciłam panu tomkowi za hotel tylko 60 (reszta długu Draculi- Kornela) 60 złotych dostaliśmy rabatu na szczeniaki , czyli mamy 421[/COLOR][/B]

Posted

[B]AgaG[/B] - wysłałąm przed chwila do Ciebie 200 zł - 158 z bazarku za obrazki od Han&Dom (wg rozliczenia mojego kilka postów wczesniej) oraz 42 zł z puli pieniazków od Han&Dom, które dostałam w tym miesiacu na rózne psiaki..

[B]Wazne [/B]- [B]u mnie jest surowica dla 5 kg psa[/B] (została niewykorzystana po Korze).. Mam ja w Krakowie u ex TZta w lodówce.. Jakby była potrzebna to chetnie ja przekazę komuś..Tylko ja jestem razczej późno w krakowie..

Posted

[quote name='AniaB'][B]AgaG[/B] - wysłałąm przed chwila do Ciebie 200 zł - 158 z bazarku za obrazki od Han&Dom (wg rozliczenia mojego kilka postów wczesniej) oraz 42 zł z puli pieniazków od Han&Dom, które dostałam w tym miesiacu na rózne psiaki..

[B]Wazne [/B]- [B]u mnie jest surowica dla 5 kg psa[/B] (została niewykorzystana po Korze).. Mam ja w Krakowie u ex TZta w lodówce.. Jakby była potrzebna to chetnie ja przekazę komuś..Tylko ja jestem razczej późno w krakowie..[/quote]
Piniadze już doszły. Surowice potrzebuję już!!!znalazłam zagłodzoną sukę malą!!! dasz radę ją dzis mi podrzucić?

Posted

[B] [COLOR=#9932cc]do [/COLOR][/B][COLOR=#000000][B][B][COLOR=#9932cc] 421 doszło 200 od AniaB z bazarków i od Han&dom czyli mamy 621 ... ale jeszcze nie płaciłam za sterylkę Nusi Pysi. [/COLOR][/B][/B][/COLOR][SIZE=6][/SIZE]

Posted

dramat tych psów coraz wiecej ,a ta sunia już w schronisku:-(byłam z kolezanką przyjeli odrazu a ja wybieglam ze schroniska i sie poryczałam już jak wchodziłam to mialam swieczki w oczach,chciałam babce powbieciec co i jak ,powiedziałam jedno slowo i musiała wyjsc :-( już nigdy wiecej przy takiej akcji nie bede NIGDY to jest koszmar...nie wiem dlaczego dałam sie namówić,ale teraz jak mnie bedą błagać na kolanach nie bede w takim czyms towarzyszyła TO BYŁO OKROPNE PRZEŻYCIE...

Posted

Przepraszam ale ja z innej beczki. Wyjeżdzamy na 3 dni (weekend) i nie mamy chwilowo gdzie zostawić Fuksa (hotel kojcowy odpada, kochana Ania z Zabrza jest chora). Czy ktoś może polecić nam dobrego pettsittera / hotel (ale taki gdzie zwierzęta są w domu)? Gotowi jesteśmy zapłacić każdą cenę. Lecimy, więc nie mamy jak zabrać Fuksiastego, bilety są bezzwrotne.

Posted

[quote name='AgaG'][B] [COLOR=#9932cc]do [/COLOR][/B][COLOR=#000000][B][B][COLOR=#9932cc] 421 doszło 200 od AniaB z bazarków i od Han&dom czyli mamy 621 ... ale jeszcze nie płaciłam za sterylkę Nusi Pysi. [/COLOR][/B][/B][/COLOR][/quote]

Witam! W tej chwili mamy 50 złotych z bazarków, nie jest to może szalona kwota,ale jeśli jest dług to mogę już je przelać na Twoje konto.
Czekam na wiadomość!:bye:

Posted

[quote name='sylwinka']Witam! W tej chwili mamy 50 złotych z bazarków, nie jest to może szalona kwota,ale jeśli jest dług to mogę już je przelać na Twoje konto.
Czekam na wiadomość!:bye:[/quote]

prawda jest taka że potrzebujemy wciąż gigantycznych funduszy... mamy 12 psów do wydania, tylko w tę niedzielę przybyły dwa bezdomne i mamy też sporo kotów na tymczasach wymagajacych leczenia...zaraz Ci wyślę num er konta na pw i dzięki wielkie :lol::loveu:

Posted

Karusia , ja wystawię , tylko trochę popłacę rachunków na Allegro , bo mam w tej chwili wystawionych 9 aukcji po 20 zł , nie mówiąc o wczesniejszych i ledwie zipię :oops:

Posted

[quote name='Ela_and_Krzys']Przepraszam ale ja z innej beczki. Wyjeżdzamy na 3 dni (weekend) i nie mamy chwilowo gdzie zostawić Fuksa (hotel kojcowy odpada, kochana Ania z Zabrza jest chora). Czy ktoś może polecić nam dobrego pettsittera / hotel (ale taki gdzie zwierzęta są w domu)? Gotowi jesteśmy zapłacić każdą cenę. Lecimy, więc nie mamy jak zabrać Fuksiastego, bilety są bezzwrotne.[/quote]

wezme dzis od mamy nr do takiej pani, u ktorej zoistawilismy borysa na czas wesela. bardzo mila osoba, kolezanka pani Małgosi S ze schroniska. ostatnio mama jakos do niej dzwonila i miala doga niemieckiego wiec nie bedzie problemem labrador ;) Pani ma 2 psy ze schroniska w domu u rodzicow i tak zarabia na karme dla nich. doba - 25 zl

Posted

[quote name='Perfi']wezme dzis od mamy nr do takiej pani, u ktorej zoistawilismy borysa na czas wesela. bardzo mila osoba, kolezanka pani Małgosi S ze schroniska. ostatnio mama jakos do niej dzwonila i miala doga niemieckiego wiec nie bedzie problemem labrador ;) Pani ma 2 psy ze schroniska w domu u rodzicow i tak zarabia na karme dla nich. doba - 25 zl[/quote]

Perfi, byłoby super. Cena rewelacyjna, na tak dobry cel możemy tej pani zapłacić spokojnie więcej.
Nasz prawie-labrador jest bardzo grzeczny, czasem tylko wobec innych psów pokazuje rogi.

Posted

Bardzo proszę, czy ktoś z Krakowa mógłby pomóc w przechowaniu tej suni?

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106439&highlight=erka[/URL]