Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniała robota K&M :D Wspaniale. Zbierajmy pieniążki i pomóżmy psiaczkowi! Nadal wchodzę tu z doskoku ale choć troszkę porozsyłam aukcje :) Trzymaj się kochany psiaku!!! ;)

Posted

wielkie dzięki. Dziś byłam u Nesa. Zatliła się nadzieją nad domkiem dla Nesika. Ale Państwo wybrali Hultaja. Trudno szukamy dalej. Hultajowi też domek się należy.

Jestem coraz bardziej zaczarowana Nesem.Ma 4-lata a zachowuje sie bardzo spokojnie, jest wyciszony, pięknie chodzi na smyczy, nie reaguje na rowery, szczekające psy, nie jest agresywny. To kochany, bezproblemowy pies, który bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekim Tak mu ciężko w klatce:(

Posted

Mimo to i tak bardzo dziękujemy za pomoc w reklamowaniu Nesika. :) Szkoda mogło więcej pójść do adopcji , ale i tak dobrze najważniejsze by adopcje był skutezcne i choć te psiaki zaczęły nowe życie.

Posted

I ja zaglądam do Nesika, na razie wirtualnie ;)
Niestety teraz wspomóc za bardzo groszem nie mogę, najpierw musimy spłacić dług Nadinki (a niestety nie jest mały :().

Posted

Bazarek w necie nie cieszy się powodzeniem- niestety :( chyba źle to zorganizowałam, ale udało mi się posprzedawać trochę rzeczy wśród znajomych, a dziś idę do przedszkola- może uda mi się sprzedać parę książek. Jutro napiszę ile udało mi się zebrać pieniążków. Jest większy problem bo nie mogę nigdzie znaleźć dt :( obdzwoniłam już trzy województwa, napisałam naście maili, większość nawet nie odp...:( nie myślałam że będzie aż tak trudno....

Posted

prześlę na pw wieczorkiem,

K&M i tak jesteś wielka. Tyle już zrobiłaś. Z hotelami teraz może jest tak ciężko bo jeszcze ze sezon wakacyjny.:( Ale nie traćmy nadziei coś musi się dobrego zdarzyć Nesik jest tego wart.:)

Posted

Z hotelami bardzo ciężko, bo ostatnio zastój w adopcjach :( Te polecane, przeważnie mają kolejki i to na prawdę długie, a odkąd zlikwidowano ich wątki na dogo to już w ogóle problem... Jeszcze trudniej z racji tego, ze Nes powinien pójść do hotelu domowego a nie takiego z kojcami. Jak wiadomo takich to już w ogóle ze świecą szukać.
Bazarek na dogomanii to bardzo dobra rzecz ;) Teraz będę 2 tygodnie w domu to może nad czymś pomyślę (muszę wspomóc skarpety podopiecznych to może i Nesika dołączę). Będę musiała pogrzebać na półkach.

Czy hotelik "kojcowy" zupełnie nie wchodzi w grę?

I jeszcze jedno pytanie, czy to w Swarzędzu jest akcja "Fajny pies ale bezdomny"?

Posted

Dzięki Ra_dunia, bazarek się przyda. W przypadku Nesa hotel kojcowy nie wchodzi w grę. Przyjdźcie do schronu to się przekonacie Nes odżywa z człowiekiem. Jest fajnym radosnym i kochanym psiakiem. W kojcu się kręci, więc co nam po hotelu kojcowym?
Teraz weźmie udział w Programie Fajny pies ale bezdomny, co na pewno podniesie jego poczucie wartości i otworzy go na człowieka. Zajmuje się nim doświadczona wolontariuszka, która dużo dla niego juz zrobiła. Więc moim zdaniem albo DT w domu albo DS.

Posted

z bazarku mamy 5 dyszek :) a jeszcze potrwa tydzień :) domek, domek, domek... where are you????? Rudziu czy damy radę zrobić jakieś zdjęcia??? myślałam o tym żeby wpaść niedługo do Neska, mogłabym strzelić parę fotek...

Posted

zapraszamy Nesio się ucieszy, Super że udało się tyle uzyskać z bazarku.

A może byś K&M wstawiła na wątku najnowsze zd Nesa. Mi nie wychodzi:(
Podaj mi na pw maila to Ci je prześlę:)