ookami Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Wspaniała robota K&M :D Wspaniale. Zbierajmy pieniążki i pomóżmy psiaczkowi! Nadal wchodzę tu z doskoku ale choć troszkę porozsyłam aukcje :) Trzymaj się kochany psiaku!!! ;) Quote
asikowska Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 może ten hotelik http://www.dogomania.pl/threads/208485-Hotelik-quot-Raszka-quot-w-Sarnowie-(koło-Katowic)-zaprasza!-Ruszamy-w-połowie-czerwca./page2 zapytam też ZuziM czy ma miejsce pozdrowienia Quote
Rudzia Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 wielkie dzięki. Dziś byłam u Nesa. Zatliła się nadzieją nad domkiem dla Nesika. Ale Państwo wybrali Hultaja. Trudno szukamy dalej. Hultajowi też domek się należy. Jestem coraz bardziej zaczarowana Nesem.Ma 4-lata a zachowuje sie bardzo spokojnie, jest wyciszony, pięknie chodzi na smyczy, nie reaguje na rowery, szczekające psy, nie jest agresywny. To kochany, bezproblemowy pies, który bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekim Tak mu ciężko w klatce:( Quote
czerda Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 składam dla Nesa deklarację stałą 20 zł , proszę tylko o przypomnienie że trzeba wpłacić już pieniążki , mogę też dać go na stronę adopcyjną naszego stowarzyszenia www.helpanimals.wroclaw.pl i ogłosic u siebie w pracy piękny jest ten psiak Quote
asikowska Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 kochane zróbcie mu więcej zdjęć albo jak macie to wstawcie bo to piękny psiak, Quote
Rudzia Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Czerda dzięki wielkie. Jutro Nes będzie miał sesję zdjęciową:) Quote
K&M Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę przystojniasia :D :D :D Quote
mysza 1 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Zaglądam, dostałam zaproszenie. niestety pomóc nie mam jak, mam na utrzymaniu kilkanaście takich bid :( Quote
asikowska Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 czekamy na zdjęcia i podnoszę do góry:) hop kochany:) Quote
cicia1977 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Niestety w Obornikach nikt nie pytał o Nesika:-( Dwa nasze psiaki poszły do domku dzięki nagłośnieniu w dni Obornik. Quote
Rudzia Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Mimo to i tak bardzo dziękujemy za pomoc w reklamowaniu Nesika. :) Szkoda mogło więcej pójść do adopcji , ale i tak dobrze najważniejsze by adopcje był skutezcne i choć te psiaki zaczęły nowe życie. Quote
Ra_dunia Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 I ja zaglądam do Nesika, na razie wirtualnie ;) Niestety teraz wspomóc za bardzo groszem nie mogę, najpierw musimy spłacić dług Nadinki (a niestety nie jest mały :(). Quote
K&M Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Bazarek w necie nie cieszy się powodzeniem- niestety :( chyba źle to zorganizowałam, ale udało mi się posprzedawać trochę rzeczy wśród znajomych, a dziś idę do przedszkola- może uda mi się sprzedać parę książek. Jutro napiszę ile udało mi się zebrać pieniążków. Jest większy problem bo nie mogę nigdzie znaleźć dt :( obdzwoniłam już trzy województwa, napisałam naście maili, większość nawet nie odp...:( nie myślałam że będzie aż tak trudno.... Quote
Rudzia Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 prześlę na pw wieczorkiem, K&M i tak jesteś wielka. Tyle już zrobiłaś. Z hotelami teraz może jest tak ciężko bo jeszcze ze sezon wakacyjny.:( Ale nie traćmy nadziei coś musi się dobrego zdarzyć Nesik jest tego wart.:) Quote
Ra_dunia Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Z hotelami bardzo ciężko, bo ostatnio zastój w adopcjach :( Te polecane, przeważnie mają kolejki i to na prawdę długie, a odkąd zlikwidowano ich wątki na dogo to już w ogóle problem... Jeszcze trudniej z racji tego, ze Nes powinien pójść do hotelu domowego a nie takiego z kojcami. Jak wiadomo takich to już w ogóle ze świecą szukać. Bazarek na dogomanii to bardzo dobra rzecz ;) Teraz będę 2 tygodnie w domu to może nad czymś pomyślę (muszę wspomóc skarpety podopiecznych to może i Nesika dołączę). Będę musiała pogrzebać na półkach. Czy hotelik "kojcowy" zupełnie nie wchodzi w grę? I jeszcze jedno pytanie, czy to w Swarzędzu jest akcja "Fajny pies ale bezdomny"? Quote
Rudzia Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Dzięki Ra_dunia, bazarek się przyda. W przypadku Nesa hotel kojcowy nie wchodzi w grę. Przyjdźcie do schronu to się przekonacie Nes odżywa z człowiekiem. Jest fajnym radosnym i kochanym psiakiem. W kojcu się kręci, więc co nam po hotelu kojcowym? Teraz weźmie udział w Programie Fajny pies ale bezdomny, co na pewno podniesie jego poczucie wartości i otworzy go na człowieka. Zajmuje się nim doświadczona wolontariuszka, która dużo dla niego juz zrobiła. Więc moim zdaniem albo DT w domu albo DS. Quote
Ra_dunia Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Dziewczyny z Mielca ostatnio ogłaszają psiaki na tablica.pl - nie trzeba płacić a ponoć dobra alternatywa dla allegro. Chyba warto spróbować Nesa tam ogłosić. Quote
K&M Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 z bazarku mamy 5 dyszek :) a jeszcze potrwa tydzień :) domek, domek, domek... where are you????? Rudziu czy damy radę zrobić jakieś zdjęcia??? myślałam o tym żeby wpaść niedługo do Neska, mogłabym strzelić parę fotek... Quote
Rudzia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 zapraszamy Nesio się ucieszy, Super że udało się tyle uzyskać z bazarku. A może byś K&M wstawiła na wątku najnowsze zd Nesa. Mi nie wychodzi:( Podaj mi na pw maila to Ci je prześlę:) Quote
Recommended Posts