Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TAK dom jest super:):):):) W końcu Nes ma swoje miejsce na ziemi. Pani - duża rodzinka 3 dzieci, 2 koty i 4 psy- jest wprost nim zachwycona:):):):). Nes ma super stosunek do dzieci i wszedł w stado zwierzaków.

Posted

Na Nesa zebrana jest Kasa. Dziś wieczorem dokładnie napiszę ile tego jest z rozbiciem na miesiące i tzreba będzie się zastanowić co z tymi pieniązkami zrobić.

Posted

Bardzo się cieszę, że Nes znalazł domek. Po cichu podczytywałam wątek, bo ciekawa byłam jak rozwinie się sytuacja. W razie potrzeby zgłosiłam stałą deklarację (pani od K&M ;) ).

Posted

Słuchajcie czy te zebrane pieniądze zgadzacie się przekazać na innego swarzędzkiego psiaka? Na razie wszystko jest w zalążku ale myślałam o wyciągnięcie takiego który potrzebuje równiez behawiorysty do pomocy by stnąc na 4 łapy i byc 100%adopcyjny.

Jak tylko cos konkretnie będę wiedziec to oczywiście napisze Na razie są tylko przymiarki.

Posted

Ja się zgadzam na wszystko!!!! Tak bardzo bardzo się cieszę, bardzo bardzo bardzo się cieszę :D :D :D :D :D :D Dziękuję wam dziewczyny, te święta będą dla Neska wyjątkowe i dla nas też!!!! dzięki dzięki dzięki !!!! (ryczę ze szczęścia bo tak mnie gryzło sumienie, że nic nie mogłyśmy zrobić) .... dzięki

Posted

[quote name='berej']Bardzo się cieszę, że Nes znalazł domek. Po cichu podczytywałam wątek, bo ciekawa byłam jak rozwinie się sytuacja. W razie potrzeby zgłosiłam stałą deklarację (pani od K&M ;) ).[/QUOTE]

Dziękuje że byłaś z nami Berej!!!! Twoje wsparcie jest nieocenione! dzięki

Posted

[quote name='K&M']Dziękuje że byłaś z nami Berej!!!! Twoje wsparcie jest nieocenione! dzięki[/QUOTE]

Witaj K&M.
Dziękuję za miłe powitanie. Byłam gotowa pomóc, ale na szczęście (dla psiaka) okazało się, że moje wsparcie nie było potrzebne. Mam nadzieję, że od czasu do czasu będą docierały wieści o Nesku z nowego domu.

Posted

Pani od Nesa wchodzi na wątek ale zapomniala hasła i stąd brak jej na tym wątku. Namówię ją by się zalogowała pod innym hasłem i coś nam napisała o Nesiku. Obiecała również zdjęcia.

W każdym bądź razie u Nesa wszystko ok. Domek jst nim zachwycony. Nie sprawia żadnych problemów. Jest szczęśliwym psem

Posted

[quote name='Rudzia'][B]Słuchajcie czy te zebrane pieniądze zgadzacie się przekazać na innego swarzędzkiego psiaka?[/B] Na razie wszystko jest w zalążku ale myślałam o wyciągnięcie takiego który potrzebuje równiez behawiorysty do pomocy by stnąc na 4 łapy i byc 100%adopcyjny.

Jak tylko cos konkretnie będę wiedziec to oczywiście napisze Na razie są tylko przymiarki.[/QUOTE]

[B]Cioteczki czy zgadzacie się by zebrane pieniążki na Nesa przekazać na DT dla TYsona?[/B] Psiak ma wątek na dogo, i bardzo tego potrzebuje. Jest bardzo przestraszony i wszystkiego się boi DT pozwoli mu nabrać dobrej kondycji psychicznej i w ten sposób damy mu szansę. W schronie i jeszcze do tego zlikwidowanym Tyson nie ma szans.

Posted

What May NN napisał(a):
mogę prosić o dokładne rozliczenie wpłat na Nesa - kto ile wpłacił itp.? no i jak ustalicie na jakieg psiaka pójdzie kasa to jego watek? musze zrobic rozliczenie, ja zakladalam watek..

Rudzia - ponawiam prośbę!

Posted

Rozliczenie
czerwiec
K&M - 50 zł
Liwelula - 10 zł
Cicia1977 - 20 zł
Magwes - 40 zł
Rudzia - 50 zł
Ookami - 10 zł
razem 180 zł
lipiec
Magwes - 40 zł
Bjuta - 25 zł
Asikowska - 10 zł
Czerada - 30 zł
Rudzia - 50 zł
razem 155 zł
sierpień
Magwes - 40 zł
Asikowska - 10 zł
razem 50 zł
wrzesień
26Asia -20 zł
asikowska - 10 zł
Magves - 40 zł
razem 70 zł
październik
asikowska 10 zł
magves 40 zł
razem 50 zl
listopad
asikowska - 10 zł
magves - 40 zł
razem 50 zł
Bazarek - 120 zł

Razem 675,00 zł

Posted

:) OF COURSE!

Słuchajcie!!!!! Chce wam życzyć najweselszych i najwspanialszych Świąt na Świecie, uściski dla Nesika i jego rodzinki!!!! Do usłyszenia w nowym roku!!!!

• 5 weeks later...
Posted

długo to trwało ale teraz mamy pilną potrzebę ratowania Vipera - operacja będzie kosztowna więc te pieniążki na pewno by się przydaly. Pójdą na wstępne - kwalifikacyjne badania a co zostanie na operację oczu

Zgadzacie się

K&M czy mogląbyś również przeznaczyć te 120 zł z allegro co robilaś dla NEsa? Operacja oka - jednego - to ok 1400 zł - na razie orientujmy się w cenach i gdzie najlepiej zrobić by było wszystko ok.
Z góry dziękuję
http://www.dogomania.pl/threads/221548-Viper-–-onek-ze-b.-schronika-w-Swarzędzu-czy-ma-szansę-na-życie