Celina12 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Piracik powinien być zawsze na przodzie-przystojny jest przecież i szuka wspaniałego domku... Quote
brazowa1 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Pirat dal dzis popis inteligencji jamniczej. sa dwa wyjscia z pawilonu-jeden na maly wybieg,gdzie psy moga sie załatwic,a drugie na "wolność",czyli spacer lub pobieganie po placyku przed budynkiem socjalnym. Chcialam wpierw wypuscic jamnika na maly wybieg,na siku,otwieram drzwi,a Pirat robi w tyl zwrot i pedem wraca do boksu.Staję kolo drzwi "wolnosciowych" Pirat radośnie przybiega.Ale otwieram "kibelkowe" i pies robi w tyl zwrot.Nie mialam wyjscia i jamnik postawił na swoim,poszedl od razu na spacerek. Quote
supergoga Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 To ja przypomnę że mam go na allegro od października, tylko co jakiś czas zmieniam ogłoszenie i fotki. Jesli ktos go jeszcze tam wstawił, to ja usunę, żeby nie dublować, bo tam akurat nie można. Mam go też na: alegratka aaaby eurocity kupsprzedaj 4łapy. Quote
kaerjot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 W niedzielę czekałam sobie na placyku na kolejnego delikwenta do mizianek, aż tu nagle wypadło przez drzwi coś długaśnego. Biegalo, hałasowało i dopraszało się uwagi, ciasteczek i głasków. Kto zgadnie co to było? Quote
supergoga Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Hmm, kto by to mógł być. No nie wiem, ale trudno, będę "strzelać" PIRAT? :p Quote
supergoga Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Ciocia by zabrała chętnie, ale... A te domki to jakieś ślepawe, taki fajny psiak czeka a one nic. Quote
wanda szostek Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ludzie się robią coraz bardziej wygodni. Pies im niepotrzebny. Quote
millarca Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Biedny Pirat! Ma charakterek, ale ma też gorace serduszko do oddania. Quote
wiewiora1 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 wszystkie psiaki czekaja,,chyba skaczyli sie chetni>>. Zapelnili juz domy psiakami,,albo prowadza taki tryb zycia ze nie sa wstanie zaadoptowac,,takiej sieroty..... No i co my pocz\niemy...jak wytlumaczyc im ze nikt po nich nie przyjdzie:shake: Quote
Kasia25 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 brazowa1 napisał(a):jak Akucha spojrzy na poczte,to moze zdjecia wstawi:) Oby nie jakieś wulgarne, znów:cool1: Quote
millarca Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Czyżby zabrakło wielbicieli jamników??? Pirat czeka. Quote
iwlajn Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Byłam z nim na spacerku ostatnio jakoś i wiecie- rzuciłam mu patyczek. Poleciał szczęśliwy po zdobycz, odszedł z patyczkiem kawałek, położył się i zaczął go gryźć. Potem go zostawił, znów mu rzuciłam i tak kilka razy aż z patyczka została drzazga. Potem wielce z siebie zadowolony wracał do boksu:) Quote
millarca Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Oj tak! Choć niestety, ostatnio rowniez liczebnie: w tej chwili w schronie mamy juz trzy :shake: . Choć jedną suńkę od niedawna, jest nadzieja, ze wlasciciel jeszcze się znajdzie... Quote
iwlajn Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Pokazywałaś Millarca, pokazywałaś to cudo jamnicze:) Quote
Havoc Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts