Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pirat dal dzis popis inteligencji jamniczej.

sa dwa wyjscia z pawilonu-jeden na maly wybieg,gdzie psy moga sie załatwic,a drugie na "wolność",czyli spacer lub pobieganie po placyku przed budynkiem socjalnym.
Chcialam wpierw wypuscic jamnika na maly wybieg,na siku,otwieram drzwi,a Pirat robi w tyl zwrot i pedem wraca do boksu.Staję kolo drzwi "wolnosciowych" Pirat radośnie przybiega.Ale otwieram "kibelkowe" i pies robi w tyl zwrot.Nie mialam wyjscia i jamnik postawił na swoim,poszedl od razu na spacerek.

Posted

To ja przypomnę że mam go na allegro od października, tylko co jakiś czas zmieniam ogłoszenie i fotki. Jesli ktos go jeszcze tam wstawił, to ja usunę, żeby nie dublować, bo tam akurat nie można.

Mam go też na:
alegratka
aaaby
eurocity
kupsprzedaj
4łapy.

Posted

W niedzielę czekałam sobie na placyku na kolejnego delikwenta do mizianek, aż tu nagle wypadło przez drzwi coś długaśnego. Biegalo, hałasowało i dopraszało się uwagi, ciasteczek i głasków. Kto zgadnie co to było?

Posted

wszystkie psiaki czekaja,,chyba skaczyli sie chetni>>.
Zapelnili juz domy psiakami,,albo prowadza taki tryb zycia ze nie sa wstanie zaadoptowac,,takiej sieroty.....
No i co my pocz\niemy...jak wytlumaczyc im ze nikt po nich nie przyjdzie:shake:

Posted

Byłam z nim na spacerku ostatnio jakoś i wiecie- rzuciłam mu patyczek. Poleciał szczęśliwy po zdobycz, odszedł z patyczkiem kawałek, położył się i zaczął go gryźć. Potem go zostawił, znów mu rzuciłam i tak kilka razy aż z patyczka została drzazga.
Potem wielce z siebie zadowolony wracał do boksu:)

Posted

Oj tak! Choć niestety, ostatnio rowniez liczebnie: w tej chwili w schronie mamy juz trzy :shake: . Choć jedną suńkę od niedawna, jest nadzieja, ze wlasciciel jeszcze się znajdzie...