Murka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Magmusia coś dostała rozwolnienia i posmutniała. Coś jej musiało siąść na żołądek, bo je dużo trawy. Podałam jej Enterogelan na biegunkę i już wieczorem była weselsza :) pies zdechł ;) Quote
Evelin Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Sama nie lubię,jak ktos tak robi...ale cóż...gdyby ktos mógł-bardzo proszę o głos na Pipi w ankiecie dogo..jest do wygrania karma z Krakvetu...link do głosowania w podpisie.. mam nadzieję,że Magmusia tylko troche naszczeka na mnie za ewidentne smicenie na wątku...wstyd,no cóż i tak bywa,że się czlowiek musi wstydzić.... Quote
Basia1968 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Evelin nie naszczeka nie naszczeka - Pipi naprawdę potrzebuje pomocy i jak najbardziej będziemy na nia głosować /ja juz zagłosowałam/ Quote
minia913 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 mnie też ktoś zaprosił do głosowania na nią i oczywiście oddałam swój głos nie była na pierwszym miejscu ale życzę jej żeby wygrała ;) O Magmę nikt nie pyta????? W poniedziałek skończę jej ogłoszenia jak wszyscy się wyniosą w cholerę z domu bo na weekendzie co chwilę ktoś coś chce de mnie Quote
Paulina_mickey Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Kochani to i tutaj napiszę, może jakiś cichy wielbiciel naszej Magmy będzie chciał pomóc. Rozmawiałam z psim fotografem odnośnie sesji zdjęciowej dla psiaków naszych będących u Murki (Magma, Ben). Sławek oczywiście zgodził się-a jedyny koszt jaki trzeba by ponieśc to koszt paliwa- 70zł Czy ktoś zechciał by może zasponsorować choć niewielką kwotę na tą sesję? To wielka szansa dla nich, bo wiele psów po sesji Sławka poszło do domów, dzięki profesjonalnym zdjeciom. Quote
Murka Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Ja myślę, że po prostu trzeba popytać sponsorów innych psiaków u nas, myślę że wszyscy byliby chętni na taką sesję (już kiedyś korzystaliśmy z usług muzzyego ;) ) - koszty na jednego psiaka byłyby wówczas groszowe. Quote
Paulina_mickey Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 No właśnie ja napisałam do niego , bo widziałam że robił u Ciebie już sesję :). Ale myślę, że taka zbiorowa sesja zdjęciowa to świetny pomysł! Quote
Murka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Ok, to ja popytam sponsorów, myślę, że większość będzie chętna :) Quote
Paulina_mickey Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Murka napisał(a):Ok, to ja popytam sponsorów, myślę, że większość będzie chętna :) Super, to czekamy na info :) Quote
Murka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Myślę, że można już zaklepywać termin, bo już mam 12 psiaków pewnych, jeszcze na pewno kilka dojdzie. Żeby tylko pogoda dopisała... Quote
Paulina_mickey Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Zaprosiłam muzzy'ego na wątek myślę że jak tu wpadnie to wspólnie ustalimy jakiś dzień :) Quote
Paulina_mickey Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Zastanwiam się jak zrobimy z płatnością?Będziemy wpłacać przed czy po sesji?Sławkowi to obojętne dlatego piszę na forum, abyśmy wspólnie zdecydowały. Czy te 12 psiaków to łącznie z Magmą i Benem czy jeszcze oprócz nich? Quote
Murka Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Mam już 16 pewnych psiaków (liczę razem z Benem i Magmą), jeszcze na potwierdzenie dwóch czekam. Także muzzy będzie musiał zabrać dodatkowe karty pamięci :D Ostatnio płaciliśmy po sesji, więc może teraz tak samo? Zwłaszcza, że jak np. będzie deszcz to trzeba będzie przekładać. Quote
Paulina_mickey Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Okej to niech będzie po sesji, jeśli będzie 20 psiaków to wyjdzie na każdego 3zł z groszami :) Quote
Basia1968 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 no i cudownie. Bardzo się cieszę. Dzieki Paulinko za pomysł i kontakt. Quote
Murka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Sesja foto :) Na każdego psiaka wypadło w sumie 3,70 zł. Quote
Paulina_mickey Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 To ostatnie piękne!:loveu: Ale ona ma specyficzną urodę :iloveyou: Widzę, że pogoda na szczęście dopisała!:multi: Quote
minia913 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 to ja poproszę te zdjęcia na maila to skończę jej ogłoszenia bo wstrzymałam się właśnie ze względu na tą planowaną sesje Quote
Paulina_mickey Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 minia913 napisał(a):to ja poproszę te zdjęcia na maila to skończę jej ogłoszenia bo wstrzymałam się właśnie ze względu na tą planowaną sesje Już Ci wyślę :) Quote
Basia1968 Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 nooo cudoooo dziewczynkaaaaa cudoooooo Quote
Ulka18 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 No nareszcie :D Oby Magma znalazla swoje miejsce na ziemi, dobry, porzadny dom :kciuki: Quote
Recommended Posts