Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magmusia coś dostała rozwolnienia i posmutniała. Coś jej musiało siąść na żołądek, bo je dużo trawy. Podałam jej Enterogelan na biegunkę i już wieczorem była weselsza :)

pies zdechł ;)

Posted

Sama nie lubię,jak ktos tak robi...ale cóż...gdyby ktos mógł-bardzo proszę o głos na Pipi w ankiecie dogo..jest do wygrania karma z Krakvetu...link do głosowania w podpisie..
mam nadzieję,że Magmusia tylko troche naszczeka na mnie za ewidentne smicenie na wątku...wstyd,no cóż i tak bywa,że się czlowiek musi wstydzić....

Posted

mnie też ktoś zaprosił do głosowania na nią i oczywiście oddałam swój głos nie była na pierwszym miejscu ale życzę jej żeby wygrała ;)
O Magmę nikt nie pyta?????
W poniedziałek skończę jej ogłoszenia jak wszyscy się wyniosą w cholerę z domu bo na weekendzie co chwilę ktoś coś chce de mnie

Posted

Kochani to i tutaj napiszę, może jakiś cichy wielbiciel naszej Magmy będzie chciał pomóc.

Rozmawiałam z psim fotografem odnośnie sesji zdjęciowej dla psiaków naszych będących u Murki (Magma, Ben).
Sławek oczywiście zgodził się-a jedyny koszt jaki trzeba by ponieśc to koszt paliwa- 70zł

Czy ktoś zechciał by może zasponsorować choć niewielką kwotę na tą sesję?
To wielka szansa dla nich, bo wiele psów po sesji Sławka poszło do domów, dzięki profesjonalnym zdjeciom.

Posted

Ja myślę, że po prostu trzeba popytać sponsorów innych psiaków u nas, myślę że wszyscy byliby chętni na taką sesję (już kiedyś korzystaliśmy z usług muzzyego ;) ) - koszty na jednego psiaka byłyby wówczas groszowe.

Posted

Zastanwiam się jak zrobimy z płatnością?Będziemy wpłacać przed czy po sesji?Sławkowi to obojętne dlatego piszę na forum, abyśmy wspólnie zdecydowały.

Czy te 12 psiaków to łącznie z Magmą i Benem czy jeszcze oprócz nich?

Posted

Mam już 16 pewnych psiaków (liczę razem z Benem i Magmą), jeszcze na potwierdzenie dwóch czekam.
Także muzzy będzie musiał zabrać dodatkowe karty pamięci :D
Ostatnio płaciliśmy po sesji, więc może teraz tak samo? Zwłaszcza, że jak np. będzie deszcz to trzeba będzie przekładać.