Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nowa tablica.pl dla Rudiego [url]http://tablica.pl/oferta/rudi-ma-dopiero-15-roku-lubi-dzieci-jezdze-samochodem-niezwykle-przyjacielski-piekny-IDeSlx.html[/url]

Posted

[quote name='mgie']Nowa tablica.pl dla Rudiego [URL]http://tablica.pl/oferta/rudi-ma-dopiero-15-roku-lubi-dzieci-jezdze-samochodem-niezwykle-przyjacielski-piekny-IDeSlx.html[/URL][/QUOTE]

Dziękuję [B]mgie[/B]!!!:loveu::loveu:

Posted

zrobiłam rozliczenie allegra Rudiego
na płacę z allegro jest 135 zł od tego odliczam 15,25 za wystawienie aukcji plus 10,60 prowizji od sprzedaży to razem 25,85
zostaje po zaokrągleniu w dół 110 zł do przelania na Wasze konto
gdzie przelać ?

Posted

[quote name='lilk_a']zrobiłam rozliczenie allegra Rudiego
na płacę z allegro jest 135 zł od tego odliczam 15,25 za wystawienie aukcji plus 10,60 prowizji od sprzedaży to razem 25,85
zostaje po zaokrągleniu w dół 110 zł do przelania na Wasze konto
gdzie przelać ?[/QUOTE]
Lila dziekujemy!:) santino poda nr konta:)

Posted

Ludzie pewnie jeszcze nie popowracali z wakacji, a ogłoszenia przeglądać będą po urlopach...także ja myślę, że ten miesiąc trzeba jeszcze spokojnie przeczekać...ale mimo wszystko mam nadzieję, że Rudi domek znajdzie jak najszybciej :loveu:

Posted

Z obu książkowych bazarków będzie blisko 400, po połowie na chłopaków. Myślę, że do 20 sierpnia uda mi się skończyć rozliczanie.

Posted

[quote name='mmd']Z obu książkowych bazarków będzie blisko 400, po połowie na chłopaków. Myślę, że do 20 sierpnia uda mi się skończyć rozliczanie.[/QUOTE]
Piekny wynik!:)Gratulacje!:)

Posted

[quote name='mmd']Z obu książkowych bazarków będzie blisko 400, po połowie na chłopaków. Myślę, że do 20 sierpnia uda mi się skończyć rozliczanie.[/QUOTE]
:crazyeye::-o:crazyeye:

Ty to jednak masz smykałkę do biznesu. Nie ma co! Dzięki piękne :loveu:

Posted

[quote name='lilk_a']przelane :)[/QUOTE]

Dziękuję :Rose::Rose::Rose:

Popołudniu wejdę na konto i dam znać jak tylko dojdą. Lilka, mam też zestawienie osób, które wpłacały na konto fundacji. Prześlę Ci, żeby było wiadomo kto z allegro wpłacił nie do Ciebie a na fundację.

Popołudniu uaktualnię rozliczenie, ale teraz muszę zmykać trochę popracować.

Miłego dnia wszyskim!!!