santino Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Dobrej nocy! Idę ładować telefon bo po tylu ogłoszeniach jutro na pewno się rozdzwoni :) Quote
mgie Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Nowa tablica.pl dla Rudiego [url]http://tablica.pl/oferta/rudi-ma-dopiero-15-roku-lubi-dzieci-jezdze-samochodem-niezwykle-przyjacielski-piekny-IDeSlx.html[/url] Quote
santino Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 [quote name='mgie']Nowa tablica.pl dla Rudiego [URL]http://tablica.pl/oferta/rudi-ma-dopiero-15-roku-lubi-dzieci-jezdze-samochodem-niezwykle-przyjacielski-piekny-IDeSlx.html[/URL][/QUOTE] Dziękuję [B]mgie[/B]!!!:loveu::loveu: Quote
lilk_a Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 zrobiłam rozliczenie allegra Rudiego na płacę z allegro jest 135 zł od tego odliczam 15,25 za wystawienie aukcji plus 10,60 prowizji od sprzedaży to razem 25,85 zostaje po zaokrągleniu w dół 110 zł do przelania na Wasze konto gdzie przelać ? Quote
Ellig Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 [quote name='lilk_a']zrobiłam rozliczenie allegra Rudiego na płacę z allegro jest 135 zł od tego odliczam 15,25 za wystawienie aukcji plus 10,60 prowizji od sprzedaży to razem 25,85 zostaje po zaokrągleniu w dół 110 zł do przelania na Wasze konto gdzie przelać ?[/QUOTE] Lila dziekujemy!:) santino poda nr konta:) Quote
Nutusia Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Rudzielcu, nastaw tych swoich uszu - może wysłyszysz skąd TEN człowiek po Ciebie przyjdzie... Quote
Estrella Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 U Was też nikt nie dzwoni? :( santino, nie mogłam znaleźć zdrapki do przelewu, ale już poszło. Quote
santino Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Nr konta wysłany do Lilki. Estrella, bardzo dziękuje!!! Niestety telefon milczy :( Quote
mmd Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Nie ma się co martwić. Każdy pies w końcu dom znajdzie :) Quote
Nutusia Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Oby ten koniec nastąpił jak najszybciej - taki happy koniec :) Quote
santino Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Dokładnie! Oby nastąpił jak najszybciej - np. jutro... Dobranoc. Quote
Estrella Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Ludzie pewnie jeszcze nie popowracali z wakacji, a ogłoszenia przeglądać będą po urlopach...także ja myślę, że ten miesiąc trzeba jeszcze spokojnie przeczekać...ale mimo wszystko mam nadzieję, że Rudi domek znajdzie jak najszybciej :loveu: Quote
mmd Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Z obu książkowych bazarków będzie blisko 400, po połowie na chłopaków. Myślę, że do 20 sierpnia uda mi się skończyć rozliczanie. Quote
Ellig Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='mmd']Z obu książkowych bazarków będzie blisko 400, po połowie na chłopaków. Myślę, że do 20 sierpnia uda mi się skończyć rozliczanie.[/QUOTE] Piekny wynik!:)Gratulacje!:) Quote
mmd Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='Ellig']Piekny wynik!:)Gratulacje!:)[/QUOTE] Zasługa kupujących :) Quote
santino Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 [quote name='mmd']Z obu książkowych bazarków będzie blisko 400, po połowie na chłopaków. Myślę, że do 20 sierpnia uda mi się skończyć rozliczanie.[/QUOTE] :crazyeye::-o:crazyeye: Ty to jednak masz smykałkę do biznesu. Nie ma co! Dzięki piękne :loveu: Quote
lilk_a Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='santino']Nr konta wysłany do Lilki. (...)[/QUOTE] przelane :) Quote
santino Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='lilk_a']przelane :)[/QUOTE] Dziękuję :Rose::Rose::Rose: Popołudniu wejdę na konto i dam znać jak tylko dojdą. Lilka, mam też zestawienie osób, które wpłacały na konto fundacji. Prześlę Ci, żeby było wiadomo kto z allegro wpłacił nie do Ciebie a na fundację. Popołudniu uaktualnię rozliczenie, ale teraz muszę zmykać trochę popracować. Miłego dnia wszyskim!!! Quote
Recommended Posts