santino Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 [quote name='Estrella']haha, ja się nie ważyłam.. A Ty santino? :diabloti:[/QUOTE] Ja też nie ważę :p Zważę się za tydzień, a przez ten czas żywię się tylko wodą :razz: Zapłaciłam dzisiaj za hotel, więc z kasą znowu cienko :-( Celebrinfea zrobi allegro (wreszcie przesłałam zdjęcia), więc liczę, że uzbiera nam się na operację i karmę, ale nie wiem jak to będzie z przyszłomiesięczną płatnością za hotel :shake: Quote
Celebrinfea Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 No ja po wypłacie pewnie też coś dorzucę :) Quote
Estrella Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [QUOTE]Ja też nie ważę :-P Zważę się za tydzień, a przez ten czas żywię się tylko wodą :razz:[/QUOTE]jaaa miałam biegać i przez kilka dni rzeczywiście....truchtałam, ale więcej nie dałam rady :evil_lol: a co z tymi Waszymi fantami? Zapomniałyście? :shake: bo nic nie dostałam na maila :mad: Quote
Estrella Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 a ja szukam krawcowej do uszycia sukienki, gdyby zgłosił się ktoś od Rudiego, to kaska poszłaby na niego :razz: Quote
Celebrinfea Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ja focę i opisuję, pewnie wieczorem albo rano dostaniesz, u mnie to głównie książki są. Bo ciuchy to jak szafy przekopię ;) wysyłka może być ode mnie nie będę Cię bardziej wykorzystywać. PS upiekło Ci się z wierszykiem ;) Quote
santino Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 [quote name='Estrella']jaaa miałam biegać i przez kilka dni rzeczywiście....truchtałam, ale więcej nie dałam rady :evil_lol: a co z tymi Waszymi fantami? Zapomniałyście? :shake: bo nic nie dostałam na maila :mad:[/QUOTE] Ja jutro jadę do mamy to pogrzebię w szafach, bo większość tego co mogłabym oddać mam u niej (a jakże! ;)). Także jutro pogrzebię i sfocę :) [quote name='Estrella']a ja szukam krawcowej do uszycia sukienki, gdyby zgłosił się ktoś od Rudiego, to kaska poszłaby na niego :razz:[/QUOTE] O! To popytam - mogę na fb wrzucić pytanie ;) Bo tutaj to tylko my na zmianę chyba jesteśmy, a ja kiedyś guzik przyszyłam "na okrętkę" ;) Quote
Estrella Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='Celebrinfea']wysyłka może być ode mnie nie będę Cię bardziej wykorzystywać. [/QUOTE]Jak wolisz :) Dla mnie to żaden problem [QUOTE]PS upiekło Ci się z wierszykiem ;-)[/QUOTE]właśnie bardzo się bałam, że dostanę opieprz od Igiełki jak Iljova zamieściła swoje dzieło :diabloti: ja już zrobiłam wątek bazarkowy, ale z otwarciem zaczekam aż prześlecie mi fanty :) Quote
santino Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 [quote name='Celebrinfea']No ja po wypłacie pewnie też coś dorzucę :)[/QUOTE] Dzięki kochana! :loveu::loveu::loveu: My też coś oczywiście wyskrobiemy, ale jakoś tak się boję, że ona zapomniany zostanie po pierwszej euforii z wpłatami. Wysłałam do ludzi z fb wiadomość, mam nadzieję, że będzie odzew. Quote
Estrella Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='santino']Ja jutro jadę do mamy to pogrzebię w szafach, bo większość tego co mogłabym oddać mam u niej (a jakże! ;)). Także jutro pogrzebię i sfocę :)[/quote]ok [quote]O! To popytam - mogę na fb wrzucić pytanie ;) Bo tutaj to tylko my na zmianę chyba jesteśmy, a ja kiedyś guzik przyszyłam "na okrętkę" ;)[/QUOTE]na co? :):) fajnie by było jak psiaki by skorzystały. Chodzi mi o taką prostą sukienkę, bez żadnych dodatków. Mniej więcej do kolan, na ramiączkach, po jednej stronie (w pionie) czarna, po drugiej biała. Quote
Agnieszka_K Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 słyszałam, że cioteczka Celebrinfea bazarek kleci dla ciebie Rudasku - będzie dobrze!:) Quote
Celebrinfea Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Oj Cioteczka Estrella patronat honorowy pełni :) ja tylko focę i piszę i wysyłać będę ;) Ale trzymaj kciuki bo kaska bardzo potrzebna... Quote
Agnieszka_K Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='Celebrinfea']Oj Cioteczka Estrella patronat honorowy pełni :) ja tylko focę i piszę i wysyłać będę ;) Ale trzymaj kciuki bo kaska bardzo potrzebna...[/QUOTE] no pewnie, że trzymam no i na zakupy też wpadnę ;) Quote
Estrella Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 bazarek będzie od 3 ciotek :):) santino i ja też dodajemy fanty :) tylko będę musiała wyraźnie zaznaczyć, że wysyłki są z trzech miejsc i w razie czego, to trzeba będzie płacić podwójnie, albo i potrójnie Quote
Celebrinfea Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Santino, wysłałam ci jak ma wyglądać allegro. Zobacz czy chcesz coś zmienić i wstawiam :) Quote
santino Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 [quote name='Celebrinfea']Santino, wysłałam ci jak ma wyglądać allegro. Zobacz czy chcesz coś zmienić i wstawiam :)[/QUOTE] Ale gdzie mi wysłałaś? Bo ja nic nie dostałam :shake: Quote
santino Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 [quote name='Igiełka']melduje sie do pomocy :) w kupie siła[/QUOTE] No jasne. Razem możemy więcej ;) Dzięki że jesteś! Quote
santino Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Wpłynęło kolejne 200 zł :fadein: 100 zł od Olena84 i 100 zł od mojej koleżanki Dominiki. [B]BARDZO DZIĘKUJEMY[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
santino Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Aha, [B]Estrella[/B], zrobiłam przegląd szaf i mogę zaproponować 4 pary butów :) Jakoś butów mam wyjątkowo dużo, szczególnie tych, których nie noszę ;) Obiecuję do końca weekendu przesłać fotki - sorki, że tak się spóźniam, ale nie mam kabla do aparatu, ale w weekend postaram się pożyczyć to obfotografuję i Ci prześlę. Podasz maila? Wygrzebię jeszcze jakieś książki, które już przeczytałam. W ogóle to mam [B]ważny komunikat do wszystkich: [/B]od niedzieli będę na wsi przez ok. 1,5 miesiąca więc mogę być na dogo trochę rzadziej, ale będę się starała sprawdzić wątek min. raz na 2 dni. Jakby co to ślijcie pw, to mi na maila przyjdzie powiadomienie, że coś się dzieje ;) Quote
Estrella Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='santino']Obiecuję do końca weekendu przesłać fotki - sorki, że tak się spóźniam, ale nie mam kabla do aparatu, ale w weekend postaram się pożyczyć to obfotografuję i Ci prześlę. [/QUOTE]spoko, zaczekam :):) [quote name='santino']Aha, [B]Estrella[/B], zrobiłam przegląd szaf i mogę zaproponować 4 pary butów :smile: Jakoś butów mam wyjątkowo dużo, szczególnie tych, których nie noszę ;-) [/QUOTE]ja też chyba wystawię buty. Na lato, zeszłoroczne, ale wydaje mi się, że w tym sezonie nadal będą modne. mój e-mail: [email][email protected][/email] Quote
Celebrinfea Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 @Santino No na mail, ten z którego mi zdjęcia podsyłałaś :( Quote
Igiełka Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='santino']No jasne. Razem możemy więcej ;) Dzięki że jesteś![/QUOTE] nie ma jak to serdeczne przyjęcie, rozgoszczę się na wątku :) Quote
Celebrinfea Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Świetnie Igiełka zapraszamy do goszczenia :) Quote
Igiełka Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Celebrinfea']Świetnie Igiełka zapraszamy do goszczenia :)[/QUOTE] bardzo dziękuje :) Quote
Recommended Posts