Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Estrella']haha, ja się nie ważyłam.. A Ty santino? :diabloti:[/QUOTE]

Ja też nie ważę :p Zważę się za tydzień, a przez ten czas żywię się tylko wodą :razz:

Zapłaciłam dzisiaj za hotel, więc z kasą znowu cienko :-( Celebrinfea zrobi allegro (wreszcie przesłałam zdjęcia), więc liczę, że uzbiera nam się na operację i karmę, ale nie wiem jak to będzie z przyszłomiesięczną płatnością za hotel :shake:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[QUOTE]Ja też nie ważę :-P Zważę się za tydzień, a przez ten czas żywię się tylko wodą :razz:[/QUOTE]jaaa miałam biegać i przez kilka dni rzeczywiście....truchtałam, ale więcej nie dałam rady :evil_lol:

a co z tymi Waszymi fantami? Zapomniałyście? :shake: bo nic nie dostałam na maila :mad:

Posted

Ja focę i opisuję, pewnie wieczorem albo rano dostaniesz, u mnie to głównie książki są. Bo ciuchy to jak szafy przekopię ;) wysyłka może być ode mnie nie będę Cię bardziej wykorzystywać. PS upiekło Ci się z wierszykiem ;)

Posted

[quote name='Estrella']jaaa miałam biegać i przez kilka dni rzeczywiście....truchtałam, ale więcej nie dałam rady :evil_lol:

a co z tymi Waszymi fantami? Zapomniałyście? :shake: bo nic nie dostałam na maila :mad:[/QUOTE]

Ja jutro jadę do mamy to pogrzebię w szafach, bo większość tego co mogłabym oddać mam u niej (a jakże! ;)). Także jutro pogrzebię i sfocę :)

[quote name='Estrella']a ja szukam krawcowej do uszycia sukienki, gdyby zgłosił się ktoś od Rudiego, to kaska poszłaby na niego :razz:[/QUOTE]

O! To popytam - mogę na fb wrzucić pytanie ;) Bo tutaj to tylko my na zmianę chyba jesteśmy, a ja kiedyś guzik przyszyłam "na okrętkę" ;)

Posted

[quote name='Celebrinfea']wysyłka może być ode mnie nie będę Cię bardziej wykorzystywać. [/QUOTE]Jak wolisz :) Dla mnie to żaden problem
[QUOTE]PS upiekło Ci się z wierszykiem ;-)[/QUOTE]właśnie bardzo się bałam, że dostanę opieprz od Igiełki jak Iljova zamieściła swoje dzieło :diabloti:

ja już zrobiłam wątek bazarkowy, ale z otwarciem zaczekam aż prześlecie mi fanty :)

Posted

[quote name='Celebrinfea']No ja po wypłacie pewnie też coś dorzucę :)[/QUOTE]

Dzięki kochana! :loveu::loveu::loveu:

My też coś oczywiście wyskrobiemy, ale jakoś tak się boję, że ona zapomniany zostanie po pierwszej euforii z wpłatami. Wysłałam do ludzi z fb wiadomość, mam nadzieję, że będzie odzew.

Posted

[quote name='santino']Ja jutro jadę do mamy to pogrzebię w szafach, bo większość tego co mogłabym oddać mam u niej (a jakże! ;)). Także jutro pogrzebię i sfocę :)[/quote]ok
[quote]O! To popytam - mogę na fb wrzucić pytanie ;) Bo tutaj to tylko my na zmianę chyba jesteśmy, a ja kiedyś guzik przyszyłam "na okrętkę" ;)[/QUOTE]na co? :):) fajnie by było jak psiaki by skorzystały. Chodzi mi o taką prostą sukienkę, bez żadnych dodatków. Mniej więcej do kolan, na ramiączkach, po jednej stronie (w pionie) czarna, po drugiej biała.

Posted

[quote name='Celebrinfea']Oj Cioteczka Estrella patronat honorowy pełni :) ja tylko focę i piszę i wysyłać będę ;) Ale trzymaj kciuki bo kaska bardzo potrzebna...[/QUOTE]

no pewnie, że trzymam no i na zakupy też wpadnę ;)

Posted

bazarek będzie od 3 ciotek :):) santino i ja też dodajemy fanty :) tylko będę musiała wyraźnie zaznaczyć, że wysyłki są z trzech miejsc i w razie czego, to trzeba będzie płacić podwójnie, albo i potrójnie

Posted

[quote name='Celebrinfea']Santino, wysłałam ci jak ma wyglądać allegro. Zobacz czy chcesz coś zmienić i wstawiam :)[/QUOTE]

Ale gdzie mi wysłałaś? Bo ja nic nie dostałam :shake:

Posted

Aha, [B]Estrella[/B], zrobiłam przegląd szaf i mogę zaproponować 4 pary butów :) Jakoś butów mam wyjątkowo dużo, szczególnie tych, których nie noszę ;) Obiecuję do końca weekendu przesłać fotki - sorki, że tak się spóźniam, ale nie mam kabla do aparatu, ale w weekend postaram się pożyczyć to obfotografuję i Ci prześlę. Podasz maila? Wygrzebię jeszcze jakieś książki, które już przeczytałam.

W ogóle to mam [B]ważny komunikat do wszystkich: [/B]od niedzieli będę na wsi przez ok. 1,5 miesiąca więc mogę być na dogo trochę rzadziej, ale będę się starała sprawdzić wątek min. raz na 2 dni. Jakby co to ślijcie pw, to mi na maila przyjdzie powiadomienie, że coś się dzieje ;)

Posted

[quote name='santino']Obiecuję do końca weekendu przesłać fotki - sorki, że tak się spóźniam, ale nie mam kabla do aparatu, ale w weekend postaram się pożyczyć to obfotografuję i Ci prześlę. [/QUOTE]spoko, zaczekam :):)
[quote name='santino']Aha, [B]Estrella[/B], zrobiłam przegląd szaf i mogę zaproponować 4 pary butów :smile: Jakoś butów mam wyjątkowo dużo, szczególnie tych, których nie noszę ;-) [/QUOTE]ja też chyba wystawię buty. Na lato, zeszłoroczne, ale wydaje mi się, że w tym sezonie nadal będą modne.

mój e-mail: [email][email protected][/email]