santino Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [quote name='Panca']no pewnie1 skoro masz tak blisko to moze na kawke wpadniesz kiedys?:)[/QUOTE] bardzo chętnie :) Quote
mmd Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Panca']chcialam zaglosowac i nie moge znalezc w krakvecie tej pani - prosze o wskazowki[/QUOTE] Na razie jest wewnętrzna ankieta na dogo. Krakvet będzie dopiero 16-go Quote
Ellig Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Hej Rudasku! Do domku trzeba jakiegos isc....... Quote
mmd Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Ty byś chciała tak od razu :) Domek musi być super i takie domki zapewne dojrzewają powoli ;) Quote
Ellig Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='mmd']Ty byś chciała tak od razu :) Domek musi być super i takie domki zapewne dojrzewają powoli ;)[/QUOTE]Tak chcialabym:):):) Quote
santino Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [quote name='Ellig']Tak chcialabym:):):)[/QUOTE] Ja też bym chciała od razu ;) U Rudziaszka dobrze wszystko. Burzę przeżył na szczęście. Robi się coraz cwańszy i teraz umie już np. otwierać sobie drzwi do domu :evil_lol: Quote
Ellig Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 santino, Kundelkowa Skarbona zgodzila sie udzielic pomocy Rudiemu, Rudi dostanie 250 zl.:) Przeslalam Obraczus87 nr Twojego konta. mozemy zaplacic za pobyt w klinice!:) Dziekujemy "Kundelkowa skarbonko"!:) Quote
Nutusia Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Wiśnie już dojrzały, czereśnie, dojrzewają śliwki i morele - domki, za dojrzewanie się brać raz dwa!!!!! :) Quote
brzośka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='Nutusia']Wiśnie już dojrzały, czereśnie, dojrzewają śliwki i morele - domki, za dojrzewanie się brać raz dwa!!!!! :)[/QUOTE] :evil_lol: właśnie :evil_lol: Quote
santino Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [quote name='Ellig']santino, Kundelkowa Skarbona zgodzila sie udzielic pomocy Rudiemu, Rudi dostanie 250 zl.:) Przeslalam Obraczus87 nr Twojego konta. mozemy zaplacic za pobyt w klinice!:) Dziekujemy "Kundelkowa skarbonko"!:)[/QUOTE] Cudownie!!! [B]BARDZO DZIĘKUJĘ[/B]!!!! Do mnie doszły kolejne wpłaty, ale coś się zepsuło ze stroną Banku i nie mogę wstawić dokładego rozliczenia!!! Wydaje mi się że doszło coś ok. 80 zł. Jak się mi uda dzisiaj połączyć to wstawię rozliczenie aktualne. Dostałam jeszcze fakturę za leczenie w Gdańsku: [IMG]http://i54.tinypic.com/eg476o.jpg[/IMG] Nie mam nadal tej faktury z Wejherowa na kwotę 490 zł (już zapłaconej). Quote
swagnieszka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Witam, zapoznałam się z historią Rudiego, poproszę na pw numer konta. Quote
santino Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [quote name='swagnieszka']Witam, zapoznałam się z historią Rudiego, poproszę na pw numer konta.[/QUOTE] Już wysyłam. Bardzo dziękuję :loveu: Quote
santino Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Wpłynęlo na moje konto jednak zdecydowanie więcej!!!!!!!!!!! 365 zł w tym 250 zł z Kundelkowej Skarbonki :loveu::loveu::loveu::loveu: JESTEŚMY NA MINUSIE TYLKO -14 ZŁ, WIĘC BIORĘ TO NA SIEBIE, A PAMIĘTAJMY JESZCZE O BAZARKU!!!!!!!!!! :):):):) Wszystko w poście rozliczeniowym. [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=red]DZIĘKUJĘ[/COLOR][/SIZE][/B] [IMG]http://i54.tinypic.com/29xhdgx.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
mmd Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Z bazarku jeszcze dwie wpłaty mi się ślimaczą. Ale będzie ponad 300, akurat na załatanie sierpniowej dziury budżetowej. Właśnie mój TZ przegrzebuje książki, ale chętnie bym wystawiła bazar jak najpóźniej - teraz kiepsko jest, bo każdy o wakacjach myśli. Zobaczymy, jak mi się będzie nudziło to wystawię, dołożę fanty od dziewczyn, bo mi jakieś deklaracje poczyniono ;) [quote name='santino'][CENTER][B]***post rozliczeniowy***[/B][/CENTER](...) [FONT=Verdana][SIZE=3]Katarzyna M-Sz. 20 zł (wpłynęło 05.07)[/SIZE][/FONT] [/QUOTE] A to Majowa :) a nie żadna Katarzyna Quote
phase Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Na razie zapisuję, później poczytam, ale jego uszy... są cudne! Banerek mnie ujął... Quote
mmd Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Jest co czytać - teraz to luzik, ale mieliśmy niezłe jazdy z tym Uszatkiem :) Quote
majowa Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 moge tam być Katarzyna M-Sz ;) na dobranocke rudego za uszkiem poczohram Quote
lilk_a Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 dzisiaj postaram się wieczorem wystawić allegro z dyplomikami , przepraszam za poślizg , ale ja nie wiedziałam że doba jest tak krótka , :) Quote
Ellig Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 [quote name='lilk_a']dzisiaj postaram się wieczorem wystawić allegro z dyplomikami , przepraszam za poślizg , ale ja nie wiedziałam że doba jest tak krótka , :)[/QUOTE] Lila bardzo dziekujemy, wiemy jak duzo masz pracy:) Quote
Ellig Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Witaj Rudi:) Co tam u ciebie slychac? Jakis "domek" odzywal sie? Quote
Recommended Posts