Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ellig']Czyli wszystko prawie gotowe, teraz tylko przywiesc Rudiego trzeba:)[/QUOTE]

Dokładnie! W sobotę ruszam, ale nie wiem czy uda mi się podjechać do niego w sobotę. Ale za to w niedzielę pakuję gnojka do fury i grzejemy do stolicy :)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='santino']Dokładnie! W sobotę ruszam, ale nie wiem czy uda mi się podjechać do niego w sobotę. Ale za to w niedzielę pakuję gnojka do fury i grzejemy do stolicy :)[/QUOTE]

[img]http://www.e-gify.pl/gify/lokomocja/samochody_osobowe/osobowe33.gif[/img]

Posted

[IMG]http://i56.tinypic.com/nebwco.gif[/IMG] [IMG]http://i53.tinypic.com/5zjz9w.gif[/IMG]

:):):):):):):):):)

edit: bardzo mi się podobają te gify i teraz będę nadużywać ;)

Posted

No bo Wy najwyraźniej nie wiecie ale to jest jednak pies rasowy:) Pozwoliłam sobie wtrącić, że mamy pod opieką podobnego:) Rudy, podobnej wielkości:) No i z adhd:) jak Rudi:) I jak mój Pogo ['] Jak dzisiaj zawiozłam Rudego na kastrację, jak zobaczyłam jak ciągnie na smyczy, jak wyrywa do innych psów, to wypisz, wymaluj Pogo:) I podejrzewam, że Rudi ma tak samo. Ja Wam piszę, to jest rasa, to na pewno nie są kundelki:)!!! Rudy rozbroił kojec, zeżarł kantówki i takie tam duperelki;)

Posted

[quote name='santino']
edit: bardzo mi się podobają te gify i teraz będę nadużywać ;)[/QUOTE]
Do czasu, aż którys z modów tu wpadnie i Was pogoni :)

Posted

[quote name='ludwa']No bo Wy najwyraźniej nie wiecie ale to jest jednak pies rasowy:) Pozwoliłam sobie wtrącić, że mamy pod opieką podobnego:) Rudy, podobnej wielkości:) No i z adhd:) jak Rudi:) I jak mój Pogo ['] Jak dzisiaj zawiozłam Rudego na kastrację, jak zobaczyłam jak ciągnie na smyczy, jak wyrywa do innych psów, to wypisz, wymaluj Pogo:) I podejrzewam, że Rudi ma tak samo. Ja Wam piszę, to jest rasa, to na pewno nie są kundelki:)!!! Rudy rozbroił kojec, zeżarł kantówki i takie tam duperelki;)[/QUOTE]

Ludwa, 100% racji!!! Prawdę piszesz, dziewczyno! Tylko nazwa... nazwa tej rasy? Znasz? Może do ogłoszeń damy ;)

[quote name='mmd']Do czasu, aż którys z modów tu wpadnie i Was pogoni :)[/QUOTE]

Ale jak to? Przecież za tym też treść idzie, nie same obrazki ;)

Posted

[quote name='santino']Ludwa, 100% racji!!! Prawdę piszesz, dziewczyno! Tylko nazwa... nazwa tej rasy? Znasz? Może do ogłoszeń damy ;)
[/QUOTE]

Coś wymyślimy:) Adehadowy pies rudy;) W brzemieniu jak berneński pies pasterski;)

Posted

Zamknęłam bazarzysko - ładnie tam się uzbierało :)
A teraz grzecznie mówię "dobranoc" i odmeldowuję się. Rudi, zostaw drzwi w spokoju :)

Posted

[quote name='mmd']Zamknęłam bazarzysko - ładnie tam się uzbierało :)
A teraz grzecznie mówię "dobranoc" i odmeldowuję się. Rudi, zostaw drzwi w spokoju :)[/QUOTE]
Cudownie!:)
Dzien dobry!

Posted

[quote name='Witusiowa Ewa']Witam wszystkich!Wpadłam spytać co u Rudiego?...ale chyba dobrze jak tak rozrabia......trzymamy łapki za wspaniały domek...pozdrawiam.[/QUOTE]

I tak i nie... ;)

Posted

[B]mmd - i Tobie ogromne OGROMNIASTE podziękowania za bazar!!!! WIELKIE WIELKIE DZIĘKI DLA CIEBIE ZA ZORGANIZOWANIE I DLA WSYZTSKICH KUPUJĄCYCH!!![/B]

Posted

[quote name='Ellig']Santino pozdrow pingwiny:)

[IMG]http://gify.11street.pl/vardata/galeria/smieszne/smieszne002.gif[/IMG][/QUOTE]

hahaha :lol: na pewno pozdrowię :)

Posted

[quote name='santino']Dzwoniłam do wetki, ale nie odbierała. Mam nadzieję, że to dlatego, że ma pacjentów, a nie dlatego, że Rudi zdemolował lecznicę ;)[/QUOTE]
Mysle,ze jakby Rudi zdemolowal lecznice to sama by juz dawno zadzwonila:)

Posted

[quote name='santino']Doszły kolejne wpłaty!!!

Akucha 50zł
Witusiowa Ewa 30zł

[B]DZIĘKUJEMY BARDZO!!! :loveu::loveu::loveu:[/B]
:Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]

Bardzo, bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i jeszcze ja osobiscie Akucho, dziekuje!:)

Posted

[quote name='Nutusia']Nie odbiera, bo Rudi pożarł telefonino :) A co mu tam źle?... :)[/QUOTE]
Ty weź ciotka przestań straszyć, bo zacznę się bać wchodzić na wątek ;) Nie wszystkie rude psy są takie jak Twoje.