santino Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Ellig']Czyli wszystko prawie gotowe, teraz tylko przywiesc Rudiego trzeba:)[/QUOTE] Dokładnie! W sobotę ruszam, ale nie wiem czy uda mi się podjechać do niego w sobotę. Ale za to w niedzielę pakuję gnojka do fury i grzejemy do stolicy :) Quote
Ellig Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='santino']Dokładnie! W sobotę ruszam, ale nie wiem czy uda mi się podjechać do niego w sobotę. Ale za to w niedzielę pakuję gnojka do fury i grzejemy do stolicy :)[/QUOTE] [img]http://www.e-gify.pl/gify/lokomocja/samochody_osobowe/osobowe33.gif[/img] Quote
santino Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [IMG]http://i56.tinypic.com/nebwco.gif[/IMG] [IMG]http://i53.tinypic.com/5zjz9w.gif[/IMG] :):):):):):):):):) edit: bardzo mi się podobają te gify i teraz będę nadużywać ;) Quote
Ellig Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Dobrze ,ze [img]http://www.gify.org/bazagif/slonce/sole006.gif[/img] swieci:) Quote
ludwa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 No bo Wy najwyraźniej nie wiecie ale to jest jednak pies rasowy:) Pozwoliłam sobie wtrącić, że mamy pod opieką podobnego:) Rudy, podobnej wielkości:) No i z adhd:) jak Rudi:) I jak mój Pogo ['] Jak dzisiaj zawiozłam Rudego na kastrację, jak zobaczyłam jak ciągnie na smyczy, jak wyrywa do innych psów, to wypisz, wymaluj Pogo:) I podejrzewam, że Rudi ma tak samo. Ja Wam piszę, to jest rasa, to na pewno nie są kundelki:)!!! Rudy rozbroił kojec, zeżarł kantówki i takie tam duperelki;) Quote
mmd Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='santino'] edit: bardzo mi się podobają te gify i teraz będę nadużywać ;)[/QUOTE] Do czasu, aż którys z modów tu wpadnie i Was pogoni :) Quote
brzośka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 no niezły numer Rudi wyciął :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: yyy... wygryzł znaczy :shiny: Quote
santino Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='ludwa']No bo Wy najwyraźniej nie wiecie ale to jest jednak pies rasowy:) Pozwoliłam sobie wtrącić, że mamy pod opieką podobnego:) Rudy, podobnej wielkości:) No i z adhd:) jak Rudi:) I jak mój Pogo ['] Jak dzisiaj zawiozłam Rudego na kastrację, jak zobaczyłam jak ciągnie na smyczy, jak wyrywa do innych psów, to wypisz, wymaluj Pogo:) I podejrzewam, że Rudi ma tak samo. Ja Wam piszę, to jest rasa, to na pewno nie są kundelki:)!!! Rudy rozbroił kojec, zeżarł kantówki i takie tam duperelki;)[/QUOTE] Ludwa, 100% racji!!! Prawdę piszesz, dziewczyno! Tylko nazwa... nazwa tej rasy? Znasz? Może do ogłoszeń damy ;) [quote name='mmd']Do czasu, aż którys z modów tu wpadnie i Was pogoni :)[/QUOTE] Ale jak to? Przecież za tym też treść idzie, nie same obrazki ;) Quote
Ellig Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Santino pozdrow pingwiny:) [img]http://gify.11street.pl/vardata/galeria/smieszne/smieszne002.gif[/img] Quote
ludwa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='santino']Ludwa, 100% racji!!! Prawdę piszesz, dziewczyno! Tylko nazwa... nazwa tej rasy? Znasz? Może do ogłoszeń damy ;) [/QUOTE] Coś wymyślimy:) Adehadowy pies rudy;) W brzemieniu jak berneński pies pasterski;) Quote
brzośka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='ludwa']Coś wymyślimy:) Adehadowy pies rudy;) W brzemieniu jak berneński pies pasterski;)[/QUOTE] :evil_lol: miziam Rudzielca :) Quote
mmd Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Zamknęłam bazarzysko - ładnie tam się uzbierało :) A teraz grzecznie mówię "dobranoc" i odmeldowuję się. Rudi, zostaw drzwi w spokoju :) Quote
Ellig Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='mmd']Zamknęłam bazarzysko - ładnie tam się uzbierało :) A teraz grzecznie mówię "dobranoc" i odmeldowuję się. Rudi, zostaw drzwi w spokoju :)[/QUOTE] Cudownie!:) Dzien dobry! Quote
Witusiowa Ewa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Witam wszystkich!Wpadłam spytać co u Rudiego?...ale chyba dobrze jak tak rozrabia......trzymamy łapki za wspaniały domek...pozdrawiam. Quote
AniaGucio Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Witusiowa Ewa']Witam wszystkich!Wpadłam spytać co u Rudiego?...ale chyba dobrze jak tak rozrabia......trzymamy łapki za wspaniały domek...pozdrawiam.[/QUOTE] I tak i nie... ;) Quote
santino Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Doszły kolejne wpłaty!!! Akucha 50zł Witusiowa Ewa 30zł [B]DZIĘKUJEMY BARDZO!!! :loveu::loveu::loveu:[/B] :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
santino Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 [B]mmd - i Tobie ogromne OGROMNIASTE podziękowania za bazar!!!! WIELKIE WIELKIE DZIĘKI DLA CIEBIE ZA ZORGANIZOWANIE I DLA WSYZTSKICH KUPUJĄCYCH!!![/B] Quote
santino Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 [quote name='Ellig']Santino pozdrow pingwiny:) [IMG]http://gify.11street.pl/vardata/galeria/smieszne/smieszne002.gif[/IMG][/QUOTE] hahaha :lol: na pewno pozdrowię :) Quote
santino Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Dzwoniłam do wetki, ale nie odbierała. Mam nadzieję, że to dlatego, że ma pacjentów, a nie dlatego, że Rudi zdemolował lecznicę ;) Quote
Ellig Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='santino']Dzwoniłam do wetki, ale nie odbierała. Mam nadzieję, że to dlatego, że ma pacjentów, a nie dlatego, że Rudi zdemolował lecznicę ;)[/QUOTE] Mysle,ze jakby Rudi zdemolowal lecznice to sama by juz dawno zadzwonila:) Quote
Ellig Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='santino']Doszły kolejne wpłaty!!! Akucha 50zł Witusiowa Ewa 30zł [B]DZIĘKUJEMY BARDZO!!! :loveu::loveu::loveu:[/B] :Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] Bardzo, bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i jeszcze ja osobiscie Akucho, dziekuje!:) Quote
santino Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 [quote name='Ellig']Mysle,ze jakby Rudi zdemolowal lecznice to sama by juz dawno zadzwonila:)[/QUOTE] tej myśli się trzymam ;) Quote
Nutusia Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Nie odbiera, bo Rudi pożarł telefonino :) A co mu tam źle?... :) Quote
mmd Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Nutusia']Nie odbiera, bo Rudi pożarł telefonino :) A co mu tam źle?... :)[/QUOTE] Ty weź ciotka przestań straszyć, bo zacznę się bać wchodzić na wątek ;) Nie wszystkie rude psy są takie jak Twoje. Quote
Nutusia Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Obyś miała racje, bo fakt - u mnie tylko rude psocą. Te w innych kolorach - aniołki :) Quote
Recommended Posts