Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmd']Melduję, że jak dotąd na bazarku uzbierało się ponad 280 zł :)Wygląda na to, że punkt "Spłacić długi" udało się zrealizować ;) Teraz już tylko zadanie o kryptonimie DOM :)[/QUOTE]

[quote name='santino']Wobec tego chyba można póki co wycofać wniosek z kundelkowej skarbonki...[/QUOTE]

Cudownie!:)Dziekuje Wszystkim moim Przyjaciolom i Znajomym za wielkie serca i pomoc dla Rudiego!:)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='mmd']Myślę, że tak, niech inne bidy korzystają, tam zawsze wielu potrzebujących.
Najwyżej zrobimy następny bazarek jakby coś było potrzeba, no a w razie czego zawsze można do Kundelków pójść później (oby nie - już chyba wystarczy zawirowań). Karma jeśli dla "wątrobowców" będzie kosztowała trochę więcej chyba, ale to wielkie worki. Ile waży Rudi?[/QUOTE]
Pewnie, niech pomoc idzie dalej.....:)

Posted

[quote name='Ellig']Pewnie, niech pomoc idzie dalej.....:)[/QUOTE]
Szczerze mówiąc, nie spodziewałam się, że tyle się uzbiera i tu, i na FB...
Najważniejsze, że zdrowieje pięknota :)

Posted

[quote name='mmd']Szczerze mówiąc, nie spodziewałam się, że tyle się uzbiera i tu, i na FB...
Najważniejsze, że zdrowieje pięknota :)[/QUOTE]
Tak, jest sie z czego cieszyc:)

Posted

[quote name='mmd']Myślę, że tak, niech inne bidy korzystają, tam zawsze wielu potrzebujących.
Najwyżej zrobimy następny bazarek jakby coś było potrzeba, no a w razie czego zawsze można do Kundelków pójść później (oby nie - już chyba wystarczy zawirowań). Karma jeśli dla "wątrobowców" będzie kosztowała trochę więcej chyba, ale to wielkie worki. Ile waży Rudi?[/QUOTE]

On waży ok. 20 kg. Chudzina jest póki co.

[quote name='Ellig']Cudownie!:)Dziekuje Wszystkim moim Przyjaciolom i Znajomym za wielkie serca i pomoc dla Rudiego!:)[/QUOTE]

Przyłączam się do podziękowań!!! Jesteście wspaniałymi ludźmi o wielkich sercach!!!!

[quote name='mmd']Szczerze mówiąc, nie spodziewałam się, że tyle się uzbiera i tu, i na FB...
Najważniejsze, że zdrowieje pięknota :)[/QUOTE]

Ja tym bardziej. Naprawdę!!! Przeszło to moje najśmielsze oczekiwania!

Posted

Jest większy niż wygląda na zdjęciach. Myślałam, że to maluch max 15 - mój waży 10, a jest napakowany jak Pudzian ;)
A w ogóle jakiś odzew z ogłoszeń?

Posted

[quote name='mmd']A w ogóle jakiś odzew z ogłoszeń?[/QUOTE]

Niestety :shake: Cisza :(

Ale dzisiaj popełniłam plakat i mają wywiesić w lecznicy, może coś chwyci tam...:roll:

Posted

Kochane, ja zaraz uciekam z pracy i dzisiaj już chyba mnie nie będzie w wirtualnym świecie. Muszę trochę czasu spędzić z moją własną dogomanią :painting: bo mnie ten wyrzut w jego oczach zabije w końcu.

Także jutro będę odpowiadać na wszystko ;)

Posted

[quote name='santino']

Także jutro będę odpowiadać na wszystko ;)[/QUOTE]
Trzymamy za slowo:) Leć......................!

Posted

Wniosek na Kundelkowej Skarbonce wycofany:) powiem szczerze...od początku tej instytucji-a jestem tam od początku- to pierwszy raz mi się to zdarzyło:)Wielki szacun dla wszystkich na tym wątku:)

Posted

ja teraz trochę pospamuje
może cioteczki wesprzecie dobrą energią
[url]http://www.dogomania.pl/threads/210408-SZKIELET-chory-ledwo-%C5%BCywy-zapalenie-p%C5%82uc...-NATAN-prosi-o-wsparcie-na-leczenie[/url]

Posted

[quote name='Nikus']Wniosek na Kundelkowej Skarbonce wycofany:) powiem szczerze...od początku tej instytucji-a jestem tam od początku- to pierwszy raz mi się to zdarzyło:)Wielki szacun dla wszystkich na tym wątku:)[/QUOTE]
Dziekujemy i wzajemnie:)

Posted

a to mój wpis na Kundelkowej...należy Wam się,żeby w przyszłości też tak działać..

"Cóż..Nikuś potwierdza,że na takim wątku jeszcze nigdy nie był:crazyeye:....mnóstwo ludzi:smile: kasa zebrana:smile: robią ogłoszenia:smile: robią bazarki:smile: trzymają kciuki:smile: nikt się nie kłóci:smile: Skarbonko dziękujemy za gotowość pomocy Rudaskowi,ale przy takiej ekipie jaka tam się zebrała poradzono sobie i uznano by wniosek odwołać i dać przez to szansę innym psiakom:smile: "

Posted

[quote name='Nikus']a to mój wpis na Kundelkowej...należy Wam się,żeby w przyszłości też tak działać..

"Cóż..Nikuś potwierdza,że na takim wątku jeszcze nigdy nie był:crazyeye:....mnóstwo ludzi:smile: kasa zebrana:smile: robią ogłoszenia:smile: robią bazarki:smile: trzymają kciuki:smile: nikt się nie kłóci:smile: Skarbonko dziękujemy za gotowość pomocy Rudaskowi,ale przy takiej ekipie jaka tam się zebrała poradzono sobie i uznano by wniosek odwołać i dać przez to szansę innym psiakom:smile: "[/QUOTE]
Widzialam, bardzo dziekujemy ale Ty tez jestes w tej "zakreconej ekipie":)

Posted

[quote name='Ellig']Widzialam, bardzo dziekujemy ale Ty tez jestes w tej "zakreconej ekipie":)[/QUOTE]

i jestem z tego dumny:) dzięki Tobie Ellig:)

Posted

[quote name='majowa']ja teraz trochę pospamuje
[url]http://www.dogomania.pl/threads/210408-SZKIELET-chory-ledwo-%C5%BCywy-zapalenie-p%C5%82uc...-NATAN-prosi-o-wsparcie-na-leczenie[/url][/QUOTE]
Bylam, na razie zapisalam nie jestem w stanie czytac tych klotni o nic , to jest to co najbardziej mnie zniecheca, czyje na wierzu a nie dobro psa......

Posted

[quote name='Nikus']i jestem z tego dumny:) dzięki Tobie Ellig:)[/QUOTE]
Prosze Cie, Nikus odkad pamietam to zawsze mozna bylo na Was liczyc i bardzo dziekuje ,ze tu zajrzales pomogles razem z L. i ,ze jestesmy wszyscy razem, i nareszcie moze byc sprawnie, wesolo i przyjaznie:)Pozdrawiam serdecznie:)

Posted

[quote name='Ellig'].... [B]i ,ze jestesmy wszyscy razem, i nareszcie moze byc sprawnie, wesolo i przyjaznie:).....[/B]...[/QUOTE]

i nic dodać tu więcej nie trzeba:)

Posted

[quote name='majowa']ja teraz trochę pospamuje
[url]http://www.dogomania.pl/threads/210408-SZKIELET-chory-ledwo-%C5%BCywy-zapalenie-p%C5%82uc...-NATAN-prosi-o-wsparcie-na-leczenie[/url][/QUOTE]
Byłam i zapisałam sobie wątek. Tylko tam nie bardzo wiadomo, czego potrzeba - nie ma żadnego spisu potrzeb, wszystko na żywioł...

Posted

[quote name='obraczus87']Mam nadzieję, że niedługo uda mi się wątek przeczytać od deski do deski :)[/QUOTE]

hehe...ale to galopujący wątek:) nie wiem czy go dogonisz:eviltong: