Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny napiszcie czy on jest napewno nadal w schronisku (bo z tego co czytam to ostatni raz autorka postu widziała do w lipcu) i czy on jest agresywny do suk? i kiedy jest otwrte schronisko i czy napewno go wydadzą, i czy wiadomo coś o jego przeszłości, czy był w domu.... pewni nie wiadomo i jaki jest do ludzi?

Posted

A z obserwacji jego możecie coś napisać? Jak się zacowuje, jaki do ludzi i psów ma stosunek? Co z tą chorą łapką? Ktoś z nim wychodzi na spacerki? itd. itp. pytań jest wiele, a my tutaj o nim nic nie wiemy:shake:

Posted

Próbowałam dowiedzieć się coś o Leonie, niestety nie dodzwoniłam się do schroniska więc wysłąłam e-maila. Właśnie dostałam odpowiedź:
Niestety Pan napisał że w tej chwili nie jest w stanie udzielić mi informacji na temat jego zdrowia zachowania i czegokolwiek bo jest tam 550 psów a on jest administratorem sieci ale będzie tam w tygodniu i wszystkiego się dowie i oczywiście da znać.

Boże nie mogę przestać o nim myśleć, namawiam męża, tyle tylko czy byśmy sobie poradzili - i tak już mają nas za wariatów, i nie wiem jak Leon by się zachował w meszkaniu z Kodą (czy jest też agresywny do suk), musieliby niestety siedzieć razem 9 godzin sami.
Jakbym nie miała Kody, to bym się nie obawiała, bo już kiedyś wyciągałam mojego Omcia ze schronu - a to jest niezły gagatek tyle że Omciu został z rodzicami, tam ma dom - tatę na emeryturze i ogród.... więc żal było go ciągać po świecie....mimo że bardzo mi go brakuje:-(

Posted

Z obserwacji to moge powiedziec ze
-kotow nie lubi
-do ludzi przyjazny i przymilny
-bardzo szuka kontaktu z czlowiekiem
-nikt z nim nie wychodzi na spacery bo u nas w schronisku nie wolno-a nie wolno dlatego ze jest tylko kilku wolontariuszy przy ponad 500 psach-a pozostale psy sa zazdrosne i budzi to w nich ogromna agresje.

Posted

Dzwoniłam tam dzisiaj, pod jednym nr nikt nie odpowiada, pod drugim włącza się sygnał faxu a pod nr kom. - abonament chwilowo niedostępny jednak bardzo sympatyczny człowiek który odpisał mi na e-maila postara się cokolwiek dowiedzieć

a może Wam uda się dodzwonić (te nr są na stronie schronu)

telefony: 048 384 77 97 048 384 77 73 0 691 082 111

Posted

Leos ma ciepla bude.W boksie ma duuzo slomy,kierownik zadbal o psiaki przed zimą.Ale nic nie zastapi wlasnego domku.Ogolnie Leon czuje sie dobrze.Tylko czlowieka mu brakuje,wlasnego czlowieka.
A ten przemily czlowiek to nasz wlodi z dogomanii :lol: