Cimi Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Skopiowane z boxer forum : W Radomiu znajduje się piekne pręgowane cudo! Psiak jest starszy, spokojny. Niech nie zmyli Was to, że znajduje się w boksach psów agresywnych. Jest tam dlatego, że ma nowotwór na łapie i potrzebuje spokoju. Dostałam kiedyś wiadomość, że psiak został uspiony, więc zaniechałam poszukiwań domu. Jednak we wtorek, 4 lipca znów go tam zobaczyłam :( Może ktoś go przygarnie????????? Obrazek Nie pamiętam czy foto jest z marca 2005 czy z 4 lipca 2005 ! http://forum.boksery.pl/tematy8/starszy-bokser-radom-vt3248.htm Quote
Tigraa Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 To Leonek jest,bardzo mily psiak,ale dla innych psow dosc agresywny. http://www.schronisko.radom.pl/?p=productMore&iProduct=67 Quote
AgaiTheta Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ojej hmmmm mamy za małe rączki by dźwignąć te fafuniaste biedy :( Quote
AgaiTheta Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Leon w schronisku od 01.10.2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to już ponad dwa lata - :placz: :placz: :placz: Hejjjjjjjjjj co robimy??? Quote
AgaiTheta Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Cimi zmień tytuł, żeby było, że starszy bokser w schronisku od 2 lat. Hop mały! Quote
Cimi Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 AgaiTheta napisał(a):Cimi zmień tytuł, żeby było, że starszy bokser w schronisku od 2 lat. Hop mały! Ok... już zmienione ;). Quote
AgaiTheta Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 hmmm i tak jakoś nikt nie widzi biedaka :shake: Quote
AgaiTheta Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Czy ten wątek ma jakąś zasłonę dymną, nikt go nie widzi :crazyeye: Quote
mm.templum Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='AgaiTheta']Czu ten wątek ma jakąś zasłonę dymną, nikt go nie widzi :crazyeye: Zasłona opada, mam nadzieję i wątek tego staruszka będzie bardziej widoczny!!! Leonku nie daj się, PODNOSZĘ BIEDAKA!!! Quote
AgaiTheta Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Bokser - dwa lata w schronisku w Radomiu - Halo Halo!!! Coś trzeba robić! Quote
Imbirka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 łooooo matko, znowu:-( , on chyba przez tą łapkę nadal nie znalazł domku:shake: , no i to miejsce w którym jest - boksy dla agresywnych psów:shake: Quote
joaaa Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 o rany, ręce opadają, tyle tych boksiów!! :placz: Quote
Imbirka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 do góry maleństwo!!!!!!!!!! czy ktoś ma więcej informacji na temat jego stanu zdrowie, co z tym rakiem na łapce? Quote
mm.templum Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Imbir1']do góry maleństwo!!!!!!!!!! czy ktoś ma więcej informacji na temat jego stanu zdrowie, co z tym rakiem na łapce? Właśnie, więcej wiadomości by się przydało na temat Leonka. Może uda się coś dobrego wymyslić. Dwa lata w schronie to o dwa za dużo:angryy: ! Quote
Imbirka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Masz rację, 2 lata to o 2 za dużo. Chopaj do góry!!!!!!!! Cimi, masz może więcej informacji na temat Leonka? Quote
Cimi Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Imbir1 napisał(a):Cimi, masz może więcej informacji na temat Leonka? Nie, ja tylko założyłam temat ;). Quote
mm.templum Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 ....................i dalej cisza o tym biedaku:-( smutno... Quote
Imbirka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Przeczytałam o nim wątek na BF i nic nie rozumiem. Raz piszą, że nie jest agresywny tylko chory i jest w boksie dla agresywnych innym razem, że jest agresywny i potrzebny domek z ogrodem. Czy ktoś na dogo ma kontakt z tym schroniskiem, albo osobami, które wiedzą coś o boksiu? Bo nic nie wiemy, co z łapką, czy coś potrzeba.... itp. Quote
asiaf1 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 a może Ania Tygrysiczka coś by się więcej o nim dowiedziała? Ona często jest w schronisku i na pewno nie odmówi pomocy Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Wow 2 lata schronu:shake::shake:Do domu czas!!!!!!! Quote
Aganiok Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 2 lata w schronisk..bokser, az wierzyć się nie chce...:shake: Quote
Recommended Posts