Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skopiowane z boxer forum :

W Radomiu znajduje się piekne pręgowane cudo! Psiak jest starszy, spokojny. Niech nie zmyli Was to, że znajduje się w boksach psów agresywnych. Jest tam dlatego, że ma nowotwór na łapie i potrzebuje spokoju. Dostałam kiedyś wiadomość, że psiak został uspiony, więc zaniechałam poszukiwań domu. Jednak we wtorek, 4 lipca znów go tam zobaczyłam :( Może ktoś go przygarnie?????????

Obrazek

Nie pamiętam czy foto jest z marca 2005 czy z 4 lipca 2005 !

http://forum.boksery.pl/tematy8/starszy-bokser-radom-vt3248.htm

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgaiTheta']Czu ten wątek ma jakąś zasłonę dymną, nikt go nie widzi :crazyeye:

Zasłona opada, mam nadzieję i wątek tego staruszka będzie bardziej widoczny!!!

Leonku nie daj się, PODNOSZĘ BIEDAKA!!!

Posted

[quote name='Imbir1']do góry maleństwo!!!!!!!!!!
czy ktoś ma więcej informacji na temat jego stanu zdrowie, co z tym rakiem na łapce?

Właśnie, więcej wiadomości by się przydało na temat Leonka. Może uda się coś dobrego wymyslić. Dwa lata w schronie to o dwa za dużo:angryy: !

Posted

Przeczytałam o nim wątek na BF i nic nie rozumiem. Raz piszą, że nie jest agresywny tylko chory i jest w boksie dla agresywnych innym razem, że jest agresywny i potrzebny domek z ogrodem. Czy ktoś na dogo ma kontakt z tym schroniskiem, albo osobami, które wiedzą coś o boksiu? Bo nic nie wiemy, co z łapką, czy coś potrzeba.... itp.