Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleksandra95']Fantowego jeszcze nie robiłam,ale mogłabym zrobić gdybym miała porobione zdjęcia+opis..:)[/QUOTE]

o no to super to piszesz się na to Aleksandra?:) dostałabyś gotowe foty opisy i ceny tylko kwestia złożenia tego, ja nie wyrabiam

Posted

[quote name='Agnieszka_K']o no to super to piszesz się na to Aleksandra?:) dostałabyś gotowe foty opisy i ceny tylko kwestia złożenia tego, ja nie wyrabiam[/QUOTE]

Jasne,że biorę się za to..chociaż w taki sposób mogę pomóc.:) Jak będę miała jakiś problem to pomożecie,prawda ?:D

A zdjęcia psiaków,kiedy będą ?:D to i drugi założę .:)

Posted

[quote name='Aleksandra95']Jasne,że biorę się za to..chociaż w taki sposób mogę pomóc.:) Jak będę miała jakiś problem to pomożecie,prawda ?:D

A zdjęcia psiaków,kiedy będą ?:D to i drugi założę .:)[/QUOTE]

Zdjecia psiakow to nie wiem czy Zośka moze robila fotki?? Pewnie za późno bylo...

Posted

[quote name='obraczus87']Oooooo superek :) Alexandra spadasz nam z nieba. czasowo nie wyrabiam i nie moge pozwolic sobie do konca maja na zaden bazarek ;/[/QUOTE]

To ja postaram się pomóc. :) będę się uczyć..;)

[quote name='obraczus87']Zdjecia psiakow to nie wiem czy Zośka moze robila fotki?? Pewnie za późno bylo...[/QUOTE]
To na razie zrobić mogę fantowy. ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']Jasne,że biorę się za to..chociaż w taki sposób mogę pomóc.:) Jak będę miała jakiś problem to pomożecie,prawda ?:D

A zdjęcia psiaków,kiedy będą ?:D to i drugi założę .:)[/QUOTE]

jasne że pomożemy! Uleczka już poinformowana, że może do Ciebie fanty mailowo przekazywać ;)

Posted

[quote name='obraczus87']BArdzo Ci dziekujemy!
Mialam dzisiaj slac PW z prosba o pomoc, ale ze wzgledu na nawał pracy w pracy (dziwne :D ) nie dam rady.[/QUOTE]

Nie ma sprawy.:) tak jak pisałam,chociaż tak pomogę.;)

to ja czekam tylko na emaila !:) dzisiaj wolne od szkoły..matury ! :)

Posted

Zośka chyba nie robiła zdjęć, ciemno było i maluchy przerażone. Jutro może uda mi się cyknąć coś ładnego, to podeślę. Nocka minęła kluchom spokojnie, chłopak mniej się boi, lepiej reaguje na głaskanie niż sunia. ale udało mi się ją przenieść z kąta za koszem wiklinowym na "kocyk" dla nich, wtula się w braciszka, ale w kąt nie wraca:) Z chłopaczkiem idę zaraz na spacerek, niech się porozgląda i rozrusza, może apetyt wróci, bo na razie to tylko kilka chrupków zjadły. I jedzie do mnie 3 psiak - sunia, to będzie komplecik:)

Posted

Super, że nocka minęła bez problemów, a jak nocka u suni która została u weta ? Kto i o której ją przywozi do Ciebie ? Myślałam, że jeszcze uda mi się ją dzisiaj odwiedzić.

Posted

Abra ma przywieźć małą do 16, chyba że okaże się u weta, że jest już dla niej stały domek. Idziemy z Miśkiem ( robocze chwilowe imię chłopaczka ) na spacerek, opowiem jak było niebawem. Oj:crazyeye:, ale najpierw kocia kuwetka, bo maleństwo dało czadu:evil_lol:

Posted

1. Podręczny słownik angielsko-polski i polsko-angielski, używany
2. Certyfikat Polonez - Mennica Polska
3. Certyfikat Fiat 126p - Mennica Polska
4. Certyfikat Syrena - Mennica Polska
5. Etui / pokrowiec na myszkę. Zrobiony z gąbeczki na suwak. Używany.

Reszta fantów będzie na licytację, kup teraz czy obie opcje?

Posted

[quote name='bric-a-brac']Zdjęcia wysłałam Ci Aleksandro na maila, dziękuję za odzew. Potwierdź mi proszę czy dotarł mail (7zdjęć)[/QUOTE]

[quote name='bric-a-brac']1. Podręczny słownik angielsko-polski i polsko-angielski, używany
2. Certyfikat Polonez - Mennica Polska
3. Certyfikat Fiat 126p - Mennica Polska
4. Certyfikat Syrena - Mennica Polska
5. Etui / pokrowiec na myszkę. Zrobiony z gąbeczki na suwak. Używany.

Reszta fantów będzie na licytację, kup teraz czy obie opcje?[/QUOTE]

To my dziękujemy. :loveu: emaila dostałam,a mogłabyś wycenić je,bo ja nie mam pojęcia w jakiej cenie to wystawić ..

Posted

[quote name='Fiera']Abra ma przywieźć małą do 16, chyba że okaże się u weta, że jest już dla niej stały domek. Idziemy z Miśkiem ( robocze chwilowe imię chłopaczka ) na spacerek, opowiem jak było niebawem. Oj:crazyeye:, ale najpierw kocia kuwetka, bo maleństwo dało czadu:evil_lol:[/QUOTE]
Fiera jak tam nasze szczylki, oswajają się z otoczeniem, rozrabiają już trochę czy jeszcze całe w strachu ?

Posted

[quote name='obraczus87']Widze ze bazar się rozkręca :) super. Dziekujemy!

FIERA czy 3 szczeniak trafil do Ciebie??[/QUOTE]

Myślałam,że to łatwiejsze.. Zrobię go jutro,bo dzisiaj od 15 byłam z tymczasowiczem u jego nowej Rodzinki,żeby zapoznał się z kotkiem i zostałam z jednym pieskiem, :placz: tak za nim tęsknie..:placz: ale ma super Rodzinkę!

Posted

Trzecia kluska już u mnie, siedzą sobie teraz wszystkie w budzie - na razie boją się wyjść, ale nie gryzą i nie warczą, czyli w stosunku do wczoraj jest postęp:) Spacerek wyglądał super: najpierw głaskanie na ganku, potem obchód po działce na rączkach ( chował mi nosek pod pachę, jak się przestraszał, słodziak jeden:)), poznał BDT i moją sunię, potem zwiał jak go postawiłam na ziemię, bo wywinął się z obróżki, ale schował się pop przęsłem na nowy płot i bardzo grzecznie dał się stamtąd wyciągnąć, a potem zwiał do budy. Z rudą sunią było podobnie, z tym że tylko na rączkach, trzy kroczki i siup do budy. Potem przyjechała Abra z trzecią kluseczką, ale ona była taka wystraszona i ma pozawijana łapkę, więc darowałyśmy jej spacery i siup do budy, wtuliła się w rodzeństwo i odzyskują spokój. Idę pomiziać je na dobranoc, dam jeszcze drugie chrupy i mokrą karmę - mam nadzieję, że się odważą ruszyć i coś chapną. A jutro znowu rączki, głaskanie i spacerki. I spróbujemy fotki zrobić.