Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'](...)
Obca baba stawia się do raportu:evil_lol: i stwierdza, że niestety to nie baletnica, a raczej ba... no dobra nie powiem tego na głos:diabloti::roflt::roflt::roflt: [/quote]

Nie mów, nie mów :evil_lol:

[quote name='Chiquita&DeeDee'] Gosiu tylko, że Dee ma długą sierść - Pcióła jakby miała długą, to by jej nóżki zniknęły:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: oj ale się uśmiałam:diabloti: [/QUOTE]

I wyglądałaby ślicznie, jak w spódniczce :eviltong:

A tak na serio, to ja na prawdę nie widzę, aby była za gruba. To jeszcze szczenię, ma prawo mieć więcej ciałka. :p

Posted (edited)

[quote name='Chiquita&DeeDee']Cudna jest:loveu::loveu:
Tylko, że jaka poza??:diabloti::eviltong::eviltong:[/QUOTE]
Polowczyka.Chyba widać jak czujnie węszy:diabloti:
Ulubina(brudna i wyszmodruchana) zabawka Pcioły

[IMG]http://img688.imageshack.us/img688/596/2012011635.jpg[/IMG]

Dasz czy nie dasz?

[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/4519/2012011664.jpg[/IMG]

Edited by RUDA ZUZIA
Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']P.s. a ja to tylko i wyłącznie dla zdrówka... Zuzia wie..:)[/QUOTE]
[quote name='andegawenka']Ja też tylko dla zdrówka.....chyba Zuzia wie?:roll:[/QUOTE]

Tłumaczą się tylko winni :eviltong::diabloti:

Posted

Gosiu ja się nie tłumaczę Zuzi... tylko piszę informacyjnie, żebyś nie pomyślała, że jestem wredna taka:diabloti: my tu mamy swój klimat prawda Zuziu? :loveu: Nie każdy to łapie, ale jak się okazuje - obca baba zawsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ahahahahaha:roflt::roflt:
Zuziu normalnie powiem Ci, że pałam do Ciebie uczuciem:loveu::loveu:[/QUOTE]

Tylko nie mów tego Tz-towi bo się chłopina spłoszy:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Gosiapk']Nie mów, nie mów :evil_lol:

I wyglądałaby ślicznie, jak w spódniczce :eviltong:

A tak na serio, to ja na prawdę nie widzę, aby była za gruba. To jeszcze szczenię, ma prawo mieć więcej ciałka. :p[/QUOTE]

Tak ,to jest prawdziwe świadectwo prawdy:lol:
Gosia się najlepiej zna na cziłkach i ja jej wierzę.:lol:
Wychować pięcioraczki to już coś.
A poza tym ja jestem obiektywna i sama widzę talię:evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Gosiu ja się nie tłumaczę Zuzi... tylko piszę informacyjnie, żebyś nie pomyślała, że jestem wredna taka:diabloti: my tu mamy swój klimat prawda Zuziu? :loveu: Nie każdy to łapie, ale jak się okazuje - obca baba zawsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Ach ty moja obca babo:loveu:Też Cię lubię.
A zauważyłaś,że Andegawenka się ukrywa?
Boi się wieczornych zdjęć Tequilki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']O zołzy jedne, tylko Was spuścić z oka i już rozrabiacie:lol: [/quote]

Tak, tak, trzeba je mieć stale na oku! ;)

[quote] Andegawenko, wczoraj w takich susach:scared: uciekałaś z forum,ze myślałam,że zakrętu nie wyrobisz.Martwiłam się,że się zgubiłaś i nie możesz znaleźć drogi powrotnej.Już chciałam Ci założyć wątek poszukiwawczy:evil_lol: [/quote]

:megagrin:A ja przygotuję plakacik poszukiwawczy i porozklejam nawet :diabloti:

[quote] Chiquitko Tobie przez tą śnieżycę widocznie wzrok zawiało.(...)
Już kiedyś wspominałam, że pora cioteczkom do okulisty:evil_lol::roflt::roflt::roflt:[/quote]

Właśnie, właśnie wizyta u okulisty jak w banku potrzebna... może się z Andegawendką razem wybierzecie :diabloti:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Gosiu ja się nie tłumaczę Zuzi... tylko piszę informacyjnie, żebyś nie pomyślała, że jestem wredna taka:diabloti: my tu mamy swój klimat prawda Zuziu? :loveu: Nie każdy to łapie, ale jak się okazuje - obca baba zawsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Wiem, wiem, wyczułam klimat, ale dla zachowania równowagi w przyrodzie, musiałam się wstawić za Pciołom i ciocią Zuzią. :)
Pcioła jest na prawdę bardzo ładna. Typowa chi, tylko włos lekko szorstkawy, ciekawe po jakim przodku? Malizna z niej.

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Tak ,to jest prawdziwe świadectwo prawdy:lol:
Gosia się najlepiej zna na cziłkach i ja jej wierzę.:lol:
Wychować pięcioraczki to już coś.
A poza tym ja jestem obiektywna i sama widzę talię:evil_lol:[/QUOTE]

Właśnie! Słuchaj słowa mądrości :eviltong:

Posted

[quote name='andegawenka']Poszła po okulary, coby talię cudnej Pcółki obejrzeć, ale czy wróci?:bluepaw:[/QUOTE]

A widziałaś na wątku Chiquitki zdjęcia Tequilki?:iloveyou::siara::siara::siara:

Andegawenko Ty się nie martw,że nie znajdziesz drogi powrotnej.My już z Gosią plakaty drukujemy jakby co:evil_lol:

Posted

Czyli mamy dwie ekipy?:placz:
A miał być gang chiłkowy... tylko Andegawenka nie ma chi :placz::placz: to ja jestem na lodzie?:diabloti:

Mi by się okulary przydały - najlepiej takie jak miał Stępieńńńńńńń:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: kto mi kupi?:diabloti:

Posted

[quote name='Gosiapk']Wiem, wiem, wyczułam klimat, ale dla zachowania równowagi w przyrodzie, musiałam się wstawić za Pciołom i ciocią Zuzią. :)
Pcioła jest na prawdę bardzo ładna. Typowa chi, tylko włos lekko szorstkawy, ciekawe po jakim przodku? Malizna z niej.[/QUOTE]
O to to to.Miodzio na moje udręczone serce:lol::lol:
A włoski to Pcioła ma pomieszane.Jak widać na zdjęciach jest jednocześnie krótkowłosa i częściowo długich też ma trochę.A na grzbieciku takie właśnie ma szorstkie a po boczkach mięciutkie.Jest jedynym psem krótko-długowłosym:lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Czyli mamy dwie ekipy?:placz:
A miał być gang chiłkowy... tylko Andegawenka nie ma chi :placz::placz: (...) [/quote]

To już niedługo się zmieni :diabloti:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'](...) Gosiu tak myślisz???:evil_lol::loveu::loveu:[/QUOTE]

ciężko nad tym pracujesz, a ja wierzę w Twoją skuteczność i siłę perswazji :cool3:

Posted (edited)

[quote name='Chiquita&DeeDee']Czyli mamy dwie ekipy?:placz:
A miał być gang chiłkowy... tylko Andegawenka nie ma chi :placz::placz: to ja jestem na lodzie?:diabloti:

Mi by się okulary przydały - najlepiej takie jak miał Stępieńńńńńńń:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: kto mi kupi?:diabloti:[/QUOTE]

Nie ma dwóch ekip.Już ja was pogodzę.:evil_lol:
Proszę i niech która powie ,że Pcioła ma brzydkie oczyska:mad::loveu:

[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/2379/meil.jpg[/IMG]

[IMG]http://img690.imageshack.us/img690/7383/201201168.jpg[/IMG]

Edited by RUDA ZUZIA
Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Nie ma dwóch ekip.Już ja was pogodzę.
Proszę i niech która powie ,że Pcioła ma brzydkie oczyska:mad::loveu:
[IMG]http://fotofotki.pl/pliki_img/36sjvbtdmc825x2ufvx.jpg[/IMG][/QUOTE]

Mnie te cudne oczka zahipnotyzowały i już jestem pogodzona :loveu:

Posted (edited)

To ja sobie jeszcze wstawię jedno zdjęcie.[URL="http://smajliki.ru/smilie-138271911.html"][IMG]http://s2.rimg.info/59d5728760d0627702d6a1226bd53126.gif[/IMG][/URL]
Będzie Wam lepiej śniadanko jutro smakowało:lol:

[IMG]http://img440.imageshack.us/img440/3500/2012011640.jpg[/IMG]

[IMG]http://img651.imageshack.us/img651/6418/2012011659.jpg[/IMG]

Edited by RUDA ZUZIA
Posted

Gosiu to dobrze, że wierzysz, bo ja mniej:evil_lol::eviltong::eviltong:

Ale piękne oczęta:loveu::loveu:
Zuziu ja nigdy nie mówiłam, że są nie ładne.. jedyne czego się czepiam to wcięcie w talii:diabloti::eviltong:
A poza tym kochammmmm foteczki pysia:loveu::loveu::loveu:
I ten jęzorek:iloveyou::iloveyou:
A ten jeżyk co go dodałaś - wiesz, że chciałam kupić jeżyka afrykańskiego kiedyś, ale są bardzo drogie i właśnie tak wyglądają:loveu:

Melduję, że śniadanko było pyszne!!!:grins:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']O to to to.Miodzio na moje udręczone serce:lol::lol:
A włoski to Pcioła ma pomieszane.Jak widać na zdjęciach jest jednocześnie krótkowłosa i częściowo długich też ma trochę.A na grzbieciku takie właśnie ma szorstkie a po boczkach mięciutkie.Jest jedynym psem krótko-długowłosym:lol:[/QUOTE]

...i jest cudem natury:loveu: żaden piesek nie rozłożył mnie tak na łopatki:loveu::loveu::loveu:...daj adres:p:diabloti:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Gosiu to dobrze, że wierzysz, bo ja mniej:evil_lol::eviltong::eviltong:

Ale piękne oczęta:loveu::loveu:
Zuziu ja nigdy nie mówiłam, że są nie ładne.. jedyne czego się czepiam to wcięcie w talii:diabloti::eviltong:
A poza tym kochammmmm foteczki pysia:loveu::loveu::loveu:
I ten jęzorek:iloveyou::iloveyou:
A ten jeżyk co go dodałaś - wiesz, że chciałam kupić jeżyka afrykańskiego kiedyś, ale są bardzo drogie i właśnie tak wyglądają:loveu:

Melduję, że śniadanko było pyszne!!!:grins:[/QUOTE]
Cieszę się ,że śniadanko Ci smakowało:lol:
Jeżyki są śliczne ale przecież u Ciebie już trzy kreciki śnieżne mieszkają:lol:
No ja myślę,że do oczek Pcioły się nie można przyczepić:eviltong: