Gosiapk Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'](...) Obca baba stawia się do raportu:evil_lol: i stwierdza, że niestety to nie baletnica, a raczej ba... no dobra nie powiem tego na głos:diabloti::roflt::roflt::roflt: [/quote] Nie mów, nie mów :evil_lol: [quote name='Chiquita&DeeDee'] Gosiu tylko, że Dee ma długą sierść - Pcióła jakby miała długą, to by jej nóżki zniknęły:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: oj ale się uśmiałam:diabloti: [/QUOTE] I wyglądałaby ślicznie, jak w spódniczce :eviltong: A tak na serio, to ja na prawdę nie widzę, aby była za gruba. To jeszcze szczenię, ma prawo mieć więcej ciałka. :p Quote
RUDA ZUZIA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) [quote name='Chiquita&DeeDee']Cudna jest:loveu::loveu: Tylko, że jaka poza??:diabloti::eviltong::eviltong:[/QUOTE] Polowczyka.Chyba widać jak czujnie węszy:diabloti: Ulubina(brudna i wyszmodruchana) zabawka Pcioły [IMG]http://img688.imageshack.us/img688/596/2012011635.jpg[/IMG] Dasz czy nie dasz? [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/4519/2012011664.jpg[/IMG] Edited July 19, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
Gosiapk Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']P.s. a ja to tylko i wyłącznie dla zdrówka... Zuzia wie..:)[/QUOTE] [quote name='andegawenka']Ja też tylko dla zdrówka.....chyba Zuzia wie?:roll:[/QUOTE] Tłumaczą się tylko winni :eviltong::diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Czyli, że poza łowiecka:D Hehehehe:D Cudna Pciółka...;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Gosiu ja się nie tłumaczę Zuzi... tylko piszę informacyjnie, żebyś nie pomyślała, że jestem wredna taka:diabloti: my tu mamy swój klimat prawda Zuziu? :loveu: Nie każdy to łapie, ale jak się okazuje - obca baba zawsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ahahahahaha:roflt::roflt: Zuziu normalnie powiem Ci, że pałam do Ciebie uczuciem:loveu::loveu:[/QUOTE] Tylko nie mów tego Tz-towi bo się chłopina spłoszy:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Gosiapk']Nie mów, nie mów :evil_lol: I wyglądałaby ślicznie, jak w spódniczce :eviltong: A tak na serio, to ja na prawdę nie widzę, aby była za gruba. To jeszcze szczenię, ma prawo mieć więcej ciałka. :p[/QUOTE] Tak ,to jest prawdziwe świadectwo prawdy:lol: Gosia się najlepiej zna na cziłkach i ja jej wierzę.:lol: Wychować pięcioraczki to już coś. A poza tym ja jestem obiektywna i sama widzę talię:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Gosiu ja się nie tłumaczę Zuzi... tylko piszę informacyjnie, żebyś nie pomyślała, że jestem wredna taka:diabloti: my tu mamy swój klimat prawda Zuziu? :loveu: Nie każdy to łapie, ale jak się okazuje - obca baba zawsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ach ty moja obca babo:loveu:Też Cię lubię. A zauważyłaś,że Andegawenka się ukrywa? Boi się wieczornych zdjęć Tequilki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Zuziu Tz-towi nic nie straszne - ma w domu 4 baby:diabloti::diabloti: Świadectwo prawdy:roflt::roflt::roflt: ok niech będzie...:siara::siara: Quote
Gosiapk Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']O zołzy jedne, tylko Was spuścić z oka i już rozrabiacie:lol: [/quote] Tak, tak, trzeba je mieć stale na oku! ;) [quote] Andegawenko, wczoraj w takich susach:scared: uciekałaś z forum,ze myślałam,że zakrętu nie wyrobisz.Martwiłam się,że się zgubiłaś i nie możesz znaleźć drogi powrotnej.Już chciałam Ci założyć wątek poszukiwawczy:evil_lol: [/quote] :megagrin:A ja przygotuję plakacik poszukiwawczy i porozklejam nawet :diabloti: [quote] Chiquitko Tobie przez tą śnieżycę widocznie wzrok zawiało.(...) Już kiedyś wspominałam, że pora cioteczkom do okulisty:evil_lol::roflt::roflt::roflt:[/quote] Właśnie, właśnie wizyta u okulisty jak w banku potrzebna... może się z Andegawendką razem wybierzecie :diabloti: Quote
andegawenka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Poszła po okulary, coby talię cudnej Pcółki obejrzeć, ale czy wróci?:bluepaw: Quote
Gosiapk Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Gosiu ja się nie tłumaczę Zuzi... tylko piszę informacyjnie, żebyś nie pomyślała, że jestem wredna taka:diabloti: my tu mamy swój klimat prawda Zuziu? :loveu: Nie każdy to łapie, ale jak się okazuje - obca baba zawsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Wiem, wiem, wyczułam klimat, ale dla zachowania równowagi w przyrodzie, musiałam się wstawić za Pciołom i ciocią Zuzią. :) Pcioła jest na prawdę bardzo ładna. Typowa chi, tylko włos lekko szorstkawy, ciekawe po jakim przodku? Malizna z niej. Quote
Gosiapk Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Tak ,to jest prawdziwe świadectwo prawdy:lol: Gosia się najlepiej zna na cziłkach i ja jej wierzę.:lol: Wychować pięcioraczki to już coś. A poza tym ja jestem obiektywna i sama widzę talię:evil_lol:[/QUOTE] Właśnie! Słuchaj słowa mądrości :eviltong: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='andegawenka']Poszła po okulary, coby talię cudnej Pcółki obejrzeć, ale czy wróci?:bluepaw:[/QUOTE] A widziałaś na wątku Chiquitki zdjęcia Tequilki?:iloveyou::siara::siara::siara: Andegawenko Ty się nie martw,że nie znajdziesz drogi powrotnej.My już z Gosią plakaty drukujemy jakby co:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Czyli mamy dwie ekipy?:placz: A miał być gang chiłkowy... tylko Andegawenka nie ma chi :placz::placz: to ja jestem na lodzie?:diabloti: Mi by się okulary przydały - najlepiej takie jak miał Stępieńńńńńńń:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: kto mi kupi?:diabloti: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Gosiapk']Wiem, wiem, wyczułam klimat, ale dla zachowania równowagi w przyrodzie, musiałam się wstawić za Pciołom i ciocią Zuzią. :) Pcioła jest na prawdę bardzo ładna. Typowa chi, tylko włos lekko szorstkawy, ciekawe po jakim przodku? Malizna z niej.[/QUOTE] O to to to.Miodzio na moje udręczone serce:lol::lol: A włoski to Pcioła ma pomieszane.Jak widać na zdjęciach jest jednocześnie krótkowłosa i częściowo długich też ma trochę.A na grzbieciku takie właśnie ma szorstkie a po boczkach mięciutkie.Jest jedynym psem krótko-długowłosym:lol: Quote
Gosiapk Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Czyli mamy dwie ekipy?:placz: A miał być gang chiłkowy... tylko Andegawenka nie ma chi :placz::placz: (...) [/quote] To już niedługo się zmieni :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Krótko - długowłosa:roflt::roflt::roflt: Gosiu tak myślisz???:evil_lol::loveu::loveu: Quote
Gosiapk Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'](...) Gosiu tak myślisz???:evil_lol::loveu::loveu:[/QUOTE] ciężko nad tym pracujesz, a ja wierzę w Twoją skuteczność i siłę perswazji :cool3: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) [quote name='Chiquita&DeeDee']Czyli mamy dwie ekipy?:placz: A miał być gang chiłkowy... tylko Andegawenka nie ma chi :placz::placz: to ja jestem na lodzie?:diabloti: Mi by się okulary przydały - najlepiej takie jak miał Stępieńńńńńńń:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: kto mi kupi?:diabloti:[/QUOTE] Nie ma dwóch ekip.Już ja was pogodzę.:evil_lol: Proszę i niech która powie ,że Pcioła ma brzydkie oczyska:mad::loveu: [IMG]http://img18.imageshack.us/img18/2379/meil.jpg[/IMG] [IMG]http://img690.imageshack.us/img690/7383/201201168.jpg[/IMG] Edited July 19, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
Gosiapk Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Nie ma dwóch ekip.Już ja was pogodzę. Proszę i niech która powie ,że Pcioła ma brzydkie oczyska:mad::loveu: [IMG]http://fotofotki.pl/pliki_img/36sjvbtdmc825x2ufvx.jpg[/IMG][/QUOTE] Mnie te cudne oczka zahipnotyzowały i już jestem pogodzona :loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) To ja sobie jeszcze wstawię jedno zdjęcie.[URL="http://smajliki.ru/smilie-138271911.html"][IMG]http://s2.rimg.info/59d5728760d0627702d6a1226bd53126.gif[/IMG][/URL] Będzie Wam lepiej śniadanko jutro smakowało:lol: [IMG]http://img440.imageshack.us/img440/3500/2012011640.jpg[/IMG] [IMG]http://img651.imageshack.us/img651/6418/2012011659.jpg[/IMG] Edited July 19, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Gosiu to dobrze, że wierzysz, bo ja mniej:evil_lol::eviltong::eviltong: Ale piękne oczęta:loveu::loveu: Zuziu ja nigdy nie mówiłam, że są nie ładne.. jedyne czego się czepiam to wcięcie w talii:diabloti::eviltong: A poza tym kochammmmm foteczki pysia:loveu::loveu::loveu: I ten jęzorek:iloveyou::iloveyou: A ten jeżyk co go dodałaś - wiesz, że chciałam kupić jeżyka afrykańskiego kiedyś, ale są bardzo drogie i właśnie tak wyglądają:loveu: Melduję, że śniadanko było pyszne!!!:grins: Quote
andegawenka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']O to to to.Miodzio na moje udręczone serce:lol::lol: A włoski to Pcioła ma pomieszane.Jak widać na zdjęciach jest jednocześnie krótkowłosa i częściowo długich też ma trochę.A na grzbieciku takie właśnie ma szorstkie a po boczkach mięciutkie.Jest jedynym psem krótko-długowłosym:lol:[/QUOTE] ...i jest cudem natury:loveu: żaden piesek nie rozłożył mnie tak na łopatki:loveu::loveu::loveu:...daj adres:p:diabloti: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Gosiu to dobrze, że wierzysz, bo ja mniej:evil_lol::eviltong::eviltong: Ale piękne oczęta:loveu::loveu: Zuziu ja nigdy nie mówiłam, że są nie ładne.. jedyne czego się czepiam to wcięcie w talii:diabloti::eviltong: A poza tym kochammmmm foteczki pysia:loveu::loveu::loveu: I ten jęzorek:iloveyou::iloveyou: A ten jeżyk co go dodałaś - wiesz, że chciałam kupić jeżyka afrykańskiego kiedyś, ale są bardzo drogie i właśnie tak wyglądają:loveu: Melduję, że śniadanko było pyszne!!!:grins:[/QUOTE] Cieszę się ,że śniadanko Ci smakowało:lol: Jeżyki są śliczne ale przecież u Ciebie już trzy kreciki śnieżne mieszkają:lol: No ja myślę,że do oczek Pcioły się nie można przyczepić:eviltong: Quote
Recommended Posts